Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 785
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Дами, имам питане и аз за мъжки парфюм. Поръчах на Гиза Aventus обаче не съм впечатлена.Не познавам аромата и не знам защо е толкова хвален,но на мен имитацията не ми харесва. В смисъл просто парфюм е... нищо кой знае какво. Да не говорим,че след няколко часа мирише на смесица от парфюми и няма шлейф.
Поръчах и Dylan Blue на Мартин Лион, на капачката е уникален ,а като се напръска мъжът ми пак мирише на смесица от парфюми и нищо по -впечатляващо и запомнящо се.Колега от офиса го ползва и много ми харесва,но на моя мъж имитацията стои по съвсем различен начин. Или е от мъжа...или от имитацията Grinning
Поръчах сега Chanel Egoiste на Martin Lion.. да видим.Отново е поръчка на сляпо, ориентирам се по ревютата във fragantica. Прочтох ,че и Prada L`Homme е много хубав,универсален аромат,който е лек и става за офис.Намирам го само в Парфен  ( по списъка, в сайта го няма) и на Рефан.
Най-любимият парфюм,който стои добре на съпругът ми и така съм го запомнила е 58 Avenue Montaigne pour Homme S.T. Dupont . Последните два пъти в които съм го поръчвала оригинален изобщо не ми бе траен.Явно съм поръчала от кофти места. Не намирам негова имитация.
Някой има ли наблюдения върху L'Homme Idéal L'Intense Guerlain for men?Не познавам аромата,но гледам че също е много харсван от мъжете.
Та приемам препоръки за различни и запомнящи се парфюми,да стават за офис,но и да са секси и да не са толкова масови като Aqva Pour Homme Bvlgari. Знам,че много искам Grinning

# 376
..Някой има ли наблюдения върху L'Homme Idéal L'Intense Guerlain for men?Не познавам аромата,но гледам че също е много харсван от мъжете...
L'Homme Idéal ми е страшен любимец във  версиите- класическия , Интенз и Екзстриим. Имала съм класическия L'Homme Idéal на Парфен,имитацията е 1:1 с оригинала и е траен. Препоръчвам го с две ръце.На друтите версии нямам идея има ли имитации.

# 377
В отговор на горното питане - влюбих се от пръв поглед (добре, де - подушване) в Jenny Glow Myrrh & Bean.
Тъкмо бях решил за себе си, че тия постоянни търсения нямат смисъл, след като така или иначе имам 7-8 аромата, които ми остават трайно любими, а другите спадат в категориите "приемливи, ама хайде по-бързо да свършват" или направо "непоносими".
Парфюмчето хем си носи топлина за зимата, хем има хубав шлейф, хем е трайно, хем не оставя неприятен остатъчена аромат.
Съпругата ми също много го хареса, така че има голяма вероятност да пасне поне на един член на семейството.
Много приятната цена и опаковката като на скъп марков продукт са допълнителна екстра.

А в крайна сметка защо не пробвате и от някои от евтините маркови алтернативи.
За мене това е един прекрасен парфюм, носим почти през цялата година.
https://www.parfumi-shop.net/product/26006-karl-lagerfeld-bois-d … -vetiver-b-o.html
100 мл за 35 лв. е песен, а като се приложи и кодът за отстъпка съвсем.
Два пъти съм купувал от там и двата пъти парфюмчето идва с капачка и съвсем нелоша опаковка с фирмени надписи и т.н.

# 378
bashtatko ,благодаря за мнението. И ние се затрупахме с много парфюми,половината от които не знам дали ще се използват изобщо.Ще разгледам и двата.Jenny са доста хвалени. От Karl не знам дали да очавкам някаква трайност за през целия ден ,но пък  може би  заслужава да се пробва.Ще се опитам да го намеря в някоя парфюмерия,която има и физически магазин.Откакто затвориха моловете вече няма къде да пробвам парфюми 😁

# 379
bashtatko ,благодаря за мнението. И ние се затрупахме с много па … са доста хвалени.От Karl не знам дали да очавкам някаква трайност за през целия ден ,
Скрит текст:
но пък  може би  заслужава да се пробва.Ще се опитам да го намеря в някоя парфюмерия,която има и физически магазин.Откакто затвориха моловете вече няма къде да пробвам парфюми 😁
[/spoiler]
При мене Bois de Vetiver е много траен, особено като се носи шал заради зимата и пандемия.
А пък Myrrh & Bean за си е попадение, защото ми носи едно усещане за топлина, каквото ми даваше Kenzo Power, но на последния все не му идваше ред да го подновя. Не казвам, че са идентични аромати, макар че имат нещо общо.

# 380
Приятелка издирва добра имитация на Coco Noir,a аз не съм фен на Шанелите.Моля,помагайте!

# 381
  • Пловдив
Привет, момичета Hug
Ще съм ви благодарна за помощ, защото съвсем се оплетох от четене и сравняване Blush
Има ли аромат на Eyfel,  който отговаря на този Chloe
https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Eau-de-Parfum-1733.html
Видях в списъка в началото, че би трябвало да е К-148, но описанията /в makeup.bg гледам/ са съвсем различни...

# 382
  • Deutschland
Intense Café на Заг е страхотно попадение, уникален.
My way от новите им също. След къпане китката ми още ухае на него

# 383
..My way от новите им също. След къпане китката ми още ухае на него..
Като трайност е супер ( както и Ангел Нова-по два дни на дреха), но не е много близък до оригинала за мен.

# 384
Плюс един глас за My Way,Angel Nova и GG Suprem на Заг. Трите се оказаха наистина сполучливи имитации. Супер трайни и и доближени до оригиналите. Според мен, разбира се. Вчера разходих Обувката, издържа цял ден без подновяване А тази сутрин все още се усеща и на ръкава на якето. Препоръчвам горещо и трите аромата

# 385
https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Guilty-Absolute-43040.html
Търся наливен или аналог на този Парфюм.
Моля ви,ако знаете нещо пишете.
Благодаря ви!

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 15:47 от cega

# 386
My way предизвика любопитството ми... като аромат как бихте го оприличили? Сапунен ли е?

# 387
Аз не го определям като сапунен ,по-скоро свежи горски плодове с преобладаващ касис.

# 388
А Good Girl Suprem сходен ли е с класическия  Good Girl?
Май ще рискувам с поръчка на сляпо 😇

# 389
Да, доста сходни са .Ако харесваш класическия, ще ти допадне и новия.

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 16:47 от Tito Spassov 661663

Общи условия

Активация на акаунт