Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 649
  • 747
  •   2
Отговори
# 540
Аххх, много искам да пробвам Tom ford - Last Cherry , дали има някьде имитация?

Тъкмо си взех от Еконт  имитацията на Lost Cherry oт Айфел - U28. Еми какво да кажа...за 9 лв толкова. Въобще не съм впечатлена и не съм сигурна, че бих се пръснала с него. Да не говорим, че от 2 пръскания имам лек обрив на ръката... Това е първи досег с Айфел и последен. Cold Sweat

# 541
Аз да се включа и за My way на Заг - ами много съм объркана, в изпълнение на Мартинез на листче -  ами хареса ми доста, а този на Заг ми се струва съвсем друг аромат..ще го нося и ще сравнявам още...а заради него поръчах. Но на кожа е различно, на дреха е различно, и на листче явно?!

# 542

да, на Диван за сега. Не мога да кажа колко е близка до оригинала,тъй като не го познавам-колкото и пъти да взимах тестета за проба,все беше празен 😔
Аз имам имитацията на TF Lost Cherry от Eclat.de, купувана по време на намаленията им. Имах преди две години мостричка на оригинала и според мен е много близка, на 99%, само в началото тръгва малко по-сладко. За разлика от оригинала, който има срамната трайност от един час на кожата ми за неоправдано високата цена, имитацията си я усещам 4+ часа, после става скинсент, а на шала ми мирише дни наред. Мъжът ми казва, че му мирише на вишновка първите 10ина минути Joy

# 543

да, на Диван за сега. Не мога да кажа колко е близка до оригинала,тъй като не го познавам-колкото и пъти да взимах тестета за проба,все беше празен 😔
Благодаря, може ли линк кьм сайта им? На пьрво четене нищо не ми говори Grinning

# 544
# 545
Оригиналния Том Форд Чери не е нещо особено.....Странно е, че фужер аржент и плъм джапан ги спират за сметка на някакви парфюми със спорни качества.
Искам да попитам за добра имитация на Сантал Роял и дали има имитация на Layton Parfums de Marly for women and men.
Благодаря.

# 546
Поръчах си Angel Muse на  Гиза 💗 Ще споделя как е , досега съм ползвала само оригинал и ми е интересно да видя и този как е , обожавам този парфюм.

# 547
  • Пловдив
Andel Nova не е моят парфюм. Добре, че взех 15 мл. Личито ли, кое ли, много ми се набива и то не само като пръсна, ами часове след това. Иначе е траен наистина.

# 548
# 549
Byredo Bibliothèque на  Мартинез доближава ли се до оригинала?

# 550
Момичета, да имате някакви впечатления от капсулованите на Рефан Интенс със златната опаковка. И по-конкретно Хипнотик пойзън едт, 173 номер се води. Ако някоя от вас е ползвала бихте ли споделили мнение..

# 551
Здравейте!  При мен парфюмите нямат  трайност  -до кожа е предполагам  ли  , но един и същи парфюм оригинален  -на приятелката ми  ухае , на мен - нищо  . За това реших да пробвам и имитации.

За първи път ще пробвам  -чудех се  се между Zag и Martinez .
Намаленията в  Мартинез  ме изкушават да се хвърля с 2-3 парфюма , макар че се чудя дали да не пробвам само с един от физически магазин .
Отзиви за трайността на 
136 - ALLURE - CHANEL
137 - GABRIELLE - CHANEL .

Този ми е любим аромат  в оригинал THE ONE-
Martinez 400    го имат  тъкмо намален.

# 552
  • Пловдив
Мога да кажа за Gabrielle на Рефан - близък до оригинала, за мен е сравнително траен. Моята кожа е суха и това е много добра трайност. Обикновено след втория час всичко ми стои близо до кожата, а на 4-тия изветрява, този си изкара 6 часа с двойни капки.
Искам да споделя, че днес пробвах имитация на Рефан на Coco Noir /025/. Не е близък до оригинала /имам малко останал/, но самият аромат е страхотен. Може би са объркали номера, не зная какво е, но много ми хареса.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 18:56 от #Любопитна

# 553
  • София
На мен оня ден от Рефан на Тунджа /София/ под номер 025 ми сипаха BACCARAT ROUGE. Преди, да, беше Coco Noir.
Та днес се опитах да разнося BACCARAT-а, еми не е мой. И нали човек като не харесва даден аромат, тогава го усеща най-силно, и аз така. Към 11.00 пръснах BACCARAT-а, и сега след душ все още го усещам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 554
Някой вече дали е разбрал кой е аромата под номер 111 на Рефан?

Общи условия

Активация на акаунт