Всякакви въпроси относно пералнята - тема 9

• 39 924
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
При баща ми е подобна, дори е май същата, като гледам. Програмата започва с изпомпване. Възможно е да има някакъв проблем с помпата, което би било евтин ремонт. Но, при неговата се беше появил проблем. Май нещо подобно беше. Изкарваше донякъде и спираше, но не си спомням подробности и може да бъркам. В някакъв момент се мъчеше при завъртането на барабана и дотам. Не е имало звукова или друга сигнализация. Оказа се нещо свързано с мотора и се наложи замяна. Ремонтът излезе около 100лв. Това беше преди около 3г. Не е създавала други грижи. Пералнята е от уреди с транспортни дефекти. Нищо чудно да е някаква серия с фабричен дефект. Най-добре е някой да я погледне и да прецени.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 02:10 от plm_79

# 571
  • На брега на реката
Здравейте, имам въпрос относно пералня Hanseatic - при пускане бръмчи силно и спира по средата на програмата за изплакване след пране. При опита да пуснем друга програма също бръмчи и пак я изкарва до средата. Бихте ли ме посъветвали какво да правя - да търся начин да се ремонтира или направо да си търся нова пералня? Благодаря предварително за отговора!

Нова ли е пералнята? От колко време се ползва?  Питам, защото ако е нова, може да не са махнати транспортните болтове!

# 572
  • София
Скрит текст:
Значи по време на източването ли бръмчи ?
Редакция: на дисплея (ако има ) не изписва ли грешка ?
В книгата с инструкции трябва да има грешките .
Може ли да напишеш модела ?

За  жалост няма книжка - подарък ни е и ни я докараха така, без нищо.Sad Няма дисплей. Бръмчи, когато я пусна - и или след минута-две тръгва и изкарва програмата до половината, или бръмчи две-три минути и спира. Ето я на картинката - и нашата е такава.
Вероятно е помпа. Извикайте майстор и не я ползвайте докато я оправите, за да не стане по-голяма (скъпа) беля. Ремонта би следвало да е евтин.

# 573
На три години е пералнята, много съм доволна от нея по принцип и досега не съм имала проблем. Много ви благодаря, момичета и момчета! Викам майстор, стискайте палци!:)

# 574
На три години е пералнята, много съм доволна от нея по принцип и досега не съм имала проблем. Много ви благодаря, момичета и момчета! Викам майстор, стискайте палци!:)
Дано ремонта да е евтин и да може да се поправи !

# 575
Пералня BEKO WTV 7522 XCW/ New
Някой случайно да има мнение за тази пералня? Здравейте!
 Не знам защо но не мога да копирам линка, съжалявам че поствам така:/

# 576
Погледнах ѝ параметрите намирам два големи недостатъка:
- центрофуга само до 1000 оборота, което ми се вижда малко
 - цикъл на пране само с 40 литра вода за 7 кг. за мен си е неизпрано пране

# 577
Моля ползвателите на АЕГ да съдействат. На коя от показаните програми пускате ежедневно, цветно, смесено пране. Имам само немско меню и ще съм благодарна да ударите едно рамо.

# 578

Вижте този Самсунг:
https://www.technopolis.bg/bg/Peralni/Peralnya-SAMSUNG-WW70J3283KW/p/681604

Goldeva, на първата, където свети и сега. Другите са много специализирани.
Може и на pflegeleicht, но зависи колко е дълга и колко килограма ще переш. Кой модел е това АЕГ да му видя таблиците с програмите?
Ето едно упътване на някакво АЕГ, написано на английски кое какво означава:
https://manualzz.com/doc/53454757/aeg-l6fb4047ep-user-manual

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 13:14 от petiaivanov

# 579
Не е добра . Имала съм предния модел , но сив от стара серия.  Не останах с добри впечатления.
Моята беше сива , 1200 оборота.

# 580
Петя,ще ползваш нея, въпреки че дрехите не са всички памук ли? Не се заяждам, пералнята я имам от години и на програмата, която свети, пускам само чаршафи и кърпи. Но наскоро се замислих, че програмата, която ползвам за смесено и цветно е само на 1000 оборота, Та се зачудих с какво да я сменя. Ще се разровя за упътвания на английски.
Всъщност, спазвате ли препоръките на упътванията за пране или по-скоро се позовавате на предишен опит?

# 581
Здравейте,
ще правя ремонт в кухнята и искам да освободя място за голяма съдомиална /до сега съм с кубче/, затова трябва да махна пералнята с предно зареждане. Имам място само за пералня с горно зареждане, дайте съвет каква да избера и заслужава ли си?

# 582
Здравейте,
ще правя ремонт в кухнята и искам да освободя място за голяма съдомиална /до сега съм с кубче/, затова трябва да махна пералнята с предно зареждане. Имам място само за пералня с горно зареждане, дайте съвет каква да избера и заслужава ли си?
Избора на такива перални с горно зареждане е ограничен . Какъв е бюджета ?

# 583
Бюджета е около700 лв. Разбира се съм склонен на компромис за по-висока цена, въпроса е да върши работа. Досега не сме ползвали такава.

# 584
  petiaivanov. никога не бих се сетила, благодаря много, възпря ме от грешка!

Общи условия

Активация на акаунт