👶🏻🎄Януарски мами 5👶🏻⛄

• 49 869
  • 893
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря на всички мами 😊😊 Пожелавам ви и на вас да гушнете вашите бебчета

# 61
  • Седмото небе
Добър вечер да се запиша и аз с Бебе Юлиян Секцио 14:30 2150грама 46 см .
Леко раждане на всички
Честит ви Юлиян! Да бъде здрав и щастлив, много да ви радва!
Името Елмира много ми харесва!
Нашето име Анастасия таткото го избра и подозирам, че не е имал никакви колебания. Аз го харесвам много и съм съгласна. Просто един ден каза-“Това име много ми харесва, има хубаво значение (от гръцки произход-възродена, преродена, възкръснала) и мисля, че дъщеря ни трябва да се казва точно така”. А и аз бях решила, че заради всичко което той е направил за мен и живота ни заедно, ще му дам възможността той да я “кръсти”. Той е отявлен русофил, с руски корени и възпитание, и отдавна бях сигурна, че ще избере име на руска императрица или принцеса, когато дойде време за това. Сина от първия му брак се казва Петър (отново царско име и полулярно в Русия, от гръцки-камък), моето име Ирина също се среща често в Русия и ознава “мир” на гръцки и традицията явно ще се продължи.

# 62
  • Sofia
Благодаря за новата тема! Нека я напълним с празнично настроение и хубави нпвини!
Има ли някоя от вас, която няма брак с бащата на детето? Как се случва признаването на детето? Къде се ходи и какво се подава?
В МБАЛ Надежда искат копие от личната карта на бащата и нотариално заверена декларация за припознаване. Трябва да си питате, защото явно е различно Simple Smile

# 63
И ние като An G-E име имаме за момиче от предния път още когато чаках момче!Тигава женското ни име остана!Сега баткото на 7 години ,в момента в който разбрахме че
 Ще е момиче си я нарича така постоянно!Сутрин и казва “добро утро”,вечер “лека нощ”,идва при мен на спалнята вечер “да я приспивал”,преследва ме с едни слушалки за кръвно ,които ми слага на корема,да я слушал 🤪,та общо взето я чакаме наща мома от 7 години вече🙏🏻

# 64
Честито бебче! Да ви е живо и здраво момченцето!💙🎁🌟

# 65
Честито бебче Юлиян! Да ви е много здрав и щастлив! Ще се радваме когато имаш време да напишеш подробности около раждането! Бързо възстановяване на теб!
Мънчолина, аз също съм като теб. Не мога да го измисля и все отлагам решението си. На именните дни през януари също не разчитам - има дни с доста странни имена - св. Елевтерий, Св. Гавриил...
Синът ми се роди на Вяра, Надежда, Любов, но името му няма нищо общо. Мисля, че и този път така ще бъде.

# 66
Честит да е Юлиян Animal Hatching Chick

Ние с името сме доникъде... Ама до никъде ви казвам... Нито едно не ни харесва достатъчно, а тези които ни харесват като звучене са с кофти значения. Май в движение ще го мислим.

# 67
Мами, някой има ли опит в изчистване на бактерии в урината, но без антибиотик?

# 68
Искаше ми се да я кръстим на баща ми, но вътрешно си повтарям едно друго име и тайно на ум я наричам така. Мъжа ми харесва и двете и не ми помага хич, но 99% ще е това в главата ми 😁

# 69
Честит да е Юлиан Blue Heart явно си почват бебетата при нас. Алесандра не е писала скоро,дано всичко да е наред.
Аз чета при декемврийките как има 2 положителни за ковид родилки и направо  като филм на ужасите ми звучи как не могат да си видят/вземат детето Scream дано при нас всичко да е наред, а аз определено няма да се събирам с никой докато не родя.

# 70
И ние сме готови с името още от началото на бременността 😊 Бяхме измислили и за момче и за момиче. Мъжкото име ще си остане за следващия път( евентуално) 😁. И аз си я наричам по име като й говоря - Катерина.

# 71
Здравейте раждането беше много бързо с местна упойка в кръста , виждах всичко но неусещах след като видях бебето заспах и се събудих в стаята .И несъм го виждала от тогава малък е пък и аз с операция немога да ставам .
Ще се видим скоро като направи килограмите сигурно на изписването .  Успех на всички и настоявайте за нормално раждане при мен нестана .

# 72

По- добре си пий антибиотика, тези инфекции не са безобидни, ако стигнат до бъбреците. Повечето типове лечение специално за тях не преминават през плацентата.

Чета ги и аз декемврийките... дано се поуспокоят нещата, докато дойде време за нас. Чудя се дали няма някаква декларация да си подпишеш, че независимо от резултата от теста си искаш детето при теб на твоя отговорност...

# 73
Аз през тази бременност пих няколко пъти АБ заради бактерия. Докторката ми каза, че това е по-малкото зло, отколкото да стои в организма. Думите й бяха "просто нямаме избор".
За единия АБ даже питах моята лична и по нейни думи такъв се ползва и за току що родени бебета, така че да не се притеснявам.
Доверила съм се изцяло на моята лекарка и ще се моля момичето ми да се появи живо и здраво!
Успех и на теб!

# 74

на мен никой не ми отговори да е ползвал това - та почнах да се притеснявам - доста ми пари и не ми е комфортно ... 😞😞😞

Общи условия

Активация на акаунт