Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 895
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Да, малко бомба си пада Simple Smile Моите впечатления са от едно пръсване на китката. Най-много с две кратки пръсвания трябва да се носи. Но това беше измежду нещата, които най-много ме впечатлиха при него. Моята кожа е суха, а този се задържа до следващия ден. Не е за офисен парфюм, определено.
Като цяло, парфюм само след проба. Това по трудния начин го установих, че е вярно.

# 91
Jardin Exclusif e копие на Ерба Пюра. Страшно близък е.
Много силен и траен е, но с Ерба Пюра и особено Кирке, който е почти пълно копие на Ерба Пюра не може да се сравнява като интензитет и трайност.

# 92
Много силен и траен е, но с Ерба Пюра и особено Кирке, който е почти пълно копие на Ерба Пюра не може да се сравнява като интензитет и трайност.

В такъв случай би трябвало да е доста близък с Velvet Fantasy  на Монтал? Ако е така, няма да ми трябва 😏

# 93
Денси , чудна тема! Благодаря за труда !
Ще пиша обаче утре на спокойствие.
Влизам само да ви почерпя виртуално по повод рождения ми ден.

# 94
  • Седмото небе
Честит рожден ден! Бъди здрава и обсипана с много желани парфюмни красоти!

# 95
Жива и здрава! Много парфюмни емоции и изненади! Един виртуален подарък от мен Simple Smile.

# 96
  • The Evergreen State
Честит Рожден ден, жива и здрава!
Аз продължавам да следя с интерес класацията "Best women's perfume of all time" - отново класацията водят Герлен, Диор и Шанел, което не е изненада. Има обаче някои изненади за мен - Mon Guerlain който много харесвам е в челната десятка което си е голямо признание за парфюм само от преди три години на пазара. Изненадана съм също и че L'instant de Guerlain, Balenciaga Paris и J'adore Dior са доста назад.

Приятно съм изненадана да видя Dior  Addict 2014 в челните позиции също.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 18:12 от Athena

# 97

В такъв случай би трябвало да е доста близък с Velvet Fantasy  на Монтал? Ако е така, няма да ми трябва 😏
Да, точно така, не ти трябва въобще.

Честит рожден ден! Пожелавам здраве и много желани парфюми.

# 98
  • Sofia
Привет и от мен и благодаря за новата тема, Денси! Flowers Hibiscus

Mimozata, честит рожден ден! Да си здрава и щастлива и със силно обоняние цялата година! GrinningFlowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

За празниците най-вероятно ще съм с Boucheron Collection Iris De Syracuse, Love, Chloe и Chanel 19, като ми се прииска нещо леко и въздушно. Надявам се да ми съдадат малко повече уют, тази година имам нужда.

Хубави празници на всички!

# 99
  • Чукарландия
Честит Рожден Ден, Мимоз! 🎂🌷🎂
С пожелание за много сбъднати мечти и парфюмни желания! 🌹

SODT: Valentino Donna Noir Absolu ❤️
Обожавам го! Толкова съвършен за мен! Едно нещо няма, за което да го закача. Перфектен!

# 100
Момичета, има ли сред вас почитателки на класическия Коко Шанел ЕДП? Бихте ли споделили 2-3 думи. За празниците още не съм избрала парфюм, може би ще е Angel  edp, той ми е коледния парфюм от много години

# 101
  • Sofia
Аз харесвам много Шанел КМ едп. Но не беше любов от пръв поглед..Взех го защото се различава от останалите сладки аромати, които имам. Свеж е, класен, с цитруси..С всяко следващо пръскане ми харесваше все повече. Траен е, универсален е - нося го вкъщи, на гости, дори родих с него 😅 Сега поръчах КМ интенс Simple Smile

# 102
Мимоза, честит рожден ден и приятни нови парфюмни открития пожелавам! Yellow Heart

Днес направих тотална каша от парфюми и чак ме е срам да казвам. Дните, в които прекалявам, чак аз не се понасям.

# 103
Ами тя пита за Коко, не за Мадмоазел.
Класен, топъл, кадифен, луксозен, прекрасен - Coco CHANEL edp. Аз харесвам и едт.

Мимоза, честит рожден ден - здрава бъди! И сбъдвай ароматни мечти Flowers Hibiscus

# 104
Има да. Коко ЕДП е парфюмът на живота ми.
Елегантен и красив. Много сложен, леко ретро и много плътен.

Общи условия

Активация на акаунт