Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 785
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ви за помощта с размера на дънките 🙂 Снощи си пуснах ето тези 28, надявам се да се натъпча в тях 😄

И да не са само едни дънки пуснах и тази блузка и червило.

# 586
Ботите Челси от ест. кожа са супер! Дъщеря ми има, Хепи има същите, но с разни Фатки бяха за 45 лв. Simple Smile
За изкуствените съм раздвоена. Имам от детските, никакви забележки.
Обаче дъщеря ми баталяса 2 чифта дамски, бързо им видя сметката, което обаче е повече по нейна вина.
Аз нося обувки с години.
От другия модел с връзките - пак дъщеря ми имаше от имитация на кожа, тук -там се олющи кожата.

Лимонче, кажи за червилото.
Гледах го, но пише матиращо, а аз искам перлено.

# 587
Определено матово ми изглежда. Ще пиша хубаво ли е, като пристигне.

# 588
Здравейте,искам са попитам,някой има ли тези боти и ако да,удобни ли са и отговарят ли си на номера ?

# 589
  • Mostly in my mind
много ми харесва, че на червилата им са дадени снимки на това как стои на различни по цвят кожа.

# 590
Simona Ekzarova, на предната страница пише за тези боти.

Аз имам безброй обувки и боти, но последно взех тези от НМ и много си ги обичам. Изглеждат страхотно на крака и са удобни. Малко е дървена подметка, защото не се огъва, но въпреки това не е неудобна, обуват се лесно. Малко над 40 лв ги купих. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0909320001.html
А сега чакам тези от about you, не съм имала точно такъв модел, ще видя удобно ли е и с цип и с връзки.
https://www.aboutyou.bg/p/tom-tailor/kasi-botushi-s-vrazki-5060916

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 20:08 от Анонимен

# 591
И аз пуснах едни дънки, пуловери за 9лв с ония 10% на плетива и няколко детски неща.
Ето дънките

И пуловерчето за 9лв, полиамид 30% и 70% вискоза

Как се споделя артикул от приложението, исках да ви ги покажа с линк, пък нещо не се ориентирах...

# 592
^ Tова пуловечер го знам. Малко е уголемено. Много е хубаво моделчето, пада тежко.

# 593
Моите парфюми са тръгнали. Simple Smile

# 594
Моите още не. Значи ти ще казваш кой на какво мирише 🙂

Тези са моите

Само да уточня, че вчера говорех за истинския black opium, че него тествах и одобрих.
Тези ще ги видим като дойдат.

# 595
Моят е един, този от 4 лв.
4 бр. Simple Smile

# 596
Аз ползвах код заради дънките...

# 597
Знам, че не е тук мястото, но че цените хубавите неща за добра сума, затова си позволявам и защото днес пристигна втори чифт от едни боти, на цена от две кутии цигари и една кола, които стоят страхотно, изглеждат страхотно и са много удобни. Умалени са с 1 размер.
https://paolobotticelli.com/product/19869//2u-20565-black-fuchsia
Материалът е текстил, но се поддържа само с влажна кърпа и дълго време запазва добрия си вид.
Скрит текст:

# 598
  • Пловдив
Аз ползвах код заради дънките...
кои дънки поръча?

# 599
Получих първия парфюм /от 3,59 лв/ - приятен е като аромат и още се усеща на китката. Пръснах се в девет сутринта. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт