Китайски капсули за отслабване - 14

• 88 614
  • 566
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте на всички. Минавам да се запиша и аз. Тези дни мисля да си поръчам редуктил и ще пиша какво се случва. Преди 4г пих липовон. Такъв ад никога не съм изпитвала. Свалих за 7 дни 9кг, което даже не е за вярване. От 63кг станах 54, но 2-3 дни след 7мия ден легнах да спя и така и си останах на една страна. Сърцето ме сви и не можах да помръдна от болки. Това беше най-голямата отрова според мен, която е била до сега на пазара... Тоест какъв пазар.. оказа се, че я произвеждат в софийските мазета и само по фейсбук се профаваше и от измислени сайтове ... Та това беше от мен... килограмите наистина го задържах иначе, но много стрес имах през тези 2г и качих около 20кг... в момента съм 72, Целта ми е 60кг.. 1.73см съм висока, на 24г съм

# 241
Здравейте! Днеска ми е втори ден на редуктил. Не чувствам абсолютно нищо. Апетита като че ли ми е намалял, но нямам абсолютно никакви други оплаквания, чак се чудя дали действат 😂 Товст до сега ви метох коментарите, пишете, че проблеми със съня, сърцебиене и т.н имате, но аз абсолютно нищичко нямам. Това нормално ли е? И има ли и други дами тука, които го приемат все още или поне такива да изкажат мнение след колко време са видяли резултати? Благодаря 🌺

# 242
Изчакай още няколко дни, ще си дойде всичко.

# 243
Здравейте,  днес ми е трети ден от по 1/3 капсула.  Освен сухота и жажда при мен няма друг ефект за съжаление. От утре продължавам с 1/2 капсула и след седмица ще пиша пак.

# 244
Здравейте, малко да побутна темата и аз. Преди време пих Hoodia P57, която за съжаление вече не се предлага на нашия пазар, но имаше уникален ефект. След бременност и раждане и качени килограми познатата, която ме снабдяваше с худията ми препоръча Липовон- бях много доволна. След втората бременност поръчах липовон от една страница във ФБ, но без ефект за съжаление. Сега виждам, че във сайта 4fitness има Липовон, някой поръчвал ли е и доволни ли сте от него? Двоумя се между липовон и Eve Slim с чушка.

# 245
Кои таблетки ще ми препоръчате за подтискане на апетита? Опитвам се да спазвам режим, но имам огромен апетит и не се получава.

# 246
Момичета, аз окончателно се отказвам от хапчета. Започнах по 1 таблетка и наистина изгубих апетит, но резултата беше +1 кг....? А и не се чувствах добре-в смисъл, че имах пресъхнали уста и дъх на гадни горчивини. Ако някой иска подарявам моята кутия Reductil, а аз ще продължавам с 90 дневна диета и упражнения, ще се постарая да си открадвам време за фитнес.

# 247
Здравейте някои поръчвал ли е мейзимакс от ерфектно тяло страница в фасебоок?

# 248
Здравейте, някой в момента пие ли някакви капсули? В чудене съм кои точно да си взема и от кой сайт?? Някакви препоръки? Имам да сваля едни 10 кг като за начало в най добрият случай 15 макс...не очаквам да се случи за ден или месец...

# 249
Здравейте! От няколко дни започнах една позабравена в шкафа зелена Лида. От безглад е поръчвана,но отдавна. Иначе ефекта и е страхотен - нямам апетит,ама никакъв, само сухота в устата.

# 250
От кой сайт да си поръчам Лида? На доста места я продават.

# 251
От кой сайт да си поръчам Лида? На доста места я продават.
Лида е спряна от производство, това, което се предлага сега на пазара са пакетирани по гаражите фалшиви хапчета.

# 252
Това важи ли за Липовон?

# 253
Здравейте! Чак сега намерих тази тема и реших да се включа.
Преди 5 години отслабнах с 15+- килограма с помощта на Лида + моно диета ( не знам от кое , честно казано ) , поръчах я от Фейсбук, доста хора се свързаха с мен , за да ме питат виждам ли ефект и на всички споделих страничните ефекти, за да не “агитирам” и да ми тежи на съвестта, страничните ефекти при мен бяха :
- зверско главоболие
- пълна липса на глад ( хапвах по малко, заради диетата, все пак )
- страшна сухота в устата ( едно 5 литра на денонощие си ги изпивах, знам, че не е особено полезно, но не се издържаше )
- безсъние ( 3/4 часа на денонощие, разпокъсан сън )
- треперене и топло-студени вълни
- сърцебиене
- 1 припадък
Разбира се е до организъм , аз съм с ниско кръвно.
Мисля от януари след празниците , да започна същата процедура, защото имам доста излишни килограми , НО ако усетя , че организъм ми се предава , ще се придържам само към диетата.

# 254
Припадък???
Пет литра вода не са малко, но не са и страшно много.
Ако се притесняваш от претоварване на бъбреците - спокойно, водата да им е проблема на тях, при всичкото "чудо" в това тяло

Общи условия

Активация на акаунт