Великобритания - тема [85] Коледна Много Много Коронована Локдаунска Новогодишна

• 37 762
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Истински се вижда само със сърцето.
И тук снежно Simple Smile дано са ок пътищата утре само, че в 12 през нощта като се прибирам ще е веселба иначе.

# 511
При нас духа 😂😂. Сняг и помен няма, вали дъжд на моменти, но от вятъра дори асфалта съхне, и е стууууд.

# 512
Днес в Лондон както е писано валя сняг, много се зарадвах Blue Heart
Скрит текст:

# 513
  • London
То хубаво валя, но след час всичко е сякаш само дъжд е имало. Е, малко, но от сърце да не роптаем.

# 514
При нас все още вали..... ще излизаме още веднъж да чистим колите. Лошото е,че улиците в естейта са в сняг, а утре то дават сутринта-4 и ще и пързалка.

# 515
Само киша остана, вярно е Simple Smile Аз се учудих, че имаше деца с шейни (дървени бяха и много хубави Simple Smile ) Тук съм от 5 г и вали за първи път и държа няколко часа, та децата с шейни ме учудиха Simple Smile Имаше много снежни човеци - някои с маска даже Laughing Mask

# 516

Приказка е навън:)

# 517
Още имаме сняг 🤣 ММ каза, че сутринта само магистралата е била изчистена.

# 518
  • London
Cm, преди 3 години някъде пак валя в нашата част на Лондон, но хубав сняг не съм виждала от олимпийските игри ( май вече го бях казвала).

# 519
Не ви покаах и нашия “сняг”. Задържа се цели 2 минута 😂😂

# 520
  • Leeds, UK
Не ща сняг вече, имахме достатъчно тая зима. Искам топло и светло вече😁

# 521
  • Glasgow
Ох, много хубаво при вас. Тук само дъжд и поледица, имам вече няколко падания, добре, че от ски знам как да падам, но един възрастен човек до мен така лошо падна на главата си веднъж, целия в кръв. Защо не чистят нямам идея, няма сол да се сипе, няма нищо. Само около станциите на метрото и то самият персонал на станцията, не общински служители.
В центъра на Глазгоу е като след зомби апокалипсис, само аз, една румънка ескорт и няколко наркомана последните дни. Нищо не работи, тук таме някой пощенски клон или теско експрес, дори няколко обекти на Теско в центъра са затворени. Аз се местя в края на града, в една пош зона, нямам търпение.
 Отказах се от идеята за прибиране в България временно, сестра ми ме насмете, че трябва да пазим нашите, а аз както мислех през Турция или Гърция щях да мина няколко летища и не е много ковид сейфти. Вече се чудя с какво да си уплътнявам времето, дори благотворителната организация, която подкрепям си редуцира събитията, бяха всеки ден, сега през ден. Завиждам на хората, които работят, наистина. Аплайвам за какво ли не, дори без заплата, никой не звъни, явно само събират данни. За NHS мислех, че ще ме вземат като доброволец, но те пък искат да имаш някакъв медицински курс, не било безопасно за мен, мислех да чистя нещо там, ако трябва кафета да нося, просто нещо да правя и помагам Sad

# 522
Не ща сняг вече, имахме достатъчно тая зима. Искам топло и светло вече😁

И аз така. Кокичетата взеха да цъфтят, денят расте... Чакам хубавото време.

Jokerr, дано успееш да си уплътниш времето! Добре си решила да не пътуваш. Прекалено много променливи има сега.
Какво стана? Приеха ли това с хотелите под карантина за пристигащите в ОК?

На мен ми е голяма лудница. Жунглирам между работа и децата. Дребното пак са в изолация. Мъчат я зъби и не знам кога ще заспя на бюрото в офиса или зад волана... Тая седмица съм и сама с двамата. Преди поне презареждахме уикенда пътувайки из природата. Сега с това stay local само правим някоя малка разходка, ако не сме в карантина😤

# 523
  • Bristol
И на мен това стей локал ми тежи Sad
Ски ваканцията я пропускам тази година. Аз и нищо не бях резервирала и съответно по-леко го преживях. Иначе като болна ходя и се тръшкам, ако ски ваканцията ми е застрашена от провал 🤪
При нас почти нямаше сняг, само една сутрин всичко беше побеляло и още преди обяд се беше стопил снега. На следващия ден само по сенчестите места беше останал заледен сняг.
И моите кокичета са нацъфтели. На мой колега дори и нарцисите са цъфнали, не знам от сорта ли е или в градината му е по-топло. Моите дори още до пъпки не са стигнали Simple Smile
Скрит текст:

# 524
  • Glasgow
Карантина в хотели за пристигащи от Африка, Португалия и още някъде беше, не смогвам да следя, всеки ден ново двайсет. За България от 1.2 задължително се влиза с тест, досега имаше опция ако искаш без тест-10 дни карантина, което също беше тъпо, значи аз ще дам мин.120 паунда за тест и ще търча насам натам, че трябва да е максимум 72 часа преди полета, и до мен ще сложат някой решил да карантинира, вероятно позитивен. Гледах снимки от полети до Бг, нито дистанция нито нищо.
Но съсипаха съвсем сезона на колегите от Банско с това изискване, надяваха се да закърпят положението с предстоящите румънска и турска ваканции, сега и за тях тестови, много бизнеси ще фалират Sad

Общи условия

Активация на акаунт