Спешно ми трябват заешки ушички. Ще се снимам в Плейбой.

• 20 716
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Мерси за идеята летяща кравичке. Не се бях сетила, но трябва да си събера шишарки  newsm78 Радвам се, че ти харесват нещата ми, аз също много си ги харесвам, но за да направя за базара, исках и вие да ги харесвате, иначе няма смисъл Wink

# 166
А, сега се сетих. Мога и да направя множество хартиени балерини, които да вървят евтино, по 30 стотинки да кажем парчето. Май и други майчета могат.

# 167
  • София
А, сега се сетих. Мога и да направя множество хартиени балерини, които да вървят евтино, по 30 стотинки да кажем парчето. Май и други майчета могат.
Аз искам от тях Laughing

# 168
  • UK
И аз мога да направя розички от фолио... Момент да намеря снимка на розичка...

Пак за някакви дребни стотинки, на снимката не се вижда хубаво, около 15 см е дълга. А има и един по сложен вид, който е с размерите на истинска роза и с вида на такава, но се прави адски пипкаво и трябва да са по скъпи.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 23:41 от Малката Госпожица Мърморана

# 169
  • Варна
И аз искам да се включа в идеята, но трябва да измисля какво мога да измайсторя. Всъщност не ми е кацнала муза на рамото, но поне имам желание...  Blush
Ще помисля и ще пиша. Вероятно някакво бижу.
Бих направила поредица от Блатни чудовища (очаквам да ми приложат фотос от единственото такова) , но не разполагам с необходимото време.  ooooh!

# 170
А докога трябва да са готови,че да запретвам ръкави?

# 171
идеята е невероятна искам и аз да се вклу4а

в 4чужбина съм но ако кажете срокове и нещо по подробно ще измисля нещо.

мога да правя карти4ки ,коледни украси,гривни и гердани...абе много много неща правя аз

а имате ли нещо против да пусна тема в един немски форум да видим дали няма да искат да помогнат от там с пари4ки????

# 172
  • в гората
А докога трябва да са готови,че да запретвам ръкави?

До началото на декември. Аз мисля довечера да направя първото творение и да го споделя с вас евентуално - ако не е много зле освен. Blush

# 173
edna ideq ot predi godini :

6i6arki napruskani s sreburen zlaten ili vsqkakuv zvqt sprei i otgore s 4ervena debela pandelka ot plat se kupuvam adski mnogo!!!a se pravqt za minuti

prawq strahotni koledni venzi no iziskvat vreme a i trqbva da se prodavat skupo

izsu6eni krug4eta limoni,portokali ,qbulka pak s krasiva koledna pandelka sa 4udesna ukrasa za elha a i moje da se prodavat evtino

par4eta kanela v prozra4na torbi4ka ot krasiv dantelen ili podoben plat puk sa strahotni aromatizatori za drehi ili staq

............................imam idei bol samo kazvaite..................................

sujalqvam 4e na latiniza kredora se pre***

# 174
  • На края на вселената!
edna ideq ot predi godini :

6i6arki napruskani s sreburen zlaten ili vsqkakuv zvqt sprei i otgore s 4ervena debela pandelka ot plat se kupuvam adski mnogo!!!a se pravqt za minuti

prawq strahotni koledni venzi no iziskvat vreme a i trqbva da se prodavat skupo

izsu6eni krug4eta limoni,portokali ,qbulka pak s krasiva koledna pandelka sa 4udesna ukrasa za elha a i moje da se prodavat evtino

par4eta kanela v prozra4na torbi4ka ot krasiv dantelen ili podoben plat puk sa strahotni aromatizatori za drehi ili staq

............................imam idei bol samo kazvaite..................................

sujalqvam 4e na latiniza kredora se pre***

В превод:

една идея от преди години:

шишарки напръскани със сребърен златен или всякакъв цвят спрей и отгоре с червена дебела панделка от плат се купуват адски много!!! а се правят за минути

правя страхотни коледни венци но изискват време а и трябва да се продават скъпо

изсушени кръгчета лимони, портокали, ябълка пак с красива коледна панделка са чудесна украса за елха а и може да се продават евтино

парчета канела в прозрачна торбичка от красив дантелен или подобен плат пък са страхотни ароматизатори за дрехи или стая

.........................................имам идеи бол само казвайте...............................................

извинявам че на латиница кредора се пре***

# 175
  Открехни ни как се сушат лимони, молим! Струва ми се вкусна идея Heart Eyes и без това съм с 8 леви ръце, ама все с едно лимонче ще се спрайм.
Но пък мога да държа осем бири едновременно Simple Smile

# 176
ами как аz ги режа на колелzа и оставям на слънzе или ако няма слънzе в нас да исъхнат  bouquet

# 177
  • Стара Загора
Идеята за лимоните и потокалите ми харесва. Може пък да се захвана с тях,ч е като гледам време за гердани не се очертава да има.   Mr. Green

# 178
ама споделете аz как да се раzпиша в вси4ко това ?

до кога,къде и как става вси4ко?

# 179
  Amoritka, с лимоните?

Общи условия

Активация на акаунт