Отговори
# 555
Току-що свършиха, и отново

# 556
  • In the light side of the Moon!
Мен с нищо не ме подразни Серкан, като изключим края на предния еп и началото на този, незнам защо му се ядосвате. Поведението му спрямо Балджа е професионално. Той с нищо не я провокира! Това, че тя си въобразява нещо си е лично нейн проблем!

Липсваше ми целувка на пързалката, стори ми се, че Серкан на няколко пъти се наведе към нея, но като че ли се въздържа. 

# 557
  • София
това, че Еда е направила нова проверка, хубаво...

но пак ли злата кучка ще остане ненаказана...

Е, надявам се, след като е установено, че някой е пипал папката с документите, да се потърси сметка на виновника! От миналата събота си мисля, дали след случая с Ефе и негови "корекции" на чертежите на Серкан, не е логично да поставят камери не само в стаята с ксерокса, но и във всички останали?! Остава да чакаме развитието на действията!

# 558
Бабата не поздрави Серкан, защото погледа й беше прикован в Еда и се усмихваше, тя не погледна никой друг.

# 559
Еее, mi_si и Фили, това е камина, не печка 😂 Няма значение какви хора гледат сериала, важното е да бъде гледан и оценен, както самият сериал, така и нашите хора. Тотал, мотал, все тая.. Утре в зелено, ако ще и с 0,5 да е!
Налбантова, аз се пошегувах , ама си права - важното е рейтингът да е висок .А всъщност ТОТАЛА си е най голямата част от тур. население .Да ме извиняват рекламодателите , ама ако трябва и забрадки да рекламират вместо скъпи вещи Joy Stuck Out Tongue Winking Eye само нашият сериал да продължи и да завърши достойно , а не да го претупат .

# 560
Жал ми е за Серкан, сега ще се разправя с бабаането, ужас.

# 561
# 562
  • Плевен / София
Не мисля ,че бабата е злонамерена .Тя като влезе само в Еда гледаше , другите все едно ,че ги нямаше .Ще се опита да спечели нашето момиче , за нея само Еда е важна . Но наистина образът на Балджа е много дразнещ , много плоско е измислен , да и имам хитростите , а Серкан , който е толкова умен не разбира - дрън-дрън  детска градина , ама епизоди да има ...
виж как ме усети Фили....Това имах впредвид, като казах, че ме дразнат такива мъже като Серкан....

# 563
Само да спомена лъжата на Балджа - имала бивша любов, объркана била...Imp - това го каза, за да разсея съмненията на Еда, да успокои ситуацията ("ревящото бебе"), за да предприеме мерки по разрешаването на кризата (спечелването на Серкан).
Т.е. това за мен си беше само увод. Балджа няма да спре до тук.
Това беше само ПР-ската и тактика, за да не я следят Еда и Мелек. Че й бомбони си прати, под формата на сърце. Инвестира за да заблуди врага, да приспи вниманието на Еда.

# 564
Банално е смяната на една маниачка -Селин , с друга -Балджа ,че и бая ,бая  "мечтателка "....Ефе с бабаанне ,Ефе с Балджа със същият номер - смяна на документ ...Мело ѝ сриват образа ,можеше малко  по-уверено момиче да е /грозно любопитна /Фифи така си  остана загадъчно ,неизвестно бездействаща .
Иска ми се много  истинско ,младежко ,искренно развитие на историята и героите .

# 565
  • София
Аз съм доволна от епизода. Рано е обаче за задълбочени анализи. Ще ги оставя за по-нататък, след като гледам с превод. Simple Smile

А такива като Балджа... ги има под път и над път, за съжаление. Жени като нея, нахални и нагли, има поне няколко около вас. Замислете се. И обикновено такъв тип жени получават това, което искат. Животът не е честен просто. Ако не сте срещали такива жени, сте истински късметлийки. Wink

# 566
Аз също не мисля, че Балджа ще се откаже толкова лесно, трябва Серкан да я отреже, но нещо се съмнявам, че ше стане скоро това

# 567
  • Кърджали
И на мен ми се стори кратък. Аз не разбрах как и кода, Еда е проверила документите. Тя ли каза, че ги е проверила?

Бабата, да, няма да е благосклонна към Серкан. Дори не поздрави.

Това не го показаха. Остана в тайна. Серкан го каза след като спечелиха търга.

# 568
  • Плевен / София
Мен с нищо не ме подразни Серкан, като изключим края на предния еп и началото на този, незнам защо му се ядосвате. Поведението му спрямо Балджа е професионално. Той с нищо не я провокира! Това, че тя си въобразява нещо си е лично нейн проблем!

Липсваше ми целувка на пързалката, стори ми се, че Серкан на няколко пъти се наведе към нея, но като че ли се въздържа. 
може да го страх от нов шамар... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 569
Вай бе, тоя Керем как ги издържа тия сцени в близост до Ханде
Желязо трябва да е

Общи условия

Активация на акаунт