Нашите кухни - 85

• 44 798
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Можете ли да ми препоръчате марка и модел вграден дозатор?
Аз си продупчих гранитният плот, но явно не попадам на читав дозатор и все се запушва. Буквално от години не го ползвам, което определено не ме радва.

# 181
  • София
Можете ли да ми препоръчате марка и модел вграден дозатор?
Аз си продупчих гранитният плот, но явно не попадам на читав дозатор и все се запушва. Буквално от години не го ползвам, което определено не ме радва.
Интересно, моите са на Бланко и никога не са се запушвали... Thinking
Не знам дали не е от по гъст препарат или от не редовно ползване. Thinking

# 182
  • София
Моите чекмеджета да две по - плитки, по 18 см, и едно дълбоко от 35 см. Но не държа тенджерите там.

# 183
Виждали ли сте някъде такова нещо за в чекмедже?
https://novini.bg/statics/uploads/ckeditor/48/kuhnya-suhranenie-4.jpg

# 184
Geryger не мисля да слагам вграден дозатор. Ще сме с гранитен плот и подплотова мивка и не ми се иска да дупча за такива неща. Ще взема подобен, в подходящ цвят

И ние сме така,но при нас е пробито и е голямо удобство. Пробивай смело,няма да съжаляваш.

# 185

На блум има подобни държачи за чинии, и май и дървени разпределители.

# 186
  • Пловдив
А,каква им е идеята?Мен ме притеснява,че така по-лесно ще си счупя посудата,целейки чинията да влезе отгоре между тях.Ползвала съм много големи чекмеджета -1м ×0,80 м и никога чиниите не са се размествали без държачи.

# 187
И моите не се местят, защото съм постлала една гумена постелка и те са като залепени за нея. Продава се на ролка и отрязват на метър, тънка е иначе, около един милиметър. Може да се мие. На пипане е като силикон и гума едновременно.

# 188
Благодаря ви! Няма да слагам такъв органайзер в чекмеджето, а за дозатора ще помисля. Гледам че всеки производител е с различен диаметър за отвора в плота. Има 30, 35, 28. Ако се прецака ще трябва да търся същия

# 189
  • София
Може ли да препоръчате малка микровълнова?
Нещо съм се замислила за разместване и ми се иска да сменя MW и новата да я сложа в плитките шкафове. Важна ми е дълбочината, нещо до към 30 см габарит. В описанията, които  намирам посочват литри или вътрешни размери.

# 190
  • София
Desem, в сайта на Техмарт има посочени размери на микровълновите.

# 191
  • София
Благодаря, MayBach

# 192
Не съм сигурна, че въпроса ми е за тази тема, но да попитам- поръчахме си кухненска маса от дъб масив и доколкото разбрах, ще дойде омаслена, а слвд това с какво трябва да я обработим или така е достатъчно само омаслена.

# 193
  • София
Не съм сигурна, че въпроса ми е за тази тема, но да попитам- поръчахме си кухненска маса от дъб масив и доколкото разбрах, ще дойде омаслена, а слвд това с какво трябва да я обработим или така е достатъчно само омаслена.
При мен паркета е омаслен и трябва на определен период от време да се омаслява отново, както и да се внимава с какъв препарат се почиства. Предполагам, че за мебелите трябва да е нещо подобно. Всъщност мебелите в детската стая са омаслени, но не са маса и не съм ги минавала отново.

# 194
  • Варна
Има финиш Топ ойл на Осмо, перфектен за кухня. Но попитайте с какво е омаслена масата.

Общи условия

Активация на акаунт