Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 772
  • 754
  •   1
Отговори
# 495

За детето, излезе ми 22лв с ваучер за дрехи и днешната оферта.

# 496
Няма стока, ехх...
Нито една блуза от трико с обло деколте  хубава,  нито дълга  жилетка до дупето в сиво... винаги купувах като има, но сега... всичко  изчерпано.

Дано скоро пуснат нови неща.

Иначе от магазин на 20 дек взех на детето рокля  за 4лв.... и чорапогащник за 5лв

# 497
Наложен платеж до офис не става ли? Изписва ми "изберете друг начин на плащане".
По принцип не става. Не знам дали още минава номерът да дадеш адрес на офис като твой личен.
Става, аз така правя.

# 498

-много ми харесва и се радвам, че взех S,точна ми е, нямам търпение да я пробвам навън, да видя дали пропуска вятъра(ще, но все пак😁).

До нови покупки(тия дни пак чакам следващата😂)
Seeflower, сефтоса ли вече полата? Топли ли? Ти S ли носиш по-принцип или заложи на по-малък размер, както съветват в коментарите. Много ми харесва и се чудя дали да я разходя за проба:)

# 499
Момичета, сладникаво ли в парфюмчето ?
Това във високата опаковка.

# 500
Това във високата опаковка е аналог на ето този парфюм
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Black-Opium-25324.html

# 501
Това от 3 и нещо ли?

# 502
# 503
Малко офф. Но отдавна съм хвърлила око на черният опиум, дали това парфюмче може да ми е ориентир, че няма къде да го пробвам?

# 504
Нямам представа, защото аз в Черния опиум не усещам грам кафе, което много хора казват, че има. Не усещам бадеми, лакрица, круши... Парфюмчето и на мен ми прилича на Опиума, както твърдят във Фрагрантика, но дали ти ще го усетиш като мен, не знам.

# 505

-много ми харесва и се радвам, че взех S,точна ми е, нямам търпение да я пробвам навън, да видя дали пропуска вятъра(ще, но все пак😁).

До нови покупки(тия дни пак чакам следващата😂)
Seeflower, сефтоса ли вече полата? Топли ли? Ти S ли носиш по-принцип или заложи на по-малък размер, както съветват в коментарите. Много ми харесва и се чудя дали да я разходя за проба:)
Сефтосах полата😁.На мен ми беше добре с нея, но бях и с дебел фигурален, пак hm чорапогащник отдолу. По принцип все ми е студено, но сега бях с по-ниски ботушки, свършваха там, където започва полата.Бях и с късо яке, та ..доволна сэм от полата. А, да, по принцип взимам М, но сега ришех да е S и ...съвсем добре ми е.

А, относно този сутиен
Аз си взех моят размер, сякаш ми идва една идея по-малък, но...още не мога да разбера, пробвам с регулирането отзад.

# 506
Не е сладникав аромата, по-скоро е цветен, на мен ми харесва, не е тип ориенталски. Не е траен, но пък за работа пръс-пръс след цигара мен поне ме устройва. Допадна ми. Исках да питам, който го е получил вътре тъмно ли е съдържанието, защото аз това се чудя. На картинка е бледорозово, а моето е тъмничко. Не, че имам забележка, ама си се чудя. Спиралата също ми допадна за 5лв напълно си заслужава.

# 507
  • София
@Seeflower, направо ме изненада за сутиена Simple Smile
Обикновено взимам 80В, сега взех 75А. Първо, заради коментарите, че е уголемен, и второ, заради големия процент еластан. Стои ми, като на манекенката от снимката.
На обиколка, или в чашката ти е малък?

# 508
Мерси за инфото, ще взема и аз да поръчам парфюмчето, че ми харесва опиума. Simple Smile

# 509
 А аз днес като прочетох за допълинителните 10 процента и се засилих, викам си: "Ей сега ще си взема розовия пуловер!" - да, ама не. Пак само на избрани продукти и пак не на такива, които харесвам. Яд ме е.
Момичета, а дали предстоят още намаления на зимни стоки, други години как е било? Аз отскоро купувам от ХМ..

Общи условия

Активация на акаунт