Спешно ми трябват заешки ушички. Ще се снимам в Плейбой.

• 20 755
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
За герданчетата ясно, шЪ нижа и шЪ сЪ старая, но си правя заявка за шал, да знаете, страхотен е онзи белия с пискюлите

# 136
chandra - официален, придворен автор на новогодишни пожелания и ТОСТОВЕ
ой, вы очень милая...самые эксклюзивные застольные тосты будут написаны  Laughing
ама не официален придворен, а по-скоро неофициален въдворен  Laughing

# 137
  Може и да направим една шапка с майтапчийски коледни късмети smile3535 за баница. Може да се продават на бройка и в пакет.

# 138
  • София
Много ми харесва идеята и искам да се включа в реализацията й! Но по преценка за себе си /разбирай много нисък творчески потенциал/ мисля за нещо в посока на гореизложеното за вината с етикети, примерно с различни видове готови продукти, на които вида се дозавършва с нещо творческо: например коледни играчки и др. джвъчки за празника, чаши, тениски, свещи и т.н. на които да се донарисува, отпечата и др. подобни за придаване на уникалност, включително и на тема ценности, които изповядва ДБМ. Така че бройте ме за зъбчато колелце в големия механизъм на реализиране на идеята ви!    

# 139
Аз мога да се включа с нещо такова, само да видя как ще си набавя материалите. Цветарските магазини не продават, а на едро нямам възможност да си купя. Ако ми ги донесат от моето си градче, ще направя няколко нещица с удоволствие:

# 140
  • sofia
ами newsm78то си беше време да почваме да мислим и за тазгодишният Коледен базар Hug
Ще го обсъдим тук с момичетата, а с останалите от вас като дойдете в София  bouquet

Сега ми хрумва да го направим паралелно в няколко града newsm78
Задължително обаче ще бъде преди 15.12.......
Подробностите ще ги уточняваме Grinning

Летяща  bouquet

# 141
Летяща, Лавендър, аз пак да питам - за картичките мога да се включа също, но искам да знам трябва ли да са на коледна тематика или може и друга?
Авторски ще са - на щерката. Laughing

# 142
  • sofia
Летяща, Лавендър, аз пак да питам - за картичките мога да се включа също, но искам да знам трябва ли да са на коледна тематика или може и друга?
Авторски ще са - на щерката. Laughing

ще пишем допълнително скоро всички подробности Hug

# 143
Вечерница, твойта щерка Зорница ли се казва?  Mr. Green  Wink

Не виждам причина тематиката да е проблем, след като ще са авторски картичките.

# 144

мога да рисувам и върху камъни разни неща, стават красиви

Така е, много даже са красиви Wink Без да знам, 4е е твое произведение, един свещник ми краси веселата кухня Laughing
Ми като гледам аз май само ще купувам. Ама то и от такива хора има нужда Laughing (а и някои медии ще уведомя за начинането като дойде време)

Радвам се много , че ти харесва свещничето и че те радва  Hug

# 145
  • Sf
Аз бих могла да попитам някои от наши партньори за някакво дарение за вино или примерно консерви - лютеница, червени чушки... Ох, как звучи... Но поне са лицензирани производители и няма нужда от това да се притесняваме за сертификати от ХЕИ, както беше упоменато по-горе в темата.

Също бих искала да се включа с Новогодишните пожелания за картичките Simple Smile Може да ги изпращаме на д/мамите, които изработват картичките и така да си спестяваме време и пространство Simple Smile

Леле, страхотно се запалих.... Ако се сетя за още нещо, ще се включа Simple Smile

# 146
Давам идея
За правене на бутилки освен със рисуване върху стъкло
със лепене на салфетки върху стъкло
Ето една такава:
http://image36.webshots.com/36/0/38/35/2173038350059248168pgIGQc_fs.jpg
Технологията е следната - изчиства се една бутилка от етикети - купуват се красиви салфетки - може с коледни картинки - с каквото искате
Взима се лепило С200 , разрежда се малко с вода - наплесква се бутилката с това нещо, залепва се салфетката, а отгоре се намазва отново с разреденото лепило и то става като импрегнирано.
Много лесна и много красива технология.
Може да се прави и върху плочки фаянсови, на които после се пробива дупчица отзад с едно шило и стават за окачване на стена като картинки
ето едно такова
http://community.webshots.com/inlinePhoto?photoId=27221728800592 … 80059248168JklGdV
http://image52.webshots.com/52/8/36/70/507583670ryfDQN_fs.jpg

Тези пък са правени по същата технология с лепилото, но не със салфетки, а с хартия за букети - опаковъчна - от тази ластичната, дори в едната бутилка има вплетени истински хербаризирани цветя - супер оригинално
http://image18.webshots.com/18/1/44/56/199614456uahmUI_ph.jpg

Може да се рисува и върху неразпечатани пълни с алкохол бутилки:
http://image18.webshots.com/19/5/5/15/208350515kkkCsz_ph.jpg

братовчедка ми прави много красиви неща също, но не зная дали ще може да се ангажира за базара, но ако някой ако иска може да почерпи идейки и да сътвори нещо лично  Grinning
Бои за стъкло се продават в магазините за художници , както и контури. Можете да разкрасите всичко в къщите си  Peace
Това са творения на братовчедката  Grinning
http://entertainment.webshots.com/album/199608268CbPWfl

А който не знае с какво да се включи - може да прави коледна украса - играчки, гирлянди, някакви такива коледни нещица

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 10:11 от Collibri

# 147
Колибри, познавам творчеството ти, но пак затаих дъх, като ти видях произведенията Heart Eyes
Имаш ли снимани камъните?

# 148
тези линкове с многото бутилки са произведения на братовчедка ми
както тя е кръстила албума "произведения на скуката" -  Laughing, когато се чуди какво да прави си твори
имах преди цял сайт с множество рисувани камъни, но нещо му е прекратен живота на този сайт... оказа се че нямам копия при мен, и сега усилено издирвам дали някъде не са ми запазени файловете - ще ми е мъчно ако ги загубя, защото всичко е подарено и раздадено насам натам от творчествата, колкото и смешно да звучи -  у нас имам доста малко неща от сорта

# 149
  • Стара Загора
Към тези, които рисуват - имам 2-3 квадрата чисто бели фаянсови плочки. КОйто има желание - веднага пращам.  Laughing

Колибри, страхотни неща   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт