Отговори
# 300
Ще има фраг довечера.
Според MF YAPIM 😏

😂😂😂😂

# 301
Oх, нямам търпение! ❤💙 Ще се включвам от време на време да гледам, дано поне края успея да хвана 🌸

# 302
Познали сме, че появата на бабата е финалът на епизода. Снощи и днес снимат в офиса явно и снимат "ефектът на бабата".
Скрит текст:

Лелйля и Енгин са все още със същите дрехи като финала на епизода довечера

Освен коледна украса, явно се появяват мебели от двореца в Мардин

Абе защо още нямаме официални емотикони....

# 303
Тази баба да не е възкръсналата Денерис от Игра на Тронове?
То стол ли е, трон ли е.. Остава и един негър да й прави вятър с листо от банан, но е студено, за лятото да го имат предвид.

# 304
  • Кърджали
Серкан да си се връща в кабинета си горе.
Този трон въобще не подхожда на офиса.

# 305
Налбантова.. защо махна красивата Ханде от аватара си? 😱
Иначе.. гледайки този трон си мисля, че покрай бабата ще има много комични ситуации между Еда, Серкан и бабата.. или по-скоро между Серкан и бабата в начина на работа и управление на холдинга 😃 Нашият модерен Серкан не знам как ще приеме този древен стол 😃

# 306
А това, което е пред стола, на какво ви прилича? Няма да казвам моето мнение, но вероятно е някакво звънче? 😂😂😂

Магийке, защото Ханде тази вечер ще е с права коса. Аз толкова мрънках да я накъдрят като овца, но с права коса е адската чаровница, особено ревнива 😂 А и не се разпознавам сама, наистина 😂

# 307
  • София
Още не сме видяли бабата в действие, но вече я харесвам. Имам големи очаквания от този образ и добро предчувствие. Нямам търпение за епизода довечера и появата й, но явно повече за нея ще научим и видим в следващия епизод. #babaanneiscoming People Older Woman

# 308
Здравейте и от мен Flowers Hibiscus
Специално за Алекс Heart мъжът ми ги донесе от Германия и като ги видях се сетих за теб Joy с теб може да се явим на конкурс , кой е по-голям любител на шоколада Joy

# 309
# 310
  • Кърджали
Здравейте и от мен Flowers Hibiscus
Специално за Алекс Heart мъжът ми ги донесе от Германия и като ги видях се сетих за теб Joy с теб може да се явим на конкурс , кой е по-голям любител на шоколада Joy

Уау, искаммммммм

# 311
Серкан пита само за Алекс ли ще има щоколад или и той ще намаже нещо тази вечер 😂😂😂

# 312
  • Кърджали
Шоколад не декя, дори и Серкан Болат да е надрещ.
Серкан Болат е едно, шоколад е друго.

Аз не че имам шоколад за делене.... 😢😢😢😢

# 313
Гледам си аз клипчета от лайфа снощи .Чудесна инициатива ! Надявам се и да е успешна ! И попаднах на това :
https://www.instagram.com/p/CI9EJeDoqUF/?igshid=1nfa5svfifl9q
 Струва ли ви се ,че Керем я прегръща ,а тя се му отмества ръката и той е тъжен Joy

# 314
Шоколад не декя, дори и Серкан Болат да е надрещ.
Серкан Болат е едно, шоколад е друго.
Аз не че имам шоколад за делене.... 😢😢😢😢
Нямаше как да не попитам следното:
А Серкан Болат намазан с шоколад какво е? 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт