Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 14

• 92 954
  • 760
  •   2
Отговори
# 555
Моля да ми препоръчате дрогерийна маска за коса със антифриз ефект. От няколко години ползвам професионални продукти,но явно вече продукти и идват тежки и търся нещо по леко.Heart Eyes

# 556
  • 1st floor
НЕ препоръчвам слънцезащитата за чувствителна кожа без октокрилен! Гъста и плътна, няма размазване, нито попиване. Не знам дали пази, но за мен е незползваема.

От над седмица съм на морето и само нея ползвам, но фактор 30. По цял ден съм на плажа  - от 12 до 16 под чадъра. Иначе отиваме в 8 и си тръгваме към 18.30. Мажа се веднъж сутрин. Слагам по малко, че иначе не може да се размаже. Нямам грам изгоряло. ММ ползва 30ка за алергии. Неговата не е бяла, той леко изгоря на гърдите, но не съм сигурна, че се е намазал добре. А и кибичи цял ден на един стол, в една позиция.
Аз съм доволна и пак бих купила.

# 557
Детето мазах с 50 фактор, само че детското. Изобщо не е гъсто, размазва се отлично.

# 558
  • 1st floor
Детето мазах с 50 фактор, само че детското. Изобщо не е гъсто, размазва се отлично.
И моето е детско.

# 559
Млякото, което ползва детето:

Аз ползвах това. To е по - редичко:

Бях взела и този Garnier. Това няма размазване и оставя бели следи:

# 560
Моето не е детско, а е това, което съм показала. На моята кожа няма размазване, а бялата следа си стои чак до вечерта, когато го измивам.

# 561
  • 1st floor
Пробвай да слагаш по-малко количество. Ако прекаля, и моето е като твоето.

# 562
Не слагам много, а аз слагам и овлажняващ лосион, че съм с много суха кожа и пак изглеждам все едно съм се натрила с тебешира.

# 563
Моля да ми препоръчате дрогерийна маска за коса със антифриз ефект. От няколко години ползвам професионални продукти,но явно вече продукти и идват тежки и търся нещо по леко.Heart Eyes
Ползваш ли ДПШ шампоан?

# 564
Ползваш ли ДПШ шампоан?

Да ползвам.

# 565
  • Deutschland
Мога да препоръчам серум, който наистина е страхотен за хвърчаща и непокорна коса, освен това има и термозащита и страхотен аромат

# 566
  • Русе
Мога да препоръчам серум, който наистина е страхотен за хвърчаща и непокорна коса, освен това има и термозащита и страхотен аромат

Добре го предлагаш, но дали ще го има? На Елсев май предимно шампоани маски и балсами се продават в ДМ.

# 567
Вики, има го в ДМ. Преди 2 седмици го купих.

# 568
DM-ският сапун против петна дали ще махне смола 😳

# 569
Вики, има го в ДМ. Преди 2 седмици го купих.

Каква е цената горе- долу

Общи условия

Активация на акаунт