Спешно ми трябват заешки ушички. Ще се снимам в Плейбой.

• 20 655
  • 285
  •   1
Отговори
# 240

Под сглобяване aq_kiara, вероятно има предвид правенето им в рамки или като картички.
smile3521

# 241
  • София
Хипатия, благодаря!  bouquet
Така вече ги виждам ясно. Събирам конците и започвам! Grinning

# 242
  Питър Пан, здравей Simple Smile

# 243
Вчера направих няколко картички с подръчни средства, които намерих вкъщи. Въпреки коментара от страна на дъщеря  ми "Мама маже", съм сравнително доволна от резултата. Ако ги одобрите, ще направя още.

# 244
Вчера направих няколко картички с подръчни средства, които намерих вкъщи. Въпреки коментара от страна на дъщеря  ми "Мама маже", съм сравнително доволна от резултата. Ако ги одобрите, ще направя още.

Браво,страшни са.Давай,МАЖИ още. Laughing

# 245
Фукле, страхотни са.  Hug

И аз искам да ви покажа нещо. Но ще го снимам довечера в къщи.

# 246
  • Бургас

Под сглобяване aq_kiara, вероятно има предвид правенето им в рамки или като картички.
smile3521
Явно много ми се е спяло тогава... Embarassed

Фукла и на мен ми харесаха картичките. Flutter

И аз започнах вече само че става по-бавно от очакваното.. : Rolling Eyes

# 247
  • София
Фукленце, ти си суоер мазачка Wink БРАВО!

# 248
добре ,де ,хора. Кажете ми някакви подробности за базара. Кога е? Как и до кога се приемат изработени предмети? Или има някаква друга тема ,която съдържа и тези подробности? Има желаещи от друг форум да се включат с гоблени ,но аз каква информация да дам като нищо не знам?Simple Smile Честно казано срамувам се да искам да участват ,а да не знам къде и как

# 249
Мерси! Радвам се, че ви харесват. Ще намажа още.  Laughing

# 250

Аз на работа си правя герданчета, че е по-дискретно някакси.

# 251
  • Sofia
Браво, летяща!

Това само с навързване ли става или се плете?

# 252
само с възли. но ако имаше и маниста да се нанижат м/у възлите, щеше да е по атрактивно.

# 253
letia6tata_krava  като видях герданите и шаловете се сетих за едно венче/ластик за косата на дъщеря ми от ОшКош, явно за теб няма да е проблем да го направиш. Цветчетата са изрязани от плат като шаловете, нанизани на ластик, може да се направят от останалите малки изрезки парченца плат. Ако те интерисува може за го издиря и да го снимам по-подробно.

# 254
Xapka na men shte metnesh li edna birka dokato brodiram:)

Общи условия

Активация на акаунт