Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 921
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Поли, направо викам на платина да минеш)) То и аз де, ушетата ми биха си мълчали на такъв материал))

# 166
Поли, направо викам на платина да минеш)) То и аз де, ушетата ми биха си мълчали на такъв материал))

Прихнах! Да ти кажа и моите ще ги понесат. В интерес на истината тъкмо си бях взела тогава коледният бонус, бяхме на служебен банкет с преспиване, една такава еуфория беше, ама си купих хубави очила. И обещанието беше за следващият коледен бонус. Нещо е станало, забравила съм до следващата Коледа. Извинете за спама. Simple Smile
Някой за сутиените нещо, за размерите де? Да си повдигна питането.

# 167
Извинете, че съм извън темата, но аз също съм алергична към обеци от неблагородни метали. Лакирам с безцветен лак и така нося изкуственяците.

# 168
И аз извън темата - всичко тип имитационна бижутерия, което предполага потъмняване, излющване на материала и/или дразнене върху кожата, лакирам с лак за блясък на ноктите или топ гел лак.

Черешките обици ми влязоха в сърцето.

НМ бързо ми пратили пратките, но една ревизия на гардероба и излязоха 3 зелени НМски пуловера от нач. на 20 и от 19 г. А аз чакам един зелен и един лилав пуловери. Значи новият зелен ще е излишен и ще връщам, освен ако не се сетя на кого да го подаря.

Безшевните сутиени ще ги дебна и аз, чакам 21 г. по някое време да пуснат код за 25%, че да се поразвихря, но не с дрехи.

# 169
Сега след тази дискусия за обеци ги чакам с още по- голямо нетърпение 😀 Дано да ми стоят добре, много ги харесвам на снимки. Аз не нося абсолютно нищо друго, освен обеци. Нито пръстени, гривни никога, колиета категорично - не. Много харесвам и нося понякога дълги обеци. Преди около 3 години да е било, когато забелязах модата на големите пищни обеци и в Зара съм си слагала така, до ухото, и ми заставаха добре на лицето. Аз безброй години, наистина 20 или дори повече ходех с малки златни халкички, миниатюрни, никога не ги сменях. Сега може би изпитвам глад за разнообразие. Освен това аз живея на морето 😀 на 5 мин пеш от плажа, та може затова по- лесно да ги възприемам 😀 Това е шега, разбира се, аз също ги намирам за летен модел, но си мисля, че и с почти бохемска рокля за Коледа ще се впишат добре. Може и да е катастрофа,  кой знае.

# 170
Аз имам сигурно 200 чифта обеци и шалове и ще замълча Simple Smile За мен са супер аксесоар, но пак казвам, на мен лично си ми седят добре Simple Smile или поне аз си се харесвам Joy

# 171
Няма катастрофа - ако с едната рокля не вървят, ще намериш нов тоалет за обиците специално. Нали знаеш - взимаш копче, пък после търсиш и балтона за него Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 20:46 от *Камея

# 172
Хепи, ти ги имаш същите ли?

Камея, да 😀 напоследък на доста копчета купих балтони 😀 Въпроса е на лицето да ми стоят, с дреха все ще ги съчетая.

# 173
И аз много обичам обеци.

# 174
Ако направя поръчка днес ,кога мислите ще я доставят? Дали ще бъде до 28-ми, трябват ми спешно чорапогащници за децата и то за фотосесия 😭

# 175
  • София
Здравейте, някой да е минавал вчера или днес до магазина на Витошка? Дали има добри намаления? Най-вече детските дрехи ме интересуват.

# 176
Някой купувал ли и тези мигли?

Нежни 4D мигли, които придават плътност и обем за елегантен поглед. Лесно се поставят и премахват.

0812900002

# 177
Приемат ли се дрехи в магазина на Витошка? Някой знае ли?Thinking

# 178
Защо не? Акцията е в сила отдавна.

# 179
  • Mostly in my mind
Ехе,  не знаех, че вече и мигли имат. Чакай да разгледам.

Общи условия

Активация на акаунт