Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 775
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Забелязах, че в профила може да се добави датата на раждане. Дали не планират да пускат отстъпки за РД? Някой знае ли в другите държави как е, има ли някакви специални отстъпки за РД?

# 601
^ Tова пуловечер го знам. Малко е уголемено. Много е хубаво моделчето, пада тежко.

а боцка ли материята?

# 602
Здравейте,искам са попитам,някой има ли тези боти и ако да,удобни ли са и отговарят ли си на номера ?
Отговарят си, страхотни са! Поръчах си 2 чифта , защото много ми харесаха Simple Smileднес пристигна 2-я.
Запис и от мен, за пръв път пиша в темата, радвам се , че ви намерих Simple Smile
Бях поръчала и тази рокля, както и детската към нея:

Роклята е разкошна, но прозира, ще търся подходящо бельо.

# 603
^ Tова пуловечер го знам. Малко е уголемено. Много е хубаво моделчето, пада тежко.

а боцка ли материята?

Не. Фина и мека е. Все едно трико носиш.

# 604
Здравейте,
Бихте ли ме ориентирали за размера на детските дънки? Купих за подарък на младеж 11 годишен почти, но слаб и висок. Мисля, че не уцелих размера.
Взех 146, а мерките, които са ми изпратили за ориентир са:
Талия -57 см
 Ханш -73 см.
Дължина крачол от талията до долу - 75 см.
Ръст 142 см.
Това на кой номер от техните дънки и панталони пасва, за да върна и заменя с нещо друго?
Ако има майка на дете с подобни нестандартни размери, ще ми бъде от полза да споделите в кой размер влиза.
Благодаря!

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 19:03 от *FIORE*

# 605
  • Варна
Щом е висок 142 см това е размерът. Но има значение слаб ли е, нормален, пухкав... На моя син му стоят добре само слим и супер слим моделите, всичко друго му е широко и се свлича.

# 606
Щом е висок 142 см това е размерът. Но има значение слаб ли е, нормален, пухкав... На моя син му стоят добре само слим и супер слим моделите, всичко друго му е широко и се свлича.
Много слаб. Сега чак погледнах таблицата с размерите:blush:.
В талия - за 9 години, крачолите за 11.
Може ли, ако е удобно, да споделите линк какво му става на Вашия син?
Аз съм опаковала да връщам и ще пробвам с друга моя поръчка да заменя с друго.
Skinny Fit съм взела. Размер 146. Ужасно голямо.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 18:50 от *FIORE*

# 607
Панталоните им имат ластик. Стягаш и така. Моят така носеше. Сега не взимам почти от мъжкото, защото няма ластик Joy

# 608
  • Варна
Ето тук са скини моделите:
https://www2.hm.com/bg_bg/deca/pazaruvane-po-vid-produkt/momchet … &page-size=36
Моят син е на 8 и половина, но висок към 140 см и в момента носи размер 134-140 от ХМ, те са удължени леко по принцип. Но с тенденция е по-добре да се вземе 146.

# 609
Аз вече няколко пъти пиша за тези сребристи боти))
Като ги поръчах, като дойдоха, след първото носене))
На мен ми много харесват, само дето номер над моя поръчах, че отзивите бяха за умалени (може би горе над глезена са по-стегнати за по-дебело краче) Ако бях си взела моя номер щяха да са ми добре, ама... не, че нещо, ама съм кат газелка в глезенчето)))) Имат цип и това ми харесва, подметките са удобни на мен поне, цвета не е от блестящите и натрапващи се, матирано сребристо бих казала, ми харесват ми. Ако си с по-дебел глезен може би номер над твоя, иначе не знам...
Парфюмчето четох вчера тук спора, ама не е толкова нетрайно. Просто не е цял ден да държи, но пък два дни се пръскам с него и дрехите ми миришат на него блузата, натрупва се или не знам аромата. На мен ми харесва, ама само 1 бях поръчала и вече седмица го цвъкам. За цената си е супер, а иначе харесвам такъв аромат (този опиум не съм го пробвала май, за да сравня)

# 610
Поръчах това яке, за 25 лв. L
Дано си отговаря , по отзивите е ок, а за парите си ...
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0872122001.html

# 611
Здравейте,

Редактирам си въпроса, тъй като се свързах с Customer Service-a на HМ и се разбрахме.

Dari_77, мисля, че за рожден ден в немския HМ дават 25 процента отстъпка на един артикул, която може да се използва в рамките на седмица или нещо такова, а не само на конкретня ден.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 21:19 от Meowjesty

# 612
  • Пловдив
Поръчах дънковата риза с волани - благодаря за линка, както и 3ти пореден чифт дънки, но за цената си нямаше как да ги пропусна 😜.

# 613
Аз да се оплача.. от няколко месеца следя дънките с ниска талия и нито има номера, нито ги намалят. От миналата година имам няколко чифта и са ми супер удобни, обаче явно не зареждат напоследък ☹️ От парфюмчетата купих две за подарък за момичета и ароматът е много свеж Simple Smile

По въпросът за дънки за момчета- синът ви при 142 ръст му взех 152 и са му добре. Модел скити, защото също е слабичък и не обича широки дънки.

# 614
  • Варна
Абсолютно няма дънки, и аз го забелязах! Евентуално някой и друг модел с висока талия, но аз такива не харесвам. Но с нормална или ниска талия и с нормална дължина - нито един модел....
Някой знае ли къде да търся джинсите за момчета? Миналата година поръчвах от хм, но те трият старите поръчки, а сега джинси просто не намирам. Може би няма?

Общи условия

Активация на акаунт