Великобритания - тема [85] Коледна Много Много Коронована Локдаунска Новогодишна

• 37 774
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Днес връщах дреха в Асда. Беше пуловер, един единствен с тоя размер. След 10 мин беше закачен на закачалката на щандовете на George. Мисля че даже и на продавачите вече им е писнало от всичко. Иначе седят и ме дебнат да не измеря нещо около закачалките. Каква е разликата между опипани дрехи и измерени? Защото може да си ги опипваш колкото искаш, ама измерена и върната обтатно...нали трябваше да престояват 2-3 дена някъде? Ами, при нас не престояват. Не че ме бърка, ама е принципен въпроса.
При нас днес беше топло, около 8 градуса, даже се разходихме local в калта на градинката до нас. С толкова кал се прибрахме че прах обувки и после ходих да купувам на малкия гумени ботуши. Мисля да ги командировам отвън, той като невидял се втурна в най голямата мизерия. Сега съм в търсене на шушляк, да му обличам върху дрехите, че голямо мазало. Обаче така ми хареса да не съм с шапка 🙂🙂🙂🙂

# 466
  • Bristol
Илейн, днес за малко не отнесох една такава черна велосипедистка. По път с ограничение 20 влязох в кръгово едвам пъплейки, със сигурност не съм била с повече от 10 mph и се огледах преди да вляза, дори си казах ех, добре че няма движение, защото иначе трябваше да спра по нанагорнище 🤪 не знам от къде излезе, но буквално пред колата ми изкочи и се развика Sad После видях и групата й спускаща се по пътя от дясно. Явно тя е бил начело. Въобще позволено ли е повече от двама души да се събират? Групата беше от поне 5ма възрастни 🤔 Аз съм в района на Feltham, не знам Лондон ли е това или до Лондон, аз работя днес.

# 467
  • London
То си има направо нещо като групи по колоездене, плащаш си и обикаляте някакъв маршрут. Аз живея баш на велоалея и ги засичам и съм чувала разговори докато почиват, гледат карти нещо и тн. Не ги понасям, защото са опасни за децата ми .....не ползват често само велоалеята си, ми и алеята за пешеходци, буквално летят край деца. Иначе в Лондон са навсякъде, хвърчат и после като такова го отнесеш от 100 кладенеца вода ще донесе как не е виновно.

# 468
  • Bristol
La Catrala, то и аз членувам в групи, не обичам сама да излизам. Но след първия локдаун, те спряха да организират излизания. Малко отпуснаха ограниченията лятото и излизахме до 5 човека група. Но сега може само 2ма от различни households 🤔

# 469
  • След завоя в дясно
Момичета, някой ползва ли https://ucha.se/, отзиви?
Чудя се дали да запиша моята 10 год. госпожица, дали ще и помогне с Българския или по добре да търся преподавател on-line?

# 470
  • UK
И аз съм мислила, след като ги спрях тази година от Бг училище.

# 471
  • UK
За "Уча се" съм срещала само добри отзиви по други теми. Много майки споделят, че доста помага за разбирането на уроците. Незнамкаква е цената, но ако детето може и иска да учи български си заслужав. Моето ако искаше да учи без постоянни скандали и разправии веднага бих се абонирала.

За половин година, бях наела учителка по български, която да преподава на моята мома. Проблемът беше,че жената никога не беше преподавала на дете, което учи българския като втори език и незнам какво стана, но  не се получи работата. Но и моето дете мразеше българското училище от дъното на душата си, сега съм оставила баба и дядо и да я учат колкото може и това е.

И при нас има доста групи колоездачи от клубове, много мразя събота и неделя като излязат. Но на мен сега по-голям проблем са ми ел.скутери. Само веднъж съм видяла напълно оборудван със светлоотразители и зелена жилетка.

# 472
Момичета, някой ползва ли https://ucha.se/, отзиви?
Чудя се дали да запиша моята 10 год. госпожица, дали ще и помогне с Българския или по добре да търся преподавател on-line?

Аз ги харесвам. Лятото бяха безплатни и не можех да отделя детето от тях. Обмислям да вземем абонамент. Той е на 7г и сама го обучавам у дома на български.

# 473
  • UK
А защо не казвате тук и ние да се възползваме като има такива оферти, а? Grinning

# 474
За уча се и аз съм чувала, че е добро, ще ги запиша, но да станат малко по-големи. Засега сме с Twinkle  в момента, направих и абонамента, поне да има повече неща да избира. Някои са ги правили вече в училище.

Май преди бяхме говорили, но не съм обърнала внимание. Може ли да препоръчате матрак и магазин 🙂

# 475
  • Варна
Най накрая ще си вземам сушилня и аз да се класирам в новият век. Бяхте писали някакви препоръки и сега, когато ми трябват не мога да ги намеря Wink Ще споделите ли каква имате и бихте препоръчали и какво да избягвам Wink

# 476
  • Манчестър
Най накрая ще си вземам сушилня и аз да се класирам в новият век. Бяхте писали някакви препоръки и сега, когато ми трябват не мога да ги намеря Wink Ще споделите ли каква имате и бихте препоръчали и какво да избягвам Wink

Аз имам Самсунг Heat Pump и съм много доволна. Суши бързо, има сензор кога е изсушено. Има отложен старт.

# 477
  • Leeds, UK
Аз имам Candy Smart Pro 10 кг с WiFi. Доволна съм много. Безброй програми с възможност за контрол през приложение на телефона. Как съм живяла без нея досега, не знам.

# 478
  • След завоя в дясно

Аз имам Самсунг Heat Pump и съм много доволна. Суши бързо, има сензор кога е изсушено. Има отложен старт.
+1

# 479
  • Оптимист по принуда
Ние все пак купихме отделни уреди. Пералня и сушилня на беко. Сушилнята не е с термопомпа, но е с bluetooth и може да си правиш програми и през приложение да я управляваш.

Общи условия

Активация на акаунт