Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 761
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
И моите парфюмчета са тръгнали. Чакам Гоше вторника...Grinning

# 646
Аз поръчах тънкото бежово пуловерче и малък парфюм, видях и едни раирани блузки за по 8 лв., но с 3/4 ръкав.

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0707135017.html

Големи сте подстрекателки, като се има предвид, че имам алергия към парфюми, пълна съм с оригинални и рядко ползвам.😂🤣😂
Но щом се хвали тук, няма как !

# 647
Има, има как (всеки си преценява какво търси - аз пък не поръчах парфюмчета), но се чудя за още едно панталонче...

# 648
Е то за 3 лева...грехота да не поръчаш. Че и БД....

# 649
Само цената не може да ме изкуши (и не е кой знае каква щом е за 10 мл, малки фишечета за чанта освен това имам).  Пък и достатъчно ми е съвестно вече, че за 6 лв ми докараха с БД панталонче...

# 650
Ми не е малко парфюмчето. Цяла седмица си цвъкам по малко и не съм го преполовила даже. Въпрос на разбиране. Аз не разбирам много от парфюми, имам си изисквания за мирис, не харесвам ориенталски, но обичам тръпчиви, с нотка цветна малко, бе имам си нюх, както всеки човек. Не помня марки, не завися от качествени парфюми ( не ги купувам, нямам пари толкова за глезотия) Подарявали са ми обаче често хубави, не ги знам дори, гледам по интернета тогава и се ориентирам)) То качествените и много скъпи са обикновено в малки шишенца често.
В момента имам (подарък) този и е 20 мг. за 47лв гледам, еми... харесва ми, ама няма да дам тези пари
https://beautycosmetic.biz/betty-barclay-precious-moments-edp-20 … avsoefegdhgmqqji1

иначе този изненадващо ми хареса, пак подарък, препоръчвам, ама не бих купила сама, много траен се оказа, ама свърши, поне е повече грамаж
 https://www.amazon.com/Nine-West-Parfum-Women-Ounce/dp/B007IVW0MK

та на фона на възможности индивидуални мен тези ме устройват от НМ

# 651
Фани, имам и скъпи маркови, и изобщо не попадащи в такава категория (например и от супермаркет) - имам дори за 10 лв един 50 мл, който много ми харесва като аромат и за цената си дори е относително траен . Предпочитам да избирам по усет на място, по описание - не е достатъчно за моя нюх. Просто казвах, че има как и да не се поръча този - всеки си преценява сам, не съм сред вас в случая. Но който го устройва - да се втурва, докато има още бройки налични.

# 652
Е да, за аромата си права. Ма то и подарък като е...нямаш избор, ама не връщаш)) Поне аз.
Иначе за това парфюмче, аз си го поръчах, след като прочетох описанието му в НМ. Подробно е дадено горе-долу какви аромати има и какво да очакваш. Гледах и на другото, малко по-скъпо в същото шише (не това по-тумбестото дето поръчахте после някои) и там аромата преполагаше да не е моят, та се въздържах. Мисълта ми е, че за тези пари не вършим някакво престъпление едва ли не, като го взимаме. Ако не ни хареса (аз и такива имам, пак подаръци , ама не маркови) си пръскам по крушките вкъщи и става ароматно навсякъде)) Винаги им намирам приложение на такива и не се хвърлят))  А и имам впечатлението , че повечето се забавляваме за тези пари и някак има и тръпка в очакването. Но и да се разочароваме не е беда, няма да изгорим с пари толкова. Но и не мисля някой да остане толкова разочарован, ароматът е приятен, за мен е почти моя дори. То голяма драма стана, че сме се хвърлили на 3-4 левови парфюмчета, сякаш чорапите бяха маркови, пък толкова се смяхме. То моите така и не се носят от никой де, ама...

# 653
Имате ли идея, дали спарва тази материя- пише трико , пък в състав са изредени: модал, полиестер и еластан Sad

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0865929016.html

# 654
Здравейте! За първи път ще поръчвам от сайта и бяхте коментирали нещо за доставката.. Моля за съдействие. Колко дни е доставката, мога ли да върна стоката в техен магазин и може ли да се използва отстъпката от 15% за върнати дрехи? Благодаря 🌞

# 655
1.4-7 деня
2. Не.
3. Да.

# 656

Да споделя за двете рокли.
Късата е много елегантна. Дантелата е мека, красива, не боцка, стои много добре.
Но роклята пристигна  доста измачкана. Пък аз не обичам да гладя Simple Smile
Дантела през кърпа ли се глади?

Втората рокля е огромна. Поръчах М, ще я връщам и ще си поръчам по-малък размер, защото пък иначе ми харесва. Лека, ефирна и приятна за носене.

Чакам още две поръчки. Едната - две блузки, втората - сребристите боти и форумският сутиен Simple Smile  За първи път поръчвам обувки от HM, дано ми харесват, нося 37, поръчах 37, дано не се налага да ги връщам заради номера.

# 657
  • София
Здравейте! За първи път ще поръчвам от сайта и бяхте коментирали нещо за доставката.. Моля за съдействие. Колко дни е доставката, мога ли да върна стоката в техен магазин и може ли да се използва отстъпката от 15% за върнати дрехи? Благодаря 🌞
В момента доставката и връщането са безплатни. Като нов потребител, ако се запишеш за бюлетина им, ще ти дадат още един код за 10% отстъпка.

# 658
Моята поръчка пристигна. Не съм доволна нито от дънките, нито от пуловера

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 01:48 от ЗЛОДЕИДА

# 659
  • Sofia
Махни си личните данни. Close

Общи условия

Активация на акаунт