Отговори
# 270
  • Пришълец
Без значение дали са говорили малко или много, важното да са допринесли за каузата. Всички, които се включват са с големи сърца Blue Heart

Много хора обожават Ханде-Керем, но и много има, които не си нарушават спокойствието и не си пренареждат програмата, за да ги гледат в реално време, а го правят със закъснение. Явно оттам е и обратнопропорционалната зависимост между пристрастия на феновете в мрежите и рейтинга на сериала по телевизията. По друг начин не си го обяснявам Sweat Smile

# 271
Марги, че то и аз не си пренареждам програмата. Пандемията ми я нареди 😂 Какво искаш да кажеш сега, че сме зависими и пристрастени ли, еми такива сме 😂😂
Сега се сетих, че преди седмици видях повторвние на ДЕК в събота или неделя(не помня точно). Нашия не знам повтарят ли го и кога, но дали това оказва някакво влияние за ФОКС 🤔 Рейтинг на повторенията взима ли се под внимание?

# 272
  • София
Марги, че то и аз не си пренареждам програмата. Пандемията ми я нареди 😂 Какво искаш да кажеш сега, че сме зависими и пристрастени ли, еми такива сме 😂😂
Сега се сетих, че преди седмици видях повторвние на ДЕК в събота или неделя(не помня точно). Нашия не знам повтарят ли го и кога, но дали това оказва някакво влияние за ФОКС 🤔 Рейтинг на повторенията взима ли се под внимание?

Аз мисля, че повечето пишещи тук сме именно заради пренаредените си от пандемията програми! Поне за мен това се отнася на 100%! Преди март 2020 год. и личния, и семейния и професионалния ми живот бяха толкова  натоварени и напрегнати, че не ми е оставало време нито за турски сериали онлайн, нито за мнения и коментари в която и да е тема, блог, форум и т.н. На всички ни се отрази тази пандемия по един или друг начин, отрази ни се  тази странна, различна и тревожна 2020 година! Но тъй като принципно тук сме все момичета с розови очила и розово настроение, няма да се оплакваме, а ще очакваме 2021 година с надеждата, да е по-добра от 2020!  

Хубава вечер и спокойни сънища, момичета!

# 273
  • Пришълец
Налбантова, нима е нужно да казвам нещо, дето е на всички ни известно?! Пристрастени сме, я и на всичкото отгоре си признаваме Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 274
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден Hug и довечера време за парти Wine Glass

# 275
Добро утро, момичета! 💙 Дойде и нашия ден! Пожелавам ви с усмивка да свършите всичките си задължения днес и после всички да се насладим на една прекрасна серия!

# 276
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Отново е събота....днес ще се пързаляме, дано няма контузени...

Спорен ден и не закъснявайте за партито...

# 277
Добро утроооо, събота ееее🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

# 278
Добро утроооо, събота ееее🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Като го написа така и се сетих, че имаме общо гиф-че от съботата с асаньора 😂😂😂

(ПУ за мен едноокото 😂)

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 11:31 от Nalbantova

# 279
https://photos.app.goo.gl/N41S86orMUw6RTqN7
Добро утро с нашите сладури! Heart Eyes Blue Heart

https://pin.it/2rVniEf

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 09:46 от Ели-mama

# 280
  • Пазарджик
Честит празник, мили момичета!
Днес е Игнажден! Дано в домовете Ви първия, който влезе да е добър и достоен човек!

# 281
Честит празник, мили момичета!
Днес е Игнажден! Дано в домовете Ви първия, който влезе да е добър и достоен човек!

Днес не е ли 19? 🤔

# 282
  • Пришълец

Другарки, пак рано сте се отбили, аз пък тази сутрин се успах. Заради пандемията племенницата ми е вкъщи, дръпна ме за косата и ми вика ”искЕшИ станеш”, та нямаше как да откажа Joy
Миси май е първата влязла във виртуалната къщичка Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

Оппа, ама то днес е 19-ти. Игнажден е утре.

# 283
# 284
Добро утро от Ханде

Стори от Лиджан

.

https://instagram.com/stories/alicanaytekin/2467464871702054755?utm_source=ig_story_item_share&igshid=11ocd7w77khsu

От Неслихан

https://instagram.com/stories/neslihanyeldan/2467425481876713943 … shid=7jn7id6tec32

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 10:41 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт