Великобритания - тема [85] Коледна Много Много Коронована Локдаунска Новогодишна

• 37 768
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • UK
Аз имам Бош серия 6, доволна съм.
Моят съвет е да вземеш колкото може по - голяма вместимост. Връзката с телефона, намирам за много полезна.

Как върви Home school-а? При нас явно третата седмица в критична, трети ден има много напрежение във въздуха. Голямата вече е наказана без никаква телевизия и таблети до края на седмицата.

# 481
  • Leeds, UK
Оттървах се аз за момента от хоум скула. Моето ходи на училище. 10 деца са в класа.
От днес почват да ни тестват всеки ден. И като не си на работа пак трябва да ходиш на тест, че и сложили време от 10-12. Това е безумие! Има хора, които живеят далече и пътуват 1 час до работа.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 16:52 от Happy Bella

# 482
  • На острова
GreenP, аз си повтарям това долното и помага. Занижих очакванията и нещата се подредиха, все пак това е извънредно положение. Децата се сближиха и е доста по-спокойно сравнение с първия локдаун. Преместихме ги да спят заедно в една стая и спят по-до късно, сутрин имам 2-2:30 ч тишина.

# 483
  • UK
Happy Bella, що за безумие е това?
Моята е с heat pump, от евтините на Бош. Може ли да питам от любопитство, тези които имате сушилни с приложения на телефона и блутуут, какво правите на тях?

# 484
  • Оптимист по принуда
Дежи, засега нищо не съм правила, още разучавам.

# 485
  • Leeds, UK
Сушилнята се наглася в позиция WiFi и можеш да си я спираш и пускаш дистанционно. Можеш да си определяш и времето и разни програмки. Аз обаче избягвам да пускам уреди да работят когато не съм дълги часове вкъщи. Страх ме е. Откакто една вечер се запали сушилнята на работа та гасих с пожарогасител и като съм гледала на разни противопожарни тренинги какво се случва точно от сушилни.

# 486
В нашето домашно училище днес е inset day. Като цяло мъка си е, не и се занимава много, караме го полека. Много се разсейва със сестра си.
И това ще мине, малка, все ще навакса. А аз ще се пропия 😂😂

# 487
  • UK
Аа ужас, писах писах и без да искам го изтрих.

На новата сушилня още не съм разбрала как да и канселирам функцията която един час върти барабана без да топли, за да не се мачка прането,за това ми е удобен аппа да я спра докато си гледам сериалчето.🤣🤣🤣

Мия, истината е това. Аз гледам да не се връзва знам я че ще навакса, а и с частните уроци е вече по крила материала за У5, но нещо много я мързи. Миналата вечер я хванах, че ме лъже за една книга която чете, че въобще не я е чела. И за други неща все се скътава, единствено я интересуват таблета и компютъра.

Аз се записах за Dry January и си мисля да продължа и след това.

# 488
  • Bristol
Най накрая ще си вземам сушилня и аз да се класирам в новият век.
Аз съм още в стария 😂

Сега имаме проблем с покрива на гаража. Лятото го оправяме, сложиха файбърглас, големи екшъни бяха. Няма да ви казвам какви течове имаме в момента и "майсторът" се крие... Свързах се с други фирми в Check a trade и да видим какво ще стане.
Холът ни има остра нужда от ремонт, но толкова често сме се парили от майстори, че не искам да го пипат. Викам на мъжа, нали е подредено, чисто и сухо, нищо че мазилката се люпи 🤪

# 489
  • Варна
Мери при вас българска общност няма ли? Все ще ти препоръчат някой нашенец Wink Проблема е, че работят и на постоянна работа и ремонта го проточват в почивните дни само Wink Май си харесах една Beko. Масово нямат наличност там където гледам, а аз искам от голям магазин, че много опарени последнов реме от разни сайтове...пък и после с гаранцията да съм по спокойна Wink

# 490
  • София
Siemens е моята без термопомпа, с голяма вместимост. Доволна съм, но свива някои дрехи и това е. Не ми трябва връзка с телефон на мен. Не мога без сушилня аз.
Мъка е това домашно обучение... надявам се скоро да се върнат децата в училище...

# 491
Аз съм с Беко, 2 в 1.
Пере хубаво, суши добре. Вероятно и само сушилнята ще е добра, на тази марка.
Също не бих оставила включен електроуред без наблюдение, затова и избрах Беко. Семпла, но върши чудесна работа:)

От  https://ao.com/

# 492
  • На острова
И аз съм с Беко от ao.com, колежката ми я препоръча, няма някакви специални функции. Суши си добре.

# 493
  • След завоя в дясно
Само гледайте сушилните да не са от тези модели дето се самозапалват.

# 494
  • Bristol
Мери при вас българска общност няма ли? Все ще ти препоръчат някой нашенец Wink
Ох, препоръчани българи ни оправяха хола уикендите, като се нанесохме в къщата, преди 17 години. Няколко години по-късно мазилката на тавана започна лека полека да се рони. Иначе ако е просто за боя и тапети, аз сама предпочитам да се оправям. А и за тези 17 години научих много уроци по трудния начин. Един от които е майсторът задължително да има liability insurance и да имам цена и срок за приключване черно на бяло. Всичко е по банков път, пари на ръка не давам. Мъжът ме ползва мен за плашило, защото аз директно си им казвам и искам копие на документ да ми покажат, после следва и позвъняване, защото pdf лесно се фалшифицира. Бях против смяната на покрива на гаража, но мъжът настоя, сам си го придвижи и сам следи майстора и сега се чувства ужасно, уж всичко беше проверил. Гаража е вързан за този на съседите и се притесняваме да не протече и при тях! Моят каза, сега аз да съм търсела, че по ми "вървяло" на мен. Аз чета ревюта онлайн, проверявам фирмата дали съществува, кой е собственик, съвпадат ли имена, телефоните, адресите и тн. После започвам със застраховки, тапии за газ и електричество, ако се изисква и такава работа. Но то пак гаранция няма, лошо ми става само като си помисля за ремонт 😔 Сега този майстор се чудим, дали да не го дадем на small court claim... Буквално си взе една моя месечна заплата и покривът е по-зле от старият, който имахме. Ако тръгне и при съседите да тече....

Общи условия

Активация на акаунт