Отговори
# 210
  • София
Извинявам се, но ще си позволя да коментирам нещо, което често се засяга в темата и вече сме го обсъждали под една или друга форма. Само че продължаваме да си го повтаряме и да се тюхкаме, което според мен е напълно излишно. Simple Smile

Практика е да се пускат два фрага, снимки и озет за предстоящия епизод.

Аз се опитвам да гледам на този проект като на завършен продукт. Има една история, която се разказва. Тя е вече написана. На мен ми е интересна и искам да разбера какво ще стане накрая. Но не само краят ми е интересен, а как ще стигнем до него. Ето защо гледам всеки епизод с интерес. Вчера ме дразнеше Селин, днес - Балджа. Утре може да е нова особа. Няма проблем. Да идва! Предпочитам да обсъждам с какво ме е подразнил Серкан в действията си. Къде е сгрешила Еда в отношението си. И така нататък. Но не и да анализирам сценаристи и режисьори. Безсмислено ми е. Само си разваляме настроението и нищо друго не постигаме. Simple Smile

П. П. Надявам се правилно да ме разберете. Не се карам на никого. Просто споделям мнение, защото наистина ми липсва позитивизмът в темата от преди няколко месеца. Hug

Връщам се малко назад във времето от днешния ден, по повод поста на Бърборанка, който подкрепям по отношение на това, че нашия сериал е вече завършен продукт, в смисъл Айше Кутлу със сигурност отдавна е написала историята, на базата на която се пише сценария! Но пък от друга страна си мисля, че позитивизмът в никакав случая не си е отишъл от темата! Повечето момичета, които пишат тук, както и аз самата имаме емоционални моменти, проявяваме различна чувствителност, понякога сме сантиментални, понякога възторжени, понякога въодушевени! Защото сме различни, разнообразни, разнородни, чувствителни и сантиментални по своему! Аз приемам всяко мнение, независимо дали от него струи оптимизъм или негативизъм за нещо моментно и преходно! Защото съм убедена, че верните фенове на Еда Йълдъз, на Серкан Болат, на Айше Кутлу и екип, на вълшебната романтична приказка, са тук в темата! Пишат и изказват мнения,  разгадават и тълкуват емотикони, разясняват думи и действия, интерпретират и разкриват тайни послания и интриги, правят преценки и дават оценки, критикуват и се вълнуват от различни дразнители! И всичко това всички ние правим, защото обичаме сериала, влюбени сме в героите му и няма да го изоставим! Тези, които по една или друга причина не го харесват (не харесват един или друг актьор, не харесват играта им, не им допада сценария и т.н.) така или иначе вече отдавна не са в темата, просто са излезли през вратата, която ние държим отворена за всеки, който почука на нея! Спрели са да пишат в нея, престанали са да бъдат съпричастни, решили са, че това просто не е техния сериал! И това е техния избор, а нашия е да бъдем тук, да пишем, да обсъждаме и да се вълнуваме, какво ще ни поднесат в следващия епизод! Gift HeartKissFlowers Hibiscus

Аз искам само да не виждам разочарована Еда Йълдъз и един Серкан Болат, който ще спазва обещанията си, както в тази сцена:

тогава ще бъда истински щастлива и удовлетворена!

С пожелание за прекрасна вечер изпълнена с коледно настроение и коледни аромати на джинджифил, канела и ябълка!

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 19:45 от nrgmama

# 211
Влязохме в тренда на Турция Simple Smile

Ново:
https://twitter.com/i/status/1339986290838810626

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 19:59 от mi_si

# 212
На Керем и Ханде са сини

# 213
Има ли нов ребус ... или ще се задоволим със "съмнителния"?
Ново:

И Бамби влезе в тренда Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 21:32 от mi_si

# 214
Този ребус със сигурност е съмнителен. И аз мога да го направя Joy
Умирам от смях с описнието на вулкана от  Nalbantova Joy Joy Joy

# 215
# 216
  • Пришълец
Фалшивия ребус обаче съдържаше и повече емотикони от обикновено Joy

# 217
Интересното е, че щом този е фалшив, защо няма нов. В Туитър се върти този. А вече минава 21,30 часа досега трябваше продуцентите да са пуснали "оригиналния"...

# 218
  • Варна
Отдавна не съм се включвала. Само хвърлям по едно око на темата. Докато се включа и тя ще свърши.
Някой беше споделил цитат от поредицата Кросфайър на Силвия Дей и сега съм се заровила да чета.Според мен на Керем много би му прилягала ролята на главния герой Гидиън / за тези от вас, които са я чели/.
Аз много си харесвам нашия филма, чак се плаша на моменти колко съм пристрастена, никога не съм усещала чак такава химия между главни герои. Има ли, няма ли нещо между тях в истинския живот не се знае, но очевидно се чувстат добре заедно. А погледите които си хвърлят са убийствени. Получавам лека възбуда докато ги гледам.
И разглеждайки инстаграм, попаднах на откъс от тяхно живо включване, в което Керем я пита кой е любимия и партньор с когото е играла и я кара да си признае, че е той.
https://www.instagram.com/p/CI5EZGHHzgN/
Оставям ви, книгата ме чака. Така идва по-бързо събота.

# 219
Гледате ли лайфа и Ханде и Керем ще се включат лайфа е от хатидже шендил

# 220
Аз имам проблем със соц. мрежи днес, така че на вас разчитам Simple Smile

# 221
Алармата не ми е сигнализирала още 😂😂😂

Сузи, Керем не ти ли се струва маааалко нисък за ролята на Крос 🤔

# 222
Аз гледам, сега при Хатидже и Бергюзар е Фахрие Евджен. Набират средства за малко момченце. В лайфа има закачени банковите сметки, ако някой друг иска да помогне. И аз след малко може да опитам да даря, има отделна сметка за преводи в евро. Има и търг доколкото разбирам между включванията на гост-звездите

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 22:10 от ally.yor

# 223

Еми искат си ги хората 😂
Аз ще засичам колко ще станат, когато нашите се включат.

# 224
  • Варна
Nalbantova - права си, Керем не е така внушителен както го описват Гидиън, нито е с черна коса.
Ох, не мога да не го споделя. Този Сарп и в живота е толкова откачен
https://twitter.com/SenCalKapimiBr/status/1339986290838810626

Общи условия

Активация на акаунт