Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съставки трябва да присъстват в естествените козметични продукти?
Какви са отзивите за продуктите на Alteya Organics?
Какви са препоръките за естествени кремове за лице?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съставки трябва да присъстват в естествените козметични продукти?
Естествените козметични продукти трябва да съдържат само естествени съставки, като се избягват определени вещества като PEG, PPГ, петролни химикали, силикони, конвенционални консерванти и неорганични съединения. Освен това те не трябва да съдържат животински продукти и всички суровини трябва да бъдат добити от растения. Производственият процес на тези суровини трябва да бъде екологичен, без използване на тежки метали като катализатори.
-
Какви са отзивите за продуктите на Alteya Organics?
-
Какви са препоръките за естествени кремове за лице?
За комбинирана кожа с широки пори и пигментни петна, препоръчителни са кремове за лице с роза и лопен. Освен това, за дневен крем за комбинирана кожа с леко сухота, може да се обмисли био дневен крем с нар и марул. За околоочен крем може да изберете такъв с роза и жасмин, който е подходящ за тъмни кръгове и бръчки.
-
Какви са отзивите за твърдите натурални шампоани?
-
Какви са препоръките за естествени продукти за грижа за кожата за комбинирана кожа?

крем с роза и лопен, маслото от шипка и арган за лице, маслото от бадем и макадамия за косата смесени с черно рициново масло- прекрасна маска за преди измиване. Преоткрие Икаров и то с един балсам за ръце. - зимния. Много ми харесва. По принцип не съм фен на този бранд. Напоследък заглеждам корейска козметика. Имате ли представа там как стоят нещата със сертификатите. За сертифицирана натурална знам само Benton. Има и други брандове с доста изчистени формули. Какво е мнението ви? Някой ползвал ли е?