Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 744
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив

Детето е купило по 50 мл Premiere (Гучи) от Заг за подарък на съученички. Би ли се харесал аромата на 17 годишни?
Според мен ще се хареса. Моята племенница е на 16 и вече сто пъти и взимам такъв.

# 436
  • BG-DE
Ванеса, онлайн ли си поръчала Джени Глоу или ги има някъде по Магазините?
Фрау, Джени Глоу ги има в Нотино, включително и немското, във физически магазини мисля, че ги няма.

# 437
Кое Jenny Glow е свежо и хубаво? Да ми препоръчате!

# 438
...Фрау, Джени Глоу ги има в Нотино, включително и немското, във физически магазини мисля, че ги няма.
Няма ги в Нотино с Парадайс център,София!
Кое Jenny Glow е свежо и хубаво? Да ми препоръчате!
Бери енд Бей е като свеж,плодов коктейл. Лайм и Босилек е свеж и зелен,с лееека мъжка нотка.Нектаринените цветчета е свеж и плодов,като праскова с мъх. Зависи какво търсите. Жасмин и мента е свеж,но мек и прашен,много интересен. Но най-сочен е Бери енд Бей:)

# 439
  • Sofia
Jenny Glow French Lime Leaves ми е свеж на мен – много пролетен и траен.

# 440
Бери енд Бей е като свеж,плодов коктейл. Лайм и Босилек е свеж и зелен,с лееека мъжка нотка.Нектаринените цветчета е свеж и плодов,като праскова с мъх. Зависи какво търсите. Жасмин и мента е свеж,но мек и прашен,много интересен. Но най-сочен е Бери енд Бей:)
Berry&Bay е наистина много свеж, но при мен за съжаление още на втората минута изкарва страшна потна нотка като пубертет след час по физическо. При всички парфюми с грейпфрут съм така.
Вчера подарих на колежката моят Green Cucumber на Джени Глоу, на нея стои прекрасно, с шлейф и трайност, а на моята кожа се развива по съвсем различен начин. Сега ще търся на кого да подаря и нектаринените и портокалови цветчета ( портокаловият продължава да ми мирише на мазен терпентин). Най-доволна от Дженитата съм от Myrrh & Bean, постоянно получавам комплименти като го нося и ме питат с какво съм, и трайността е 6+ часа, но не е свеж.

# 441
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:
Здравейте! Някой ползвал ли е парфюми на Сангадо? Какво ви е мнението? ☺
https://sangado.bg/
Ползвала съм няколко аромата от Сангадо и са ми изпращали и семпъли за тест на още няколко техни парфюма. Мога да кажа, че са наситени, плътни, трайни. Относно приликата с оригиналните аромати, за мен тя никога не е била фикс идея, но да, приликата е добра /поне на това, което съм тествала и което познавам в оригинал/. Планирам да си взема Пантерата на Картие от тях, макар, че първоначално, като я тествах от семпълчето и не можах изобщо да я позная. По - цветиста е от оригинала и ....страшно много ми хареса Simple Smile Повече от тази на Заг Зодиак даже. Те предлагат и само семпъли, което е добре, защото можеш да тестваш. Мисля, че физически магазин нямат. Поне аз не знам да имат.
.   
За мен Пантерата на Парфен е невероятно добра, няма равна! Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 19:52 от bubanka

# 442
Само да обърна внимание, че Jenny Glow няма нищо общо с Jo Malone. След продажбата на Estée Lauder, Jo Malone създава собствена марка Jo Loves, чиито единствени нискобюджетни парфюми са от серията Emotions за Зара.

# 443
Здравейте!
Според мен Дженитата трябва да се пробат.Купих и аз Myrrh & Bean ,на база добри мнения във форума и останах разочарована.Замина в кофата веднага.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 21:45 от Катерина26

# 444
  • София
Като сме заговорили за Дженитата, може ли някой да сподели повече за Forest bluebell. С търсачката намерих 2 мнения в тази тема и 2 за оригиналния аромат в парфюмната. Звучи като да е свежак, дали сте го засичали в 30 мл? Все в 80 го виждам...

На мен Myrrh & Bean ми носи вайба на Gemma di Paradiso на Кавали, и понеже го имам подарих Дженито на един приятел. Той много, ама много го хареса. Редовно ми звъни да каже че е с него и му е топ 💯🔝

# 445
ако някой не харесва даден парфюм дали ще му бъде възможно да се изразява по-нормално? "евтина смрад" и подобните оставят лошо усещане за автора на поста и темата като цяло, не за конкретния парфюм

# 446
  • Пловдив
И аз преди време поръчах две Дженита от Нотино, но не ги харесах. Не си спомням кои бяха. Но ето, че си имат много фенове. Моя позната пък поръча всички налични, и повечето си ги пръска с удоволствие. Избирах ги по пирамида, може просто да не съм попаднала на подходящ за мен, но не са ми интересни.

# 447
Дженита имам три и си ги пръсксам с кеф,Нарът ми е много любим.Един и на майка ми подарих,че много й хареса .Трайни са доста,изобщо нямам забележки аз.

# 448
  • вкъщи
Четири Дженита имам и на първо пръскане много ми харесваха, обаче после.. Много са ми нетрайни и безлични. Обаче на дъщеря ми ухаят дълго и хубаво.

# 449
Фрау,от Нотино ги поръчах,по магазините не съм ги виждала.

margolotta,и аз тези портокалови цветчета имах предвид,много труден "аромат".Кучето на малката поне няма да хваща бълхи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт