Китайски капсули за отслабване - 14

• 88 621
  • 566
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, преди 4 дни си поръчах Редуктил и го пия сутрин. Ако има значение от зобим.нет го взех. Мога да кажа че грам не ми се яде. Хапвам по 1 сварено яйце на ден и половин домат/краставица или малко сирене и то само да не припаткам, че съм с бебе. Обачеее тази вечер заспиването ми е кошмар. Часа е 02 а мен грам не ми се спи, което напрактика от 7 месеца насам е невъзможно 🙄.
Също така устата ми е много пресъхнала постоянно и като че ли се усещам че започвам да имам лош дъх. Мисля да пробвам и през ден да ги пия амаа имам един 25кг за сваляне след бремеността, които не мога да махна, а това ми е последната надежда
Преди редуктила пила ли сте други таблетки със сибутрамин?

Да преди 4 години пих лида, знам че ми останаха 2-3 хапчета, които така и не изпих, но тогава смъкнах 10кг+, но и наблягах много на спорта(качване на стълби и бягане), а сега с бебе (което няма кой да гледа) спорта трудна работа, освен тренировки вкъщи.

# 271
  • Хасково
Припадъци, болки в бъбреците, хормонални промени и пак??? Защо, ей това ако може да ми го обясните?
С тези това неядене хемоглобинът отива толкова скоростно надолу.
Докъде сте готови да стигнете?
Точно два месеца с това неядене с цел отслабване ми беше дошло времето за профилактичен преглед и изследвания за хашимото и инсулинова резистентност. Когато си видях изследванията не можах да повярвам, всичко си беше влезнало в норма!

# 272
Точно два месеца с това неядене с цел отслабване ми беше дошло времето за профилактичен преглед и изследвания за хашимото и инсулинова резистентност. Когато си видях изследванията не можах да повярвам, всичко си беше влезнало в норма!
[/quote]

Звучи супер! А какво точно пиете? И от къде го поръчвате? Защото и аз съм с хашимото и се опитвам да вляза в норма.

# 273
  • Хасково

Звучи супер! А какво точно пиете? И от къде го поръчвате? Защото и аз съм с хашимото и се опитвам да вляза в норма.
[/quote]
 Аз пиех Green lida, поръчвах я от originalnalida. Но хормоните ми се оправиха от това, че не съм се хранила, а не от самите хапчета. Аз буквално не се хранех в продължение на много време. Изпивах по един таратор през 24 ч. Просто от хапчетата нямах апетит. Явно се е получило един вид гладолечение. За сметка на това имах всички най-гадни странични ефекти- ускорен пулс, сърцебиене, депресивни състояния, много чести паник-атаки, безсъние… и др. Но издържах и освен, че свалих 8 кг. имам бонус перфектни изследвания!
Успех ако решите да минете по този път!

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 14:59 от fizzy

# 274
  • София
Здравейте.Днес ми е втори ден със зелената Лида.И двата дена ми съхне устата,на моменти ми се замитва главата но апетита си го имам.Пия ги след храна с аспирин, защото не смея на гладно.Ще им дам шанс още два-три дена и ако няма резултат с апетита ги спирам.Замискям се дали да не си поръчам Саксенда или Оземпик, защото съм с ИР но ще пиша пак.

# 275
  • Хасково
Здравейте.Днес ми е втори ден със зелената Лида.И двата дена ми съхне устата,на моменти ми се замитва главата но апетита си го имам.Пия ги след храна с аспирин, защото не смея на гладно.Ще им дам шанс още два-три дена и ако няма резултат с апетита ги спирам.Замискям се дали да не си поръчам Саксенда или Оземпик, защото съм с ИР но ще пиша пак.
Не се отказвай, при мен загубата на апетит дойде след около седмица.

# 276
Не се отказвай, при мен загубата на апетит дойде след около седмица.

+1, и при мен загубата на апетит не дойде веднага, а след седмица-седмица и нещо Simple Smile

# 277
Мацки, аз ги спрях след една седмица употреба, просто не успях да понеса страничните ефекти. Сега си поръчах малинови кетони, които също уж подтискат апетита, ускоряват метаболизма и изгарят подкожните мазнини. Днес дойдоха и ще се включа допълнително да дам отзив за тях. Най-хубавото е че нямат странични ефекти 😀

# 278
Каква е разликата между зелената, златната и черната Лида?

# 279
Малиновите кетони наистина нямат, аз също ги пия, но не съм много редовна. Усеща се дъх на малини в устата.

# 280
  • Хасково
Мацки, аз ги спрях след една седмица употреба, просто не успях да понеса страничните ефекти. Сега си поръчах малинови кетони, които също уж подтискат апетита, ускоряват метаболизма и изгарят подкожните мазнини. Днес дойдоха и ще се включа допълнително да дам отзив за тях. Най-хубавото е че нямат странични ефекти 😀
Аз също ги купих когато бях на кето режим за да увелича кетоните, които произвеждам от този тип хранене. Не съм сигурна дали имат ефект извън режима. Ще ми е интересно да споделиш.

# 281
Дами, освен за разликите между черна, златна и зелена Лида, искам да Ви попитам какво Ви е мнението за Trex tea?

# 282
Привет на всички. Откриха ми киста на яйчника и ми изписаха противозачатъчни. Пия лилав мейзи макс и не  знам дали да го спра. Ако има дама със същия проблем нека сподели мнението си . Благодаря

# 283
Привет на всички 👋
По-нагоре бях писала, че приемах зелена Лида за около седмица, като тя ми даде начален тласък да сменя хранителните си навици, поради тоталната загуба на апетит през този период. (Спрях я, тъй като не успях да удържа на страничните ефекти)
Стартирах диета като пиех капсулите на Лида. Диетата ми е базирана на това в момента да наблягам на протеини (месо,яйца и млечни продукти) като свеждам въглехидратите до минимум, позволявам си по 2,3 филии протеинов хляб, богат на фибри и семена през 2, 3 дена, хапвам си черен шоколад, докато изчакам доставката на кето течния шоколад 😀, стремя се да хапвам всякакви сезонии плодове ( не са ми много любими), понякога се залъгвам с ядки и по-рядко (веднъж седмично) хапвам картофки (печени или варени, тъй като не мога без тях), приемам малинови кетони като ги съчетавам с лека физическа дейност (кардио на кростренажор) 2, 3 пъти седмично.
Също така от време на време пия чая на УОУ тий, който забързва метаболизма и чисти.
Претеглих се и останах доволна!! На 167 бях 64кг/59, в крайна сметка моят съвет е да си дадете някакъв старт с хапчетата на Лида за по-здравословен начин на живот занапред.

# 284
  • София, Лагера
Много съм съгласна с мнението на Sdcheck!
Лидата (а и което и да е хапче, което намалява апетита) води до свиване на стомаха. Съответно на човек му стига по-малко храна. Ако не е лаком по природа, ако не се храни емоционално или ако няма здравословен проблем, това е чудесно начало.
На мен за старт на диета ми помага много жито (по житния режим, ама без да е режим) Малко е като количество, но засища. След 2-3 дни ми писва, ама го ям, за да не съм гладна. И не изпитвам глад.
После вкарвам яйца, зеленчуци и протеинов шейк. Най-лесен ми е, защото в офиса ме мързи да ходя на обяд.

Общи условия

Активация на акаунт