Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 750
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Всеки месец? Аз при всяко петно пера всичко. Smile

# 91
Петно чак на палтото..не се храня с него все пак.
Куко...вземай смело. Не се плаши. Имам бяло и кветло розово и светло сиво палта. Тъмно не бих купила вече. Не ми ходят, не ме кефят.
Перат се лесно белите, в пералня, съхнат за ден под климатика.
Вземай, да не те спира цвета, ама въобще.

ПС..когато се сменят връхните дрехи, тоест редуват, не се и цапат толкова често. Аз хем съм с ГТ..нищо не може за ме уплаши.

# 92
Някой има ли това палто и наистина ли е уголемено?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0918944003.html

Ох, суетата ми ме тегли към светло палто, обаче като знам, че трябва да се пере всеки месец...

И аз се интересувам от същото, сложила съм го в количката и му се чудя от сутринта Thinking

# 93
  • Варна
чак пък толкоз петна по палтото, на моето изобщо не му личи да се зацапва, а е светлобежово. Все пак не копая с него, че да се цапа чак толкова. Пера в пералнята, никакъв проблем. И на мен ми писна от тъмни връхни дрехи, много е еднообразно през зимата, когато 80% от хората са с черни/тъмнокафяви/тъмносини якета.

# 94
Ами като изляза с детето и го вдигна успява да ми "украси" дрехите. Smile Aз сега си нося едно светлосиво палто от hm.

# 95
  • София
Имах бяло палто, с което се чувствах като принцеса... (може би И защото бях със 17 години и 10 кг надолу)
Още го пазя, отдавна не го нося, но ми е жал да го хвърля. Предвид че пътувам с ГТ - всеки месец ръкавите ставаха черни по ръбовете,, а ме беше страх да го пера, не беше евтино. Сигурно за химическо съм го платила няколко пъти, ама пуста гъзария.
И сега обмислям да взема някое ако не бяло, то поне кремаво.
И този цвят много ме кефи, обаче 109 лв. за палто без грам вълна....тц

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 14:00 от Cuckoo

# 96
Тези на мен са ми пролетно-есенни дрехи. През зимата ми е студено с тях, защото не мога да напъхам няколко ката дрехи отдолу. Но са ефектни и с кеф ги нося в по-топлите дни, над нулата.
Говоря за двете си палта без вълна които са. бялото с вълна -днес съм с него, но ми е леко хладничко.

# 97
Аз пък палто с вълна не мога да облека. Влудява ме всякаква вълна. Движа се с кола , не ми е студено. Имам си дебело яке за много минуси.

# 98
  • Варна
Е, якета всички имаме Simple Smile Палто и яке придават коренно различна визия.

# 99
Съгласна съм...друго си е с палто.

# 100
Мистик, сутиен ли пусна номер надолу? На мен ми идват умалени техните сутиени.
Палто и аз харесвам светло.

# 101
  • Пловдив
да безшевен...ще видя довечера как е.

# 102
За безшевни нямам мнение.
Дано е ОК.

# 103
  • Перник

На мен са ми точни сутиените (70А Relaxed ) и са ми много удобни.

След години чистене на всяко мъхче от черни палта, вече няма сила, която да ме накара да облека пак такова - второ поред сиво нося и ми е супер Simple Smile

# 104
Много обичам зимата светли дрехи, нищо че съм като айсберг! Ама от глава до пети всичко да е светло. Днес си обух новите боти, разкошни са! Ако имах и светло палто... ама ги върнах и двете, просто не ми грабнаха сърцето! Но пък светло поло си поръчах. И светъл панталон имам. Ще се наглася в светли цветове! 😁
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт