Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 597
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Erba Pura Sospiro.

# 586
Имитация на Versace Crystal Noir при коя от фирмите е най- сполучлива?

# 587
Момичета, а лалето на Заг как се държи като трайност? Че за оригинала на Byredo четох, че никак не е траен.

# 588
Както обещах се включвам за мнение за имитацията на ЛЮБИМИЯТ 💗 Angel Muse на Гиза - без забележка ! Ужасно близък до оригинала, почти нервзличим. Топъл,вкусен и траен - около 5-6 часа осезаемо се усеща на моята кожа, която не държи аромати. Мнооого съм доволна.

# 589
Назад в темите се спомена за малката трайност на Лалето на Заг .Обаче при мен то е със завидна  тайност.

# 590
  • Варна
Лалето си е чук като трайност поне при мен. В по-студено време се прибира,но пак се усеща отчетливо часове.Ще трябва да ходя до Заг да понапълня него,Нероли портофино и Либре. Пролет идва днес ще е почти за джапанки във Варна GrinningGrinning.

# 591
  • густо майна Филибето
За May way на Заг ли става въпрос ?
Да, на Заг.

# 592
Назад в темите се спомена за малката трайност на Лалето на Заг .Обаче при мен то е със завидна  тайност.
И при мен си е трайно,за разлика от оригинала Simple Smile

# 593
Струват ли си парфюмите от Дивайн за поръчка извън България? Трайност? Добри ли са като имитации?

# 594
Аз не съм особено доволна откъм трайност ( сравнявайки ги с тези от Eclat.de), и май няма да поръчвам повече от там. Като имитации от 6те, които съм пробвала, два бяха много добри имитации  ( Либре и Irresistible Givenchy), другите бяха близки. Вчера реших да дам шанс на Angel Nova от Дивайн, да не би да има някакво хубаво развитие на кожата ми. Първият половин час ме удуши, и след два часа не усещах почти нищо вече. Като са 100 мл опаковките може да се подновява често, но на мен не ми се разнасят в чантата големи шишета.

# 595
Аз не съм особено доволна откъм трайност ( сравнявайки ги с тези от Eclat.de), и май няма да поръчвам повече от там.......
И аз мисля същото,макар да съм имала само два на Дивайн.

# 596
  • Варна
Може ли да препоръчате някой хубав и траен на Eclat? Тези, които имам, не са по -трайни от Дивайн, с изключение на Черната рокля.

# 597
Това са моите
Имала съм или още имам  голяма част от тях в оригинал и почти не намирам разлика в аромата. Като трайност Narciso, Nomade, Chanel Chance Eau Fraiche, Un Jardin sur le Nil, Armani Privee Figuer Eden, Lancome Idole, TF Lost Cherry са по-трайни на кожата ми от оригинала. При интерес ще снимам и колекцията на мъжа ми Joy
P.S. Само един имам купен на редовна цена, другите при -40 или -50%, или при разпродажба за по 5-7-9 евро

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 14:34 от margolotta

# 598
  • BG-DE
Може ли да ми кажеш нещо повече за NR for her fleur musk? Много се чудя на оригинала на моменти ми харесва, а на моменти направо ми бие на аромат на прах за пране 😂, ако имитацията е добра по-добре първо с нея да пробвам.

# 599
И аз по същата причина си купих първо имитацията, по принцип се разбирам с парфюмите на НР, но не бях убедена дали ми трябва. Не откривам разлика с оригинала, но него само съм пробвала в парфюмерия, не съм разносвала. Любим пролетен парфюм ми е и е траен на моята кожа. И Eclat имат опция за връщане при нехаресване, но аз още не съм я пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт