Секс на работното място

• 24 759
  • 133
  •   1
Отговори
# 75
Или просто си е във връзка, без традиционното - цел брак/деца.

# 76
Много ми е интересно, каква част от тези:

Им се е искало да го направят, имали са привличане към колега/шеф, обаче не са го направили от страх я мъжа им да не ги хване, я да не си изгубят работата.

# 77
Аз съм имала такъв случай преди години. Колега, който неправилно изтълкува любезността ми като опит за свалка. И направо си ме попита. А аз не го очаквах и се притесних страшно много. После след като се разбрахме, продължихме да работим нормално, както преди. Аз започнах да внимавам малко повече с изказа си. Той не се задържа много в компанията. Напусна по собствено желание.

# 78
Не е нещо универсално това, за да се отговори с да или не.
Правила съм и на моето и на чуждо работно място. Всичко зависи от участниците и ситуациите. И най-вече от подбудите. Аз го правех за приключение. Бива, нищо особено. Мислиш, че е нещо по-адреналинено, но то си е просто секс в офис.

# 79
Излиза, че страхът да не си загубят работата е най-често срещаната причина сред противниците на секса на работното място. Защото са ставали свидетели, или някой им е разказал за подобни случаи.

Че то това си е жив фатализъм. По тази логика, същите тези хора не трябва да припарват до автомобил. Щото нали - катастрофи стават постоянно. Ала незнайно по какви причини, когато се качват в автомобила си, същите тези хора не очакват точно на тях да им се случи. Докато в другия случай са абсолютно убедени, че ако започнат интимна връзка с колега, неминуемо ще се стигне до скандална раздяла и проблеми в работата. Сякаш не същесствува и варианта да не се стигне до раздяла, или пък да се разделят като цивилизовани хора и да си останат приятели. Аз самият съм имал доста връзки и нито една раздяла не е била придружена от каквито и да е неприятни сцени и разправии.

А и работното място се сменя. И се прави постоянно по всевъзможни причини. Защо да пропускаме възможността да преживеем вълшебни мигове заради единия страх да не си загубим работата. Спомените са единственото богатство, което никой не може да ни отнеме.

# 80
Въпрос на принцип и убеждение. За мен е табу, да не използвам други определения. Но някои го намират за интересно.

# 81
Излиза, че страхът да не си загубят работата е най-често срещаната причина сред противниците на секса на работното място. Защото са ставали свидетели, или някой им е разказал за подобни случаи.

Че то това си е жив фатализъм. По тази логика, същите тези хора не трябва да припарват до автомобил. Щото нали - катастрофи стават постоянно. Ала незнайно по какви причини, когато се качват в автомобила си, същите тези хора не очакват точно на тях да им се случи. Докато в другия случай са абсолютно убедени, че ако започнат интимна връзка с колега, неминуемо ще се стигне до скандална раздяла и проблеми в работата. Сякаш не същесствува и варианта да не се стигне до раздяла, или пък да се разделят като цивилизовани хора и да си останат приятели. Аз самият съм имал доста връзки и нито една раздяла не е била придружена от каквито и да е неприятни сцени и разправии.

А и работното място се сменя. И се прави постоянно по всевъзможни причини. Защо да пропускаме възможността да преживеем вълшебни мигове заради единия страх да не си загубим работата. Спомените са единственото богатство, което никой не може да ни отнеме.
Къде това? На работното място? Мислех, че казармата е приоритет на мъжете, ама много фантазии, много нещо!
И да! Аз си държа повече на работата, отколкото на моментна забивка. За всяко нещо си има време и място. Wink

# 82
О, да - толкова е лесно да смениш работното място в днешно време. Вълшебните мигове са си ваши, преживявайте си ги където сметнете за подходящо, хич не е задължително да са споделени Wink

# 83
За мен е наистина необяснимо как може някой да приема за нещо напълно нормално интимна връзка, започната в интернет с един напълно непознат. А упорито да отрича такава връзка с човек, когото познава и когото е виждал в най-различни ситуации, но на работното си място.
Та нима първата връзка не крие никакви рискове? При това, не само за работното място, но и за здравето и живота на търсещите подобна авантюра.

# 84
  • София
Защото двете неща нямат общо... рисковете са много различни.

# 85
Това означава ли, че рисковете при интернет-връзката са по-малко, или пък по-малки?  Да не би разбиването на здравето и живота да не е сързано по никакъв начин със загубата на работното място?

# 86
  • София
Това означава ли, че рисковете при интернет-връзката са по-малко, или пък по-малки?  Да не би разбиването на здравето и живота да не е сързано по никакъв начин със загубата на работното място?

Просто са различни. Съответно няма нищо странно хора, които не одобряват едното да нямат проблем с другото и обратното.

А това с разбиването на живота и здравето е бая драматично. Няма как да стане, освен ако не си пълен идиот, но тогава рискът го има и при всеки друг тип връзки. Всичко това го казвам със забележката, че не съм фен на онлайн запознанствата и не се занимавам с такива връзки.

# 87
А това с разбиването на живота и здравето е бая драматично. Няма как да стане, освен ако не си пълен идиот, но тогава рискът го има и при всеки друг тип връзки.
Не по-малко драматично от онова с драматичната раздяла с колегата и като последствие - изгонване от работното място. Което е най-често срещаната причина за отричане на подобни връзки.
Следователно, изводът, че трябва да си пълен идиот за да ти се случи, важи и за двата варианта. И аз съм напълно съгласен.

# 88
За мен е наистина необяснимо как може някой да приема за нещо напълно нормално интимна връзка, започната в интернет с един напълно непознат. А упорито да отрича такава връзка с човек, когото познава и когото е виждал в най-различни ситуации, но на работното си място.
Та нима първата връзка не крие никакви рискове? При това, не само за работното място, но и за здравето и живота на търсещите подобна авантюра.

Я, дай да чуем сега, какви рискове за здравето ми крие, която и да е връзка започната в Интернета? Joy
Между другото ще ти цитирам един мосю от вчера, който не беше точно мой тип, но каза нещо от сорта: "Появи се една хубава муцунка и ние се блъскаме на опашка като гимназисти!"
Та, викаш, някой от тези "гимназисти" ще ми причини зло? Какво точно зло, можеш ли да прецизираш? Joy
Ами в моят случай конкретно, колегите ми от моята таргет група са до един семейни. Тези, които са несемейни са почти на годините на сина ми. А аз с деца не спя.
Със семеен авантюра и драми не ща, защото от работата ми зависи да си плащам сметките. Точка на обсъжданията! Joy

Веднага се сещам за няколко случая на изперкали американци, които изпозастреляха заради моментна загуба на разсъдък или гняв точно тези, с които са по цял ден заедно - колегите си.
Сюжетът е залегнал и в много филми. Така че ако те е страх от мечка, не ходиш в гората! Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 21:03 от Ravenna

# 89
  • София
А това с разбиването на живота и здравето е бая драматично. Няма как да стане, освен ако не си пълен идиот, но тогава рискът го има и при всеки друг тип връзки.
Не по-малко драматично от онова с драматичната раздяла с колегата и като последствие - изгонване от работното място. Което е най-често срещаната причина за отричане на подобни връзки.
Следователно, изводът, че трябва да си пълен идиот за да ти се случи, важи и за двата варианта. И аз съм напълно съгласен.

Ако нещата отидат на зле с оня от нета, като начало няма да се налага да сте 8 часа на ден заедно след това. И дистанцирането от него няма да изисква евентуална промяна на работното място и съответно риск с доходите. Венерически можеш да хванеш и от колегата, даже с него може да си по склонен да рискуваш секс без предпазни срдства, понеже си мислиш, че е по-сигурен. Остава тоя от нета да е някой хахо, но и ти трябва да си много зле да го поканиш у вас примерно, без първо да си го опознал наживо. Този риск е напълно контролируем. А и колегата може да е всякакъв, това че работите заедно, не значи, че го познаваш. Тия, които си бият жените, да не мислиш, че са същите и в работата?

Та абсолютно несравними са двете. Виж, ако цялата тая глупост е, защото си се притеснил, че хората изведнъж ще станат разумни и ще спрат да се забиват на работното място, спокойно, то ако разума ни водеше, отдавна да сме се затрили като вид Joy Та не се притесявай, няма да ти изчезне ловното поле.

Общи условия

Активация на акаунт