Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Безопасно ли е да се използва Полижинакс по време на бременност и какви са безопасните алтернативи?
Какво да правя, ако Полижинакс не ми помага?
Какво да правя, ако имам реакция след прилагане на Полижинакс?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Безопасно ли е да се използва Полижинакс по време на бременност и какви са безопасните алтернативи?
Много бъдещи майки съобщават, че са използвали Полижинакс без никакви отрицателни ефекти върху плода. Лекарите често предписват това лекарство по време на бременност както за лечение на гъбични инфекции, така и за инфекции. Някои жени обаче съобщават за временно облекчение, което не води до пълно излекуване. Някои жени съобщават, че Гино Дактарин и Вагизан са ефективни алтернативи. Важно е да се консултирате с вашия лекар за подходящи за вас лекарства, тъй като безопасността както на майката, така и на бебето е от първостепенно значение.
-
Какво да правя, ако Полижинакс не ми помага?
-
Какво да правя, ако имам реакция след прилагане на Полижинакс?
-
Мога ли да използвам различни вагинални глобули едновременно?