Отговори
# 525
Пъръл защо скри годежния пръстен?

# 526
  • Кърджали
Лошо лошо
Какво стана
Обявиха резултата
Какво стана  ... Загубихме ли
Спечелихме

Ох бееееее

Еха, Еда  изиграла Балджа.... Направила допълнителна провервка и излезнали резултатите, че има дела срещу фирмата ... И сменили фирмата

И иде баба

Бабо
Какво ? Баба ти ли?

# 527
  • In the light side of the Moon!
спечелиха проекта, но проблема ще дойде от фирмата която еда избра.....
баба анне ще оправи работата, не бойте се

# 528
Еда проверила пак и разбрала за делото, затова сменили фирмата. Тоест на Балджа номерът не мина.

# 529
  • София
следва припадък...

уф, ако има фраг, трябва да чакаме два транша реклами...

# 530
Свърши ...

# 531
  • Плевен / София
На Балджа и излязоха криви сметките...Сега се питам...Еда ще успее ли да припадне или това ще остане за празничния епизод...
На финала...
60 Потребители и 140 Гости преглежда(т) тази тема.

# 532
  • Кърджали
Толкоз беше, след час новия фрагман

# 533
Еда проверила пак и разбрала за делото, затова сменили фирмата. Тоест на Балджа номерът не мина.

ууу браво!!!
свърши ли?
това ли е края? стори ми се кратка тази серия....

# 534
Йесссс, на Балджа номерата не минаха, йесс
Защо Пъръл скри пръстена?

# 535
  • Кърджали
На Балджа и излязоха криви сметките...Сега се питам...Еда ще успее ли да припадне или това ще остане за празничния епизод...
Имат едни леклами време Серкан да отиде по-близо до Еда, да я хване като припадне

Страхува се от баща си */по принцип не се разбирали добре/.То така както се появи тоз баща и аз бих се страхувала от него. Даже лицето не му показаха

# 536
Имат едни леклами време Серкан да отиде по-близо до Еда, да я хване като припадне
😂😂😂😂

личи си, че има някакво притеснение, че дори и страх от баща си!!!!

# 537
  • София
Много се радвам на това развитие на образа на Еда, че не я показаха като лекомислена, глуповата, вдетинена! Проверила е документите отново, дали под влиянеието на Фифи или не, няма значение! Удовлетворена съм от факта, че не Балджа прецака нея, а тя прецака Балджа! Но все пак, горчивината от това да гледам повече този епизод Серкан с Балджа, вместо с Еда, си остава! Цялата тази игра "ти ревнуваш", "не ревнувам Серкан" определено я проточиха много във времето, но пък така се запълва време и се правят много епизоди! Надявам се само на турските зрители да им е харесал епизода!

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 23:04 от nrgmama

# 538
Тази вечер не пуснаха резултатите към 22.30 ч

# 539
  • Кърджали
Още когато беше онова комично "искане на ръка" в дома на Айфер, Айдан попита защо Енгин направо не отиде у родителите на Пъръл. Серкан и отвърна "Знаеш, не се разбира със семейството си"
Явно това ще е следващата мистения ...Бабата се появи, сега е ред на бащата

Вярно че Серкан малко си просеше боя, но като цяло серията ме остави с по- добро настрение от миналия път. И явно все пак са ни оставили "скрито"как Еда се усъмнила, проверила, съобщила на Серкан, променили предложението, фирмата. Затова Серкат ната спокойно си чакаше резултата, а аз умирах...

Общи условия

Активация на акаунт