Нашите кухни - 85

• 44 278
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Ихаа - гофрета, чупки, преходи от малък към голям диаметър и обратно... С какъв диаметър са тесните тръби?  За този дебит си трябва 150, 120 под условие.
И приток на въздух. Понякога с толкова много чупки слагат и изтеглящ вентилатор на комина. А и при толкова чупки няма как в тръбите да не се образува конденз и да се стича надолу после. Да не би това да наблюдаваш - обратно стичане на конденз?

Пробва ли със салфетката? Това е най-лесно - при работещ аспиратор се залепва на филтъра.

# 376
Да не би да е клапата обърната обратно? Или да не би да не е оригинална, както първоначално бяха изпратили на мен?
Тръбата при мен не е гъвкава и съвпада с диаметъра на отвора на абсорбатора. Толкова чупки нямам.
Снимах, не се забелязва парата на снимката, но и конденз нямам никакъв.

# 377
Рагаца, извинявай, ама имам един страничен въпрос - плочките майстор ли ви ги слага?

А за абсорбатора - без да съм специалист, също смятам, че са много чупките и преходите между различните тръби.

# 378
Плочките са си сложени съвсем добре.

# 379
  • софия
Какво им е на плочките? Този модел така се редят. Страните са производствено неравни и няма как да има по-малка фуга. Търсен ефект. Много са си добре.
Рагаца, нещо в монтажа е объркано, но и много чупки има.

# 380
ЧС, Звънче, къде написах нещо по отношение на плочките, че аз не се сещам?

# 381
  • софия
Рагаца, извинявай, ама имам един страничен въпрос - плочките майстор ли ви ги слага?
...
Звучи като да изглеждат сложени недобре. Може и да ми се губи нещо заради писмената комуникация.

# 382
Всъщност нищо, но така написано звучи все едно намираш кусур.
Интерпретация на лишения от емоциите на прекия контакт текст.

# 383
Явно така се е получило, заради липсата на интонация в писмения текст.
Но пък предлагам и друга интерпретация - харесали са ми плочките и ми трябва майсторът им. Защото в темата за Бял списък на майстори има най-вече молби да препоръчат майстор.

# 384
Явно така се е получило, заради липсата на интонация в писмения текст.
Но пък предлагам и друга интерпретация - харесали са ми плочките и ми трябва майсторът им.

Именно.
А на другата интерпретация трябва да и се помогне - " Харесва ми, кой ти ги е слагал?", например.

# 385
  • гр. Варна
Понякога с толкова много чупки слагат и изтеглящ вентилатор на комина
Може да се монтира канален вентилатор>
Скрит текст:
евентуално тук>
Скрит текст:

# 386
Тази канален вентилатор на ток ли работи? Тези дни като идем на къщата, ще пробвам с кухненската хартия дали дърпа. Тръбите са ф120. Шадоу, според теб какво може да се промени във въздуховодите?
За плочките, мъжа ми ги лепи и самите плочки са с неравна форма.

# 387

За плочките, мъжа ми ги лепи и самите плочки са с неравна форма.

Ето че съм била права да попитам майстор ли е лепил плочките - имах някакво предчувствие, че силната половинка на Рагаца е свършила тази работа, пък не върви да й искам мъжа на хонорар. Laughing

# 388
  • на Мелмак
А защо не, всъщност? Wink

# 389
  • Варна
Скрит текст:
Ако някой има снимка на ъглов шкаф с две вратички само ще се радвам да сподели, защото не успявам съвсем да си го представя, а ми допада като идея.
За котлоните, наистина зависи от предпочитанията и навиците. На мен със сигурност няма да са ми достатъчни два котлона, но пък ако някой няма проблем с това, определено е за предпочитане повече работна площ, вместо два излишни котлона.
Преди 15г ММ го направи с панти
Скрит текст:

Понякога се налага да използвам фенерче, особено за долния рафт 😂

Тези лампички помагат

Общи условия

Активация на акаунт