Отговори
# 435
Рейтингът към 21 часа:
1 #gönüldağı
2 #sençalkapımı
3 #mastercheftürkiye
4 #kuzeyyıldızıilkaşk
5 #iboshow

# 436
  • София
Чудя се след тази първа половина на епизода колко фенове на героя Серкан Болат са останали в темата? На мен просто вече не ми се гледа този Серкан! Съсипаха образа на героя, не че до този момент не се е излагал!

# 437
  • Кърджали
Аааа, аз ще си го подкрепям. Но това не пречи да искам от време на време да го набия...
Виж приятелката на Балджа ми иде да я убия... Ако не е тя, и Балджа бързо ще се откаже... АМ атя "той е любовта на живота ти, трябва да си по-упорита"

# 438
Аз все още се опитвам да го оправдая, но сега съм #ОтборЕда

# 439
Чудя се след тази първа половина на епизода колко фенове на героя Серкан Болат са останали в темата?
Е, тук ще са си.
Серкан сега е като плячка 😂 Две лъвици... Не, една лъвица и една хиена се бият за него 😂
Ама лъвицата си показа ноктите, когато си взе кафето и Серкан загуби звук и картина 😂😂😂

# 440
Аз предлагам да разрешат спора много бързо с магическата чаша Joy Дават я на Балджа, ако гледа към Серкан и е червена, Еда печели. Ама пък колкото и да знам, че тя е права, не искам да печели. Предпочитам да отидат на вечеря в Париж Grinning

# 441
  • Плевен / София
Много ми лази по нервите Балджа, а най много съм мразела, когато единият партньор чрез ревност изпитва силата на чувствата в другия.....Да не му излязат криви сметките на Серкан бей...

# 442
  • Кърджали
Трябва да изберат фирма с която да сътрудничат. Избират между две.ЕДната изглежда по-рискова, но Еда предпоита да работят с нея. Серкан избира да предложат сътрудничество на фирмата която иска Еда.

# 443
  • Плевен / София
Чудя се след тази първа половина на епизода колко фенове на героя Серкан Болат са останали в темата? На мен просто вече не ми се гледа този Серкан! Съсипаха образа на героя, не че до този момент не се е излагал!
Идва ми да го го хвана за гушата и да не пускам......

# 444
Мело май малко е напълнява, в сравнение в началото на сериала? Или на мен така ми се струва

# 445
  • София
Много ми лази по нервите Балджа, а най много съм мразела, когато единият партньор чрез ревност изпитва силата на чувствата в другия.....Да не му излязат криви сметките на Серкан бей...

Да, много е рискована такава проверка! Не се знае в каква посока ще се развият нещата! Да не говорим, че е изтъркано от употреба клише! Никак не ми се искаше нашия сериал да зацикля с такива клишета!

# 446
  • София
На мен всички ми се струват понаедряли. Явно им е добър кетърингът. Sweat Smile
Мело май малко е напълнява, в сравнение в началото на сериала? Или на мен така ми се струва

# 447
  • Кърджали
Мело пък ще разследва в чия къща ходила Балджа

# 448
Ей не се търпи тоя Серкан бей

# 449
  • Кърджали
Балджа ще подменя нещо в папките... Май ще сменя името на фирмата на която пращат оферта

Фифи се набута при астроложката ...

А ... било заведено дело срещу фирмата която избарал Еда. Сега Балсжа ше пробеми точно това в докуменитте и така ще се опита  да скара Еда и Серкан

Общи условия

Активация на акаунт