Отговори
# 540
  • София
Само на мен ли епизодът ми се стори по-кратък от обикновено?

Ох бе! Керем е толкова обаятелен мъж. Направо сърцето ми се разтуптя, докато го гледах на пързалката. И толкова му отива да играе влюбен мъж. Направо свети.

Да отдам дължимото на Еда - браво! Научила си е урока. Хареса ми, че пропаднаха плановете на Балджа. И Еда е особено красива с тази визия в зеления костюм.

Да видим какво ще ни донесе бабането. Не ми изглежда много доброжелателна нещо. Появи се едно такова тежко, тежко.

# 541
  • Плевен / София
Скрит текст:
На Балджа и излязоха криви сметките...Сега се питам...Еда ще успее ли да припадне или това ще остане за празничния епизод...
Имат едни леклами време Серкан да отиде по-близо до Еда, да я хване като припадне

Йесссс, на Балджа номерата не минаха, йесс
Защо Пъръл скри пръстена?

Страхува се от баща си */по принцип не се разбирали добре/.То така както се появи тоз баща и аз бих се страхувала от него. Даже лицето не му показаха
да не си пада мафиот....

# 542
  • Варна
Ще има ли фраг.

# 543
Да няма продуктово позициониране на печката на Айфер. Вече за 4-ти път я дават Simple Smile

От одеве и аз това с чудя. Толкова голяма къща и само с тази камина да се топли 😂 Не видях и радиатори, но май преди я нямаше, аз поне не съм я виждала и на мен ми се наби на очи 😂
Сигурно е реклама на печки - нали тези от ТОТАЛ са най големите фенове , те с печки се отопляват Stuck Out Tongue Winking Eye

# 544
  • София
Да, ще има. Simple Smile

# 545
Сузи, ще има фраг май.
А за бащата на Пъръл..и музиката беше една мистериозна, напрегната.. тук има някаква загадка.

# 546
  • Кърджали
Гости, с такава охрана и така мистериозно дойде, че и аз си казах тоя като мафиот бре... Или е мафиот или е някоя много много важна клечка.

# 547
И на мен ми се стори кратък. Аз не разбрах как и кода, Еда е проверила документите. Тя ли каза, че ги е проверила?

Бабата, да, няма да е благосклонна към Серкан. Дори не поздрави.

# 548
  • Плевен / София
Докато чакаме фраг...
За преводачите....

# 549
Аз нещо не съм доволна, имаше много Новата - Серкан и по-малко Бамби - Серкан....даже нямаше целувка по бузката на пързалката Sad
И това продуктово позициониране на печки и ножове ....

# 550
  • София
това, че Еда е направила нова проверка, хубаво...

но пак ли злата кучка ще остане ненаказана...

# 551
  • София
Специални благодарности за Алекс и Али:

# 552
Сега мои теории. Възможно ли е бащата на Пърл да е старата любов на Айдън и да е негова фирмата, с която спечелиха търга.
Нали всичко е в сферата на научната фантастика в моята глава.  Trollface

# 553
Еее, mi_si и Фили, това е камина, не печка 😂 Няма значение какви хора гледат сериала, важното е да бъде гледан и оценен, както самият сериал, така и нашите хора. Тотал, мотал, все тая.. Утре в зелено, ако ще и с 0,5 да е!

# 554
Не мисля ,че бабата е злонамерена .Тя като влезе само в Еда гледаше , другите все едно ,че ги нямаше .Ще се опита да спечели нашето момиче , за нея само Еда е важна . Но наистина образът на Балджа е много дразнещ , много плоско е измислен , да и имам хитростите , а Серкан , който е толкова умен не разбира - дрън-дрън  детска градина , ама епизоди да има ...

Общи условия

Активация на акаунт