Био/ органична и натурална козметика - тема 8

• 70 381
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
Jelenna, кой от двата шампоана, че единият е за блясък, единия за обем?

Аз от известно време ползвам на Хербис, заедно с балсама от същата серия, че след последният Ковид имам страшен косопад.
Не зная има ли някакъв ефект, но поне да не вреди, но като цяло ми харесва:

beach_please, след още няколко боядисана цветът ще се натрупа, и ще стане още по-хубав. А както писах и преди - след като минах на билкова боя, периодът между боядисванията се удължи с една седмица- вместо на три, започна да се боядисам на четири седмици.

# 736
Здравейте, какво мислите за козметиката на Biotrade? Интересува ме лосионът за тяло Atopity.

# 737
Някой мнения за тази марка? От вчера се изкушавам и съм на косъм

# 738
Здравейте, какво мислите за козметиката на Biotrade? Интересува ме лосионът за тяло Atopity.
От години използвам нощния флуид кремът с фактор от серията pure skin, много съм доволна.

# 739
B Inci beauty не му е много висока оценката, не мога да кажа до колко е релевантно приложението, но все пак е някаква информация:
Скрит текст:

Алтернативи:

# 740
Здравейте, някой да е ползвал нещата на Боряна Бекирска? Има страница във фейсбук и продуктите ѝ се казват : Biom Miracles by BoryanaCare. Има доста интересни неща, не са био, но поне по състав са натурални.

# 741
Lemy, кое е това приложение? В cosdna и Паула оценката не е толкова ниска.

# 742
Въпросът не е към мен, но тъй като го имам приложението , реших да отговоря.
Това е INCI Beauty.

# 743
Благодаря, то си е и било написано Joy

# 744
B Inci beauty не му е много висока оценката, не мога да кажа до колко е релевантно приложението, но все пак е някаква информация:
Скрит текст:

Алтернативи:

За нищо не струват тези приложения, дори и имената са грешни. Нищо де, уповавайте се на тях. Със здраве! 15 години драцкам тука, 1000 мнения имам, INCI Beauty. Сигурно съм недобре, че си губя времето.

# 745
Привет!

ColorIndex, моля за мнение за читава слънцезащита от твоя опит и знания.

Скрит текст:

Алтернативи:

За нищо не струват тези приложения, дори и имената са грешни. Нищо де, уповавайте се на тях. Със здраве! 15 години драцкам тука, 1000 мнения имам, INCI Beauty. Сигурно съм недобре, че си губя времето.

# 746
Здравейте, някой да е ползвал нещата на Боряна Бекирска? Има страница във фейсбук и продуктите ѝ се казват : Biom Miracles by BoryanaCare. Има доста интересни неща, не са био, но поне по състав са натурални.
Аз наскоро я открих и съм доволна от всичко, което съм пробвала досега.
Особено от шампоана и балсама за коса- по-мека и лесна за ресане косата ми не е била.

# 747
Здравейте,

Някой позлвал ли е тази къна? Трябва спешно да се намажа, пак ми изби корена, а нямаше никаква друга. Дори не зная как да я проготвя тази...

Това и е състава. Ще съм много благодарна на ColorIndex за мнение:

# 748
Благодаря на Lemy!

По принцип ползвам на  Weleda или Мадара козметик, слънцезащитни също. ColorIndex, какво мислиш?

# 749
Какъв е проблемът с Инси Бюти може ли да споделиш?

Общи условия

Активация на акаунт