Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 18 978
  • 502
  •   1
Отговори
# 300
  • Агент под прикритие
Единствено не съм съгласен, че голямата картина не включва физическата красота и тя трябва да мине на заден план.
Това не съм го твърдял. Simple Smile

ПП: относно "сухарките" - това съм се пробвал да го обясня на доста мъже и може би половината не ме разбраха. Не се бяха сблъсквали с това ли, нямаха капацитета ли, това са подробности.

Тези, сопнатите, обикновено цял живот са били такива. Личат си от километри. Те няма да се променят. Те са, както аз ги наричам, изначално нещастливи. Причини много, няма да се спирам на тях. Един мъж може да ги направи щастливи, но обикновено ефекта е краткотраен.
Това е като акъла и образованието: образованието надгражда нещо, което вече го има, не може да изгради нещо, което изначално няма основа.

Виждал съм и такива мъже, естествено. Изначално нещастливи в живота. Опитвал съм и на такива да обяснявам, че една жена няма да им ощастливи живота, не и в дългосрочен план. Е.... повечето не ме разбраха. Simple Smile

Решението е просто: идентифицираш ги максимално бързо и след това оставяш тези с "разпаления ловен инстинкт" (мъже или жени) да си трошат главите с тях. В крайна сметка, всяка жертва си заслужава насилника. Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 10:28 от Phoenix Wright

# 301
  • София
Добре. Извел си от практиката как става едно губене на ума по дами, притежателки на универсални качества. Това универсални какво ще рече - такова им е отношението изначално към другия пол, или в частност към твоя милост?
Дълбаеш в ненужна посока. Сега очакваш да кажа "в частност към моя милост" и после да ме подиграеш?
Ами няма да го кажа! Simple Smile

В крайна сметка, трябва и малко комън сенс. Да се опитаме да вникнем в думите на другия, да потърсим такива примери от живота, за да разберем какво е искал/а да каже и едва тогава да оборваме всяка сричка, само заради самото оборване.
Та с 2 думи, на въпроса ти всеки трябва да си отгвори сам.

# 302
Не искам да те подигравам. Опитвам се да разбера защо пробутваш универсални и общовалидни (качества, правила), пък след туй - да си персонализираме на какво отгоре? На твоите си алгоритми и правилници.
Simple Smile

# 303
Ясно, че възхищението е насочено към конкретен мъж, не разбирам въпроса на Дренка. Човек не се влюбва в целия противоположен пол (всички представители), а в един индивид.

# 304
Я да ви кажа аз как да се влюбите в мене, пък аз тогаз ще си загубя акъла по вас.

# 305
Танграта си противоречи – хем универсално се харесвали от мъжете @ици и ду@е, хем не било баш така. В крайна сметка значи няма нищо универсално. Все едно аз да кажа универсално, че харесвам в мъжете голям... нос. Ми и най-големият нос няма как да ме възхити, ако човекът ми е гаден като общуване, усещане, излъчване.

# 306
  • София
Не си ме прочела правилно.
Дупето, циците са общовалидни, не и универсални, не и достатъчни.
А другите, универсалните, които са поведение, а не външен вид, са универсални, но отново не са достатъчни. Като писах, ролята на 1вите е по-голяма.

В крайна сметка, не приемайте всичко, което съм писал толкова насериозно. Писах го донякъде на шега. Не съм твърдял, че е панацея.

# 307
Необходимо, но не достатъчно условие са  физическите дадености, казват господата (тъй чета аз).

# 308
По младо хубаво гадже ясно защо си загубват акъла, но интересно е когато обектът е по-възрастна жена, невзрачна и неподдържана.

# 309
Чакай сега, ако самият той е на 50, не е чудно защо таргет ще е 40-годишната, а не 20-годишната.

# 310
  • София
Ами като дадете отговора, кажете и как да си хванем млада, красива, умна и добра жена, ако сме стари, дебели, грозни и бедни. Simple Smile

# 311
Не, имах предвид например той на 35-40, тя на 50 год.

# 312
  • София
Според мен има само 2 варианта.
Или е с психологически проблеми, не им разбирам, там към "майката".
Или толкова си може. Просто не го отразяват никъде другаде.
Може би има и варианти, гейове, асексуални, нямам идея.
Но прав, здрав, хетеро ... просто няма как ...
Ако видите такъв, питайте го. Аз не мога да намеря обяснение.

# 313
Компенсира някакви липси, например от майчина любов?
Краткосрочна връзка за секс?
Не може да се пласира при по-млади?
Причини всякакви.

# 314
Е, да де, ама то се разбра по-напред, че таргет са му баш 20-годишните. Как беше – котешко, патешко, агнешко или тем подобни животинии, които явно се смятат за сладко умилителни, а са си терминология да облечеш в думи баш как гледаш на човека/жената – като на парче месо. Ако губиш акъл от животински признаци в жената, ми може би точно животно и ще ти се падне за жена. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт