Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 751
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм връщала преди сутиен и не е имало проблем.

И моите ангели хич не ме пазят от нови поръчки. Пуснах няколко неща :

И ей това рокле, ако не го откажат:

# 76
  • Пловдив
Някой минал ли е през физически магазин днес?Thinking
Има ли нещо изгодно както предни години по Коледа?

# 77
  • Mostly in my mind
Повечето не са ли затворени?

# 78
Само в моловете не работят.

# 79
Не можах да устоя, пак пуснах поръчка☹. От преди ...месец сигурно нищо не ми трябва, но....и, нещо съм объркала, та от онзи бял, мекичък суитчър съм поръчала 2 бройки🤦‍♀️

# 80
Тъкмо идвам с въпроса дали ХМ на главната в Пловдив е отворен?

# 81
Имате ли отзиви за тези:
Дали е уголемено?
Скрит текст:

# 82
Тъкмо идвам с въпроса дали ХМ на главната в Пловдив е отворен?

Да.

# 83
В по-предния пост - лилавия меланж суитчър/худи го поръчах с номер по-малък, просто на интуиция и от опит с НМ. И с пуловерите така, поръчах блестящ лилав с метализирани нишки. Иначе харесах и  още поне 10 неща от намалените, но само си пълним гардеробите, а излизанията и показването пред хора ни е почти нулево.

# 84
В по-предния пост - лилавия меланж суитчър/худи го поръчах с номер по-малък, просто на интуиция и от опит с НМ. И с пуловерите така, поръчах блестящ лилав с метализирани нишки. Иначе харесах и  още поне 10 неща от намалените, но само си пълним гардеробите, а излизанията и показването пред хора ни е почти нулево.

Аз също поръчвам с един номер по-малък от действителния ми. Вярно е че не излизаме, но това нещо все някой ден ще свъши, но дано сме си запазили килограмите, за да си носим новите дрешки Laughing

# 85
  • Пловдив
В неделя пусната пратка идва днес...неща за племеницата и един сутиен за мен. Поръчах номер надолу...дано ми е ок.

# 86
И да свърши пандемията, пак няма място в гардеробите. И аз/като доста други в темата/имам запаси от какво ли не - с етикети или само изпрани и необличани/неползвани още ....като си започнал преди години с пазаруването в НМ , а и не само НМ.... Пуснах и от Уайкики за 100 лв.
Поръчах и детския пуловер, дето излиза 13,50 от пост на предната стр. Благодаря за линка, взех тъмнозелен, ръст 170 см.

# 87
А, аз нямам необличани дрехи. Всичко накичам върху мен веднагически Joy
Не мога да трая. Пък и модата може да му мине. Трябва да се живее за мига, както се е пееше в една песен Blush

# 88
  • София
Някой има ли това палто и наистина ли е уголемено?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0918944003.html

Ох, суетата ми ме тегли към светло палто, обаче като знам, че трябва да се пере всеки месец...

# 89
Зара и те почвали разпродажба, добре че там не се зарибявам.
Скрит текст:
Ще се накича с новите - върху пижамата, че и няколко чанти ще преметна, после ще се снимам и ще кача стори, че да ме види някой с придобивките, все пак. Sunglasses
Сериозно сега - имаме запаси, заровени дълбоко. Ще копая да ги извадя, но това предполага да се захвана с пренареждане после. Ще се уморя. Затова май ще си остана по пижама.

Общи условия

Активация на акаунт