Търсих в Ютуб и в Инстаграм, но не открих нищо.
Те май пак са в караваната. Но ми се струва, че зад тях има коледна украса. Елха?! И някакви плюшени играчки. Може би са подаръци от фенове. Както и да е. Сладури са! Керем този път помни какво са снимали. Или по-точно не се опитва да се прави, че не помни.
Иска ми се да са малко по-активни тези двамата. Много се забавлявам с тях. И отдавна не са поствали нови снимки заедно, да се поправят, заповядва БРО! А какво стана с фотосесията им? Кога щеше да излиза списанието?
Те май пак са в караваната. Но ми се струва, че зад тях има коледна украса. Елха?! И някакви плюшени играчки. Може би са подаръци от фенове. Както и да е. Сладури са! Керем този път помни какво са снимали. Или по-точно не се опитва да се прави, че не помни.
Иска ми се да са малко по-активни тези двамата. Много се забавлявам с тях. И отдавна не са поствали нови снимки заедно, да се поправят, заповядва БРО! А какво стана с фотосесията им? Кога щеше да излиза списанието? 

Бъдете сигурни, че Серкан ще се забавлява с ревнуващата Еда до време. Ако само разбере какви й се въртят на Балджа в главата или я хване, че крои нещо против Еда, ще бъде по-безмилостен с нея (Балджа), отколкото беше накрая със Селин. Но аз съм супер отпимист и вярвам, че от цялата работа ще произлязат много комични ситуации. Бабата ще бъде с тегав характер. Както писах преди време, имам големи очаквания от този образ. Според мен в началото ще е против връзката на Серкан и Еда, както беше Айдан. Но бабането ще е една идея по-проклета. Вариантите са два - или да приеме в последствие зетя и да се очовечи, или да я пратят отново в забвение (както стана с Каан, Алптекин, Ефе и Селин, само че на бабата няма да й се за първи път
). Но смятам, че сметките й ще излязат криви. Докато се опитва да раздели нашите с помощта на Балджа, всъщност ще ги сближи и сплоти. Съвсем сериозно очаквам тайна сватба. А ако доведе мардински кандидат жених за Еда, ще бъде по-скоро комично, отколкото трагично. Серкан бей ще ревнува. Еда ще се види в чудо. Но мардинският зет не очаквам да е отрицателен герой. Даже мисля, че ще се влюби в някое от другите момичета. А най-смешно ще е, ако е с инициали С. Б. и се влюбят с Балджа.
Нямам търпение да видя какво са ни подготвили по-натам сценаристите.
Препоръчани теми