Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 792
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
На торса жилетката стои добре, шева на реглана не е идеален, ама е поносим. А ръкавът явно е сгрешен при кроенето, тази извивка е излишна и неестествена. Може пък следващата, която ще поръчаш, да няма такава кривина и да е скроена правилно.

# 451
  • Mostly in my mind
Получих и аз днес. от 4 неща, 3 ще връщам.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0879684001.html мек и приятен, но много уголемен.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0753210001.htmlц малко ми е, леко лигава материя, стои доста къса
другите две неща ги няма. панталон на малкия, ще връщам. голям е и видимо въщан, без етикет. ще оставя само винено червената жилетка на каката. за 9,99 е супер

# 452

Страхотен дебел шал. Бях си го харесала в Реал и сега го поръчах и дойде. Прекрасен.

# 453
Вижте как пристигна якето на ММ. Joy

Едва се замъкнах, имах и друг багаж.

# 454
  • Варна
Хахах, стига бе, че и със стрелки нагоре hahaha Да не му се завие свят, ако обърнат кашона Laughing

# 455
  • София
И при мен дойде такъв кашон,  но все пак имах палто и разни други неща.

# 456
Месечинка, а на ТМ в торба ли беше?

# 457
  • Варна
Не знам, сега ме замисли. Пристигна на работата му. Ще го питам довечера, може и неговото да е било в кашон.
Днес ми беше ден за поръчки, пристигнаха якето на малчо и черния панталон клин, който поръчах в два размера за всеки случай и чак после установих, че вече имам такъв, та беше излишно да се презастраховам Crazy Плюс една поръчка от Орсей, а в офиса на Еконт ме чака книга. Как можа всичко да дойде в един ден, голямо влачене ще бъде.

# 458
  • Тук и сега
Момичета дали ще пуснат код за допълнително намаление?

# 459
Наистина са бързи, превели  са ми днес и парите от пратка, върната на 24.12 .
Днес получих хс от показаното сиво пуловерче, заспа на майка ми, която е между М и Л. Тъкмо има рожден ден след дни.
Абсурд хс и мерки 160/80 май на етикета, би стояло като торба.
Предните две парки пристигнаха в огромни кашони, особено първата, чудех се как да се замъкна до вкъщи.Без други артикули в поръчката, ненужен обем. Третата днес е в плик, явно им е привършил амбалажа.

# 460
  • Пловдив
И аз получих пуловера, но не мисля, че е уголемен. Нося М и М поръчах, точен ми е.
Дънките, като на Фани също, много ми харесват, както и парфюмчетата в малки опаковки.
Харесала съм едно яке и тениски за ММ, сиви дънки и шапка за мен. Имам и доста насъбрани торби с дрехи, та ще разчиствам тия дни и пак ще поръчам Simple Smile.

# 461
  • Пловдив
Кои парфюмчета?

# 462
  • Mostly in my mind
И аз получих пуловера, но не мисля, че е уголемен. Нося М и М поръчах, точен ми е.
Дънките, като на Фани също, много ми харесват, както и парфюмчетата в малки опаковки.
Харесала съм едно яке и тениски за ММ, сиви дънки и шапка за мен. Имам и доста насъбрани торби с дрехи, та ще разчиствам тия дни и пак ще поръчам Simple Smile.
на мен определено не ми стои като на манекена. доста ми е широк и  действително ми е уголемен. Simple Smile

# 463
  • Варна
Може и наистина да са различни, нали знаете понякога два еднакви размера как се разминават.
Якето на дребния (черно-червеното) наистина е много свежо, стои му страхотно. Една идея по-дебело очаквах да е, но не е болката умиране.
п.п. а на ММ якето верно е дошло в кашон и то Simple Smile

# 464
  • Mostly in my mind
за сметка на това жилетката, която е на дъщеря ми размер 134-140 см, 8-10г. й е голяма, а на мен стана. Anguished общо взето греда този път.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 21:21 от Лолита

Общи условия

Активация на акаунт