Отговори
# 345
Хайде, момичета! Кой каквото има да изважда - сладичко, топличко, сгряващо! Аз съм на нервни и мрънкащи момчета тази вечер, не знам как ще се доредя и за филма, ама надеждата умира последна! Nature Zap Nature Zap Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 346
  • София
.....сценаристите много объркаха сметките при семейство Болат! Как Айдан се е запознала преди 30 години с Алптекин по време на танци, след като самия Серкан е на 30 години, а е имал по-голям брат?! Heart

Математиката никога не е била силна страна на сц комшии

Тогава би било добре за тях, ако знаят че това им е слабост, да не акцентират на тях! Защото в еп. 22 няколко пъти повториха - 30 години брак и за 30 секунди му слагаме край!

# 347
Феновете на Демет връщат жеста от сряда Wink

В Турция вече сме № 1

Ново:

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 19:16 от mi_si

# 348
Green HeartFlowers Rose Здравейте мили дами, радвам се че ви има, бъдете живи и здрави, обичани и обичащи!
Нямах възможност да се включвам през последните седмици но ви изчетох с удоволствие:rose:Flowers RoseFlowers Rose
Пишете със скороста на светлината - добре, но се наслаждавайте с по- бавна скорост!
Благодаря на Алекс и Али за превода в ефир и на всички вас за невероятните коментари, снимки, гивчета, информация, за топлия и уютен дом/Галка x BlackRose  Flowers Hibiscus/. Възхищавам ви се на всички и ви обичам като мои най- добри приятелки Flowers Four Leaf CloverFlowers RoseFlowers RoseFlowers RoseFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Да сте честити всички, които имахте празници, да сте здрави, жизнени, обичани, обичащи и благословени, нека мечтите ви се сбъдват,да се радвате на живота!:green_heart:Flowers HibiscusYellow Heart
Приятно гледане и безпроблемен нет мили дами!

и нещо от мен - не го срещнах като информация в темата - дано бабата ни донесе много приятни и интересни преживявания:four_leaf_clover:Flowers RoseBeers
Flowers Cherry Blossom Дано рейтинга се качи и да се наслаждаваме на нашата приказка спокойно до края на юни:praying_hands:
Айшегюл Ишсевер се е присъеди към каста "Почукай на вратата ми". Актрисата Ay șegul, която ще играе ролята на бабата на Еда.. В реалния живот Ay șegul е само на 58 години. Най-вероятно защото актрисите, които са виждали, са се страхували да играят заради вируса, са решили да се свържат с Ay șegul и тя ще бъде малко по-възрастна като боядиса косата си и има богат и шикозен вид на старица.

# 349
  • София
Преди да започне онлайн серията нека да кача снимки от среднощната благотворителна кампания за набиране на средства за едно болно детенце. Тя беше организирана от две от най-популярните турски артистки Хатидже Шендил и Бергюзар Корел. Включиха се едни от най-известните турски артисти, футболисти и други популярни хора.
В един момент онлайн се включиха и нашите Ханде и Керем. До момента на тяхното включване на линия бяха около 50-60 хиляди, но когато те се включиха, ефира прегря. За кратко време нараснаха до 150 хиляди. В това предаване имаше толкова много звезди, но при появата на нашите гълъбчета настана такъв шум...още едно доказателство, че тази двойка е една от най-популярните и вече може да се каже легенда. Нашите сладури също помогнаха на детето. Накрая Хатидже и Бергюзар се обърнаха към тях с с ХанКер! И двамата бяха облечени в синьо, защото това е бил любимият цвят на детенцето.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 19:28 от БлагаВест

# 350
  • Плевен / София
Честит празничен аватар на Славена и красив, изпълнен с любов подпис на Есенна магия.
Скрит текст:
Много страшен фраг на ДЕК....направо ще трябва да си лея куршум....или петорна доза любов да видя тази вечер....

# 351
Гости, и аз разчитам на много любов при нашите сладури, за да забравя за това, което видях в ДЕК.. ❤💙

# 352
И Испания е наша Wink

# 353
  • София
Момичета, и аз се нареждам на трети ред (за щастие) в салона! Revolving Hearts Благодаря на Алекс и Али отсега за преводите. Бъдете здрави, момичета! Да си пожелаем един романтичен епизод, изпълнен с много любов и усмивки. Hug

# 354
Днес явно няма да видим розовата шапка ......, а така ми домъчня за нея Wink  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 355
И аз съм първа кипра в салона. Готова и заредена за положителни емоции. Flowers Hibiscus Heartpulse
Приятно гледане на всички и благодаря отсега на нашите преводачки. Relaxed

# 356
  • София
Балджа сляпа ли е? Серкан изпива с поглед Еда. Трябва да е сляп човек, за да не види любовта на този мъж към тази жена. А и си личи, че е споделена. Heart Леле! Мен, ако Керем ме гледа така, както гледаше Ханде по време на танца, ще забравя и за мъж, и за сватба. Grinning Не знам... Керем погледне ли ме така... отишла съм! Joy

# 357
  • Плевен / София
Балджа сляпа ли е? Серкан изпива с поглед Еда. Трябва да е сляп човек, за да не види любовта на този мъж към тази жена. А и си личи, че е споделена. Heart Леле! Мен, ако Керем ме гледа така, както гледаше Ханде по време на танца, ще забравя и за мъж, и за сватба. Grinning Не знам... Керем погледне ли ме така... отишла съм! Joy
Сакън недей.....
Трябва да си голям непукист и да имаш очи като плочи, че да се слагаш на мъж, който не е свободен....36 Потребители и 77 Гости преглежда(т) тази тема.- готови за появяването на Еда и началото на новата серия....
Пригответе  и успокоителни...или за да понесете 100% любов, която ни обещаха или за да не извършите углавно престъпление посягайки на пишман ПР...

# 358
Айде на пицата ... Wink

Gift Heart

Серкан черпи Simple Smile

# 359
  • Кърджали
След малко почваме..Но сигурно веднага ще пуснат реклами....

Общи условия

Активация на акаунт