Отговори
# 630
Мда ще е интересно ако Еда стане г-жа Болат без другите да разберат, тогава комичните ситуации може и да са на линия, макар чувството за хумор на сц ми е странно

# 631
  • Кърджали
БРО, викаш нищо не искам за себе си, само за Еда един Серкат Болат в гражданското

# 632
Аз имам един въпрос това:  Серкан Болат и семейството му..Живота им е в твоите ръце
Нещо положително ли е? Бабата пдобри ли Серкан и Болатови или не? Настроива ли Балджа или я поставя на мястото й?

Това Серкан Болат и семейството му..Живота им е в твоите ръце  - според мен е лошо - или ще се ожениш за мъжа който аз съм ти избрала или ще видиш как съсипвам Серкан и семейството му...
Да речем ,че го направи , тогава Еда много ще я заобича , няма що ... Да не забравяме стила на сериала

# 633
  • София
Казвам ви - нещата ми намирисват на тайна сватба. Joy

Общо взето, положението ще е “женим се, пък после ще му мислим”. Да видим бабането как ще навреди на Серкан и семейството му, когато Еда е негова съпруга. И как ще я сватосва с друг, когато тя вече е омъжена. А кандидатът за нея очаквам да се влюби в... Мело, например. Но няма да се захласне по Еда, си мисля. Твърде много пречки ще станат - Балджа, бабата, ако имаме и Балджу - ту мъч е. Wink

# 634
Стилът на сериала е РомКом, клонящ към драма. 😃

# 635
На мен ми е интересно кой ще играе кандидат  - зетя, на който Серкан ще разбие физиономията Wink

# 636
  • Кърджали
Стилът на сериала е "хвърляме бомбата и ще се видим другата седмица..когато обикновено нищо не е каквото изглежда"
Mi_si, бая куражлия трябва да е, Керем /пък и Серкан/и бокс както е тренирал, няма да удря леко Simple Smile

# 637
Интересно татко Пъръл дали ще се появи, че освен един пръст друго не видяхме и мутрите му... Да не бо конярчето да е станал The boss

# 638
Стилът на сериала е "хвърляме бомбата и ще се видим другата седмица..когато обикновено нищо не е каквото изглежда"
"... а вие през това време стойте на тръни и виновника го направете на пух и прах до другата събота"

# 639
Лошото, е че другата седмица е последният епизод за тази година и ще има да чакаме седмица, а може и две до следващия епизод .... и ще ни пилят нервите до последно Simple Smile

# 640
А ако кандидатът на бабата е с инициали С. Б. и Балджа вземе, че се влюби в него?

Иска ми се нестандартна и интересна история. Дано не повторят клишето, че Еда няма да каже на Серкан за шантажа на баба ѝ.

# 641
  • Кърджали
А ако кандидатът на бабата е с инициали С. Б. и Балджа вземе, че се влюби в него?
Чул те Господ
Може и Б.С....Тази астроложка може да обърка, звездите да са се разместили...

# 642
Феновете са готови с колажите Simple Smile

# 643
  • София
"... а вие през това време стойте на тръни и виновника го направете на пух и прах до другата събота"

Ами ние всички в темата това правим! Още не е приключил епизода и вече сме започнали да "правим на пух и прах" всички, които малко или много ни дразнят! Балджа, г-жа Семиха и даже бъдещия жених, когото дори не сме виждали, но вече беше индиректно споменат в трейлъра! И освен това сме перманентно на тръни, в очакване на следващия епизод! Sunglasses

P.S. Дано не е така (видях колажа, който mi_si е качила)! Защото аз гледах част от първи сезон на този сериал Hercai, но в един момент ми дойде толкова в повече драмата, че го зарязах! И се надявам този колаж да е само шега от страна на феновете (а и нашият е ром драмеди все пак!) защото залитнем ли натам, ни очакват оценки около 2!

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 23:57 от nrgmama

# 644

Иска ми се нестандартна и интересна история. Дано не повторят клишето, че Еда няма да каже на Серкан за шантажа на баба ѝ.
Това много, много, много ми хареса като идея!! Чул те Господ!

Общи условия

Активация на акаунт