🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 248
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 550
Цитат
Само Нора не видяхме

Да, търсих Нора, но не ѝ намирам профила, както и на Моника, Жорко и  Мария.

Иначе ето нова снимка на рожденика от снощи:

gabriella_illieva_illieva in Кокаляне:
Моят блясък в очите 🤩, моята усмивка 😊, моето ВСИЧКО ❤️

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 14:16 от diziler

# 2 551
  • Sunshine state
Калоян ми е все така противен.

# 2 552
Аз по принцип харесвам визуално повече тъмнокоси хора, но момичето на Калоян е много хубава. Не само хубава, миловидност и доброта излъчва. Дано само той не очаква от нея да е като майка му, козируваща на прибиращия се от работа мъж и го чака да му сложи масата. Или тя да избие от главата му всичко, което каза в сезона относно жените
От Калоян останах с впечатлението, че е търпелив и кротък човек, така че ми се струва, че една оправна девойка може да му пренареди настройката.
След предаването ми е станал по-симпатичен, може би защото му позабравих изпълненията.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 17:54 от Дидичка

# 2 553

От Калоян останах с впечатлението, че е търпелив и кротък човек

Търпелив и кротък човек, но прекалява с алкохола и с годините този проблем ще се задълбочава. Знаете как се държат ядосани хора например, употребили алкохол.  А и по разсъжденията му  всеки е забелязал, че е привърженик на патриархата, така че напълно я виждам тази хубава девойка в ролята на жена, която го чака от работа с чехлите в ръка, които да му поднесе пред краката като влиза, а салатката и ракийката вече да чакат на масата Grinning
Те си знаят Simple Smile Да са живи и здрави.... и щастливи!

# 2 554
  • при късмета
Калоян беше кротък и прояви търпение, само когато Тъпото беше напълнила яденето с косми. Ако друг беше готвил се съмнявам, че щеше да е същото. Скандалите с Милена той ги иницираше. И когато заведе всички в ратайската къща и втория път когато беше фермер и разправията беше лично с нея. Публичното унижение и подигравките към Стоян също беше по негова инициатива. Заяждаше се с Боби, с Кустев, с Ангел и още доста. Всъщност само Петър, Антония и Надка не е нападал. А и Мара. Как за такъв човек оставате с убеждението, че е търпелив и кротък?

# 2 555
Да де, и аз това казвам. Патриархат, патриархат, ама като го поведе Косъма за носа и той клекна кротък и щастлив и не посмя да и обяснява как домакинята трябвало да лъска обущата на мъжа си.
За мен е по-скоро кротък човек Калоян, а освен разправията с Милена, помня още как ги разтърва с Мария, когато двете се сджафкаха в кухнята.
Със Стоян конфликта го разпалиха продуцентите, Калата бая приказки изприказва за него, но не и в лицето му.
Пешката беше доста по-буен и агресивен.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 11:57 от Дидичка

# 2 556
Аз си мисля, че след 3 месеца изолация, стрес от камери и ...т.н. тези хора просто залпово избиват натрупаното, емоции, притеснения, страст, каквото му е всеки на душата. Калоян и девойката изглеждат добре, но няма пламък на никого в очите. Просто поза. При Петър и Антония е някак същото като излъчване. Данчо... вече си казах мнението, бори се и той. Дано се обичат всичките новички двойки, след като се отърсят от стреса.

# 2 557
  • earth
Хайде да почват да раждат деца, че да има повече българи.

# 2 558
ЛИЦАТА ОТ ВТОРИЯ СЕЗОН В НАШИ ДНИ Grinning

Стоян, Финци, Силвия
Скрит текст:

Галина, Николай, Радомир (Dee)
Скрит текст:

Юлиана, Мария, Ася
Скрит текст:

Красимир, Десислава, Михо
Скрит текст:

Калин, Тодор, Ева
Скрит текст:

Надежда, Гергана, Крум, Елен
Скрит текст:

Някои от жените са вече със сменени фамили. А профилът на Галя е като рекламна брошура на "Има такъв народ" Grinning

# 2 559
  • София
Беше ми интересно къде са те сега.

Елен Колева пък си смени цялото име. Grinning  Вече била духовна и старото име й носело само проблеми, вече е Елена Калевска.

# 2 560
А, тя си е куку отвсякъде. А Надежда Георгиева е станала Надежда Дарандашева, омъжила се е явно. Доста от участниците са скъсали с ергенския живот Grinning
Мария е фитнес инструктор, Краси се e оженил,  Гери Дончева от "модел" е  станала PR на болница "Сердика", Крум Савов си е в TV7/8, Галя е в партия ИТН, Стоян е купил апартамент в Пловдив (с парите от наградата) и е зарязал временно селския живот Wink

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 12:48 от diziler

# 2 561
  • Sunshine state
Елен Колева никога не съм я харесвала, а свга се е направила на извънземно. Има някакви интервенции, които я правят още по-странна.

# 2 562
  • Вестерос
Краси има и детенце, радвам се за него, хубав човек е.

Ася две бебчета ли има?

# 2 563
Не знам за Ася. Т.нар. "ВИПове" не са ми интересни.  
Браво на Краси. А този Михо ми се струва все така... в облаците.
Деси нещо не ми е симпатична.

Ето снимка на Дони от днес:

dony_vasileva at НАРОДЕН ТЕАТЪР "ИВАН ВАЗОВ"
Аз не съм това, което се случи с мен. Аз съм това, в което избрах да се превърна.
🌿 Карл Юнг

# 2 564
  • София
Ася е с близнаци, Ианик и Ивиан, за мен лично безумни имена, поне да беше Яник, а не  Ианик.

А на Дони цитатът е, защото по Коледа имаше драми покрай нея. Беше хванала новия си мъж, кмет на Стрелча, да изневерява и беше пускала снимки от негови чатове, как и какво е лъгал, снимки на жената, която също е омъжена.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 19:55 от Niya-

Общи условия

Активация на акаунт