Отговори
# 315
Шоколад не декя, дори и Серкан Болат да е надрещ.
Серкан Болат е едно, шоколад е друго.
Аз не че имам шоколад за делене.... 😢😢😢😢
Нямаше как да не попитам следното:
А Серкан Болат намазан с шоколад какво е? 😂😂😂
Аз ще ти кажа - сбъдната мечта 😃😃😃😃

# 316
  • Кърджали
Шоколад не декя, дори и Серкан Болат да е надрещ.
Серкан Болат е едно, шоколад е друго.
Аз не че имам шоколад за делене.... 😢😢😢😢
Нямаше как да не попитам следното:
А Серкан Болат намазан с шоколад какво е? 😂😂😂
Рай 😜😜
Sezariya, мисля че леко я дърпа назад просто.
Той като цяло снощи беше доста сериозен. Май му стана кофти че докато те бба в лайфа основно коментаруте бяха за тях,  не свързани с детето и даренията. През другото време основните коментари бяха кой колко дава за детето, а при тях - Керем, Ханде, бля бля бля...
Надявам се акцията снощи да е била успешна. Имаше много големи дарения, тениската последно като гледах Nocturne даваха 130 хиляди. В понеделник ще стане ясно колко пари са събрани

# 317
Момичетата, които знаят турски могат да изслушат Мадоната с коженото палто. За съжаление не я чете Керем! 😒
Ако беше той можеше да я излушам, въпреки че не разбирам нищо. Щях да си я слушам като приказка за лека нощ, Керем да ми я чете! 😜😜 Аз между другото вече я прочетох. Това е книга без време, не знам колко е била актуална преди 80 години, когато е писана, но за ден днешен ми се стори много на място! Просто виждаш как уж се е променило всичко от тогава, но колко хората сме си останали същите. Със същите мечти, надежди и как се приспособяваме към живота, за да можем за оцелеем. На мен много ми харесва,не вярвах, че ще ми харесва чак толкова. Извинене за отклонението.

# 318
  • Кърджали
Мерси, ще пробвам да я изслушам

# 319
# 320
Рай било, а не деляла шоколад с никой 😂
Тези диваци каква Happy New Year приказват.. Да не са две седмици напред 🤔
Най-накрая, но таз Еда много шик с бяло сакенце... mi_si на Керем сторито от 15мин. Аз ще му скъсам ушите на този Инстаграм, наистина 🤐
https://instagram.com/stories/thebursin/2467657328883770442?utm_ … shid=32tu60odpys5

https://instagram.com/stories/handemiyy/2467660289793982291?utm_ … hid=10e0q3r7n7reu

# 321
  • Кърджали
Е стига де, нямам никакво известие... Ама и Инстанграм такъв..
Nalbantova, да уточним... Шоколад не неделя. Серкан намазана с шоколад е друго, рай.. И пак не бих го деляла ь или поне първо бих се наялаз па после ако остане...

# 322
Хаштагът: С Гугъл преводач : "Любовта няма език"

Бабето Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 17:03 от mi_si

# 323

Какви дишания ще има? Изкуствени дишания? Тях не ги ли минахме вече 😂Упражненията от асансьора?

mi_si, как да има език, то в Турция нв го ползват... Само устни и бузи има там 😂😂😂 Не се стърпях просто 🤐

# 324
  • Кърджали

Хаштага за тази вечер:
#Aşkındiliyok (Aşkın dili yok) Любовта няма език, буквално преведено.

Nalbantova, дъхът щели да ни спират...

# 325
Еййй да се закашляме и после корона вирус... Сега не е момент да ни спират дъха 😂😂😂
По-добре да ни пълнят очите и душите с тяхната любов, дъха си го искам 😂😂😂

# 326
# 327
Ей, как ни подгряват!
Довечера няма да съм в кино салона, но ще гледам да ви следя, да съм в час, а и ако ви изпусне човек, после нямате настигане.

Пожелавам ви да сте със затаен дъх през целия епизод! Приятно гледане!

# 328
  • София
Мили момичета, привет от мен в дългоочакваната съботна вечер! Flowers Hibiscus

След сравнително натоварения ден днес аз вече съм на линия, заредена с розови очила, розово настроение и розово вино (Glühwein, подходящ за сезона)! Обстановката е вече напълно подготвена, наситена с прелестни коледни аромати на джинджифил, канела, ябълки и портокал! Нядявам се да няма проблеми с интернет връзката! Sunglasses

Пожелавам на всички вас да гледаме тази вечер един интригуващ, вълнуващ и много романтичен епизод! Предварително искам да благодаря на Алекс и Али за времето, което отделят за да ни превеждат! Приятно гледане на всички!

P.S. Редактирам се, за да не пиша нов пост! Честит Игнажден! И тъй като за този празник е характерен обичаят “Полазване” (т.е. човекът, който пръв влиза в къщата, ако той е добър, с добри мисли, добро здраве, щедра ръка и късмет, очаква се да ги предаде и на дома, в който влиза) аз реших да пусна днес в дома си Ханде Ерчел и Керем Бурсин( макар и само чрез екрана! Полазникът винаги се очаква с нетърпение, с радост и се посреща като скъп гост! И аз вече съм в трепетно очакване!

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 18:30 от nrgmama

# 329

Общи условия

Активация на акаунт