🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 165 947
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 685
  • където ми е най-добре
Той носил по 15 хиляди лева вкъщи месечно, тя разпределяла парите и харчела Grinning Той готви като се прибере от работа, сутринта той приготвял закуската...
Еехххх, мъж мечта Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 686
Ау, косата му е ужасна. Изживява се като 20-годишен.

Я кажете, какво става с жените му? Още ли е с Камелия?

Не знам какво става, ама така му се размъти главата на този човек, че е невероятно. На 40 год. мъж вече не можеш да си позволиш да играеш палячото, ако не си в роля. А и детето ти те гледа. И ако така излизаш от релси заради един флирт с 27 годишна, по която си точил л..и. На мен лично ми стана мъчно за Данко. Дано се стегне. Нито е прост, нито е тъп, ама хубава фуста му се натресе

# 2 687
  • Другата България
По БТВ в момента дават "Смени жената" с футболиста Алек от "Фермата 3".
Били заедно от 6 месеца. Той изцяло я издържа, тя не работи. Но за сметка на това го командва и го нарича "куче". Интересно Grinning

Като свърши предаването ще пусна линк
Откога е това предаване?
Алек и Моника са заедно от 2019, или от още по-рано, ако не се лъжа отново, 2019 или 2020 вдигнаха сватба, дори заедно участваха в "Максимал Ривендж". Какви 6 месеца, това да не е запис?

# 2 688
Струва ми се (не съм сигурен, а само предполагам), че това са неизлъчените епизоди от миналия пролетен сезон, когато БТВ си промениха вечерната програма, заради пандемията и спряха излъчванията на Съни Бийч и Смени жената. Явно сега довършват започнатите епизоди от миналия март.

EТО ЛИНК КЪМ ЕПИЗОДА С АЛЕК:
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/32454/sezon-2021/smeni-zhenata-27-05-2021

# 2 689
  • София
Снимано е преди година и половина - две. Продължение е на миналия сезон, който го спряха заради ковид. Бтв взеха странни решения тогава.

# 2 690
  • Другата България
Снимано е преди година и половина - две. Продължение е на миналия сезон, който го спряха заради ковид. Бтв взеха странни решения тогава.
Така вече съм съгласна.

# 2 691
Мисля, че са скъсали вече. Поне аз не виждам снимки на двамата в инстаграма на Алек.

# 2 692
  • earth
Има статистика, че мъжете, които много шетат в къщи правят по-малко секс.

# 2 693
Това предаване се излъчва премиерно, но явно е заснето предишната зима (2019-2020). Не е повторение..

А жената на Алек е ужасна. "Куче и мъж както ги научиш", димитровградска кифла с напомпани устни и ужасен диалект

# 2 694
  • София
Мисля, че са скъсали вече. Поне аз не виждам снимки на двамата в инстаграма на Алек.
Не е вярно, има нейни снимки и то много.

Не е от зимата, още по-рано е, може би късно лято.

# 2 695
А какво мислите за поведението на другата семейна двойка?  (Алекс и жена му са ясни)

# 2 696
  • earth
Другата двойка не са участвали във Фермата Simple Smile

# 2 697
Гледам двадесет нови отговора и нито един за на Пешо краката.
От баба Дешка мен ме заболява главата - сума ти думи в минута и нищо не разбирам.
Не съм гледала Алек, но добре се е подредил явно. Сигурно кармата на гимнастичката му е отмъстила.

# 2 698
  • София
Въпросният г-н не е много умен, но е някак по детски наивен. Че се мисли за вървежен, мисли се, но явно си е намерил майстора.

# 2 699
  • Варна/Амстердам
Не знам обаче другият мъж от с. Труд е егати противния еснаф! Егоист, простак, селяндур, студен, с отвратително отношение към жена си, която наистина е една робиня, напълно изгубила връзката си с действителността. И тя е зле, че го търпи този Бай Ганьо.
Другата жена-кифла, готованка, мързеланка, на която също не симпатизирам, но добре нареди онзи търтей.
Силно се надявам образите да са преувеличени, но като знам колко крайно патриархални хора има в България, губя надежда.

И за да не съм само оффтопик, искам да кажа, че Данчо-Богатия съвсем се е побъркал с тези прически.

Общи условия

Активация на акаунт