Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 932
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Момичета,случи ми се следното:
получих поръчка,но имаше грешен артикул,бях поръчала спортно горнище и долнище,но дойдоха две горнища и аз реших да ги върна,тъй като долнището вече беше изчерпано в сайта, а аз исках да е комплекст.Сега получавам имейл с касова бележка за върнат артикул и в нея е само 1 артикул,тоест 50% от заплатената от мен сума.Веднага им писах имейл и чакам...на някой да му се е случвало?Как бих могла да докажа,че съм върнала два а не един артикул?Леле много се ядосах...само грешки!!!

# 181
  • Варна
А в бележката за връщане отбеляза ли, че връщаш 2 броя, въпреки че във фактурата за доставка пише 1? Обади се на клиентския телефон, мисля, че биха решили въпроса в твоя полза. Просто някъде е станала техническа грешка, не бързай да се ядосваш.

# 182
А в бележката за връщане отбеляза ли, че връщаш 2 броя, въпреки че във фактурата за доставка пише 1? Обади се на клиентския телефон, мисля, че биха решили въпроса в твоя полза. Просто някъде е станала техническа грешка, не бързай да се ядосваш.
Да във формуляра за връщане отбелязах два артикула,като на този който бях поръчка,но не получих сложих причина за връщане гешно изпратен артикул.
Благодаря,ще изчакам да видя какво и дали ще ми отговорят на имейла,ако не утре им звъня!
Честно казано разочаровах се...грешки се случват,но това ми дойде в повече Wink

# 183
Звъннете на телефона, те ще Ви питат за номер на пратка и така ще установят грешката си.
Аз за моя проблем с невъзможността да си вкарам и запаметя имената им звъннах. Попаднах на един много словоохотлив господин, който ме увери, че титуляра и сметката са запаметени и липсата на имена в горните две не е проблем.
Днес чакам парката, силно се моля да не се занимавам пак с връщане.

# 184
https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2020/12/21/4155385_ekont_ … chvane_na_pratki/

Еконт ще въведат нова такса за разпореждане - от 20 януари ...

# 185

Не че е кой знае каква оферта, ама да се информирате.

# 186
  • Варна
И къде е отстъпката... От любопитство сложих едно яке в кошницата, не ми го намали.

# 187
Бейсик яке има ли? Панталони, суитчери базовите им...тези са.

# 188
Ей тук например. Бейсик за деца. Пише в банера. Има и препратка под него по категории възраст.

Вижте колко смешно са превели горнища и комплектите за момичета:

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 11:31 от fenyx

# 189
  • Mostly in my mind
https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2020/12/21/4155385_ekont_ … chvane_na_pratki/

Еконт ще въведат нова такса за разпореждане - от 20 януари ...
Не е сигурно, че ще важи за НМ.

# 190
Кода не се комбинира с дългия... Поправям се, намаля. Smile

# 191
Сега видях, че има опция "отмяна на поръчката". Интересно ми е колко време след поръчката ще е активна. Исках да поръчам лента за коса от кашмир, намалена, но не успях да я добавя в кошницата. Взех с вълна и се чудя дали няма да боде.

# 192
  • София
Е, как да боде? Нали е за коса? Вълната поне топли на главата!

# 193
Бе не бих рискувала, по-добре кашмир или мерино, да си сигурна
Отмяната може да не важи за нас, като връщането в магазин
Да кажа, че килима е страхотен, бих взела и по-голям, ама едно че е скъп, друго че се изчерпа

# 194
Е, как да боде? Нали е за коса? Вълната поне топли на главата!
За ушите се тревожа, да не се чеша пред хората Joy .

Общи условия

Активация на акаунт