Полудяхте ли ?????

• 7 205
  • 208
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Еййй, слава на Бога, вече си мислех, че съм единствената Tired
Додо, ама ще ме снимаш ли HugАко кажеш да, може даже да се напъна да се науча да плета hahahaРекламации - на щанда Joy

# 61
  • София
И аз да се присъединя тук, щото в другата тема влизах само , за да се подтвърди очакването ми- всички викат- "всички участници са тъпи, много е зле този път", а после гледат, коментират и ....край няма.
Аз и преди не съм гледала, дали ми се събира 1 час от всички ББ до сега.
Предпочитам да си живея моя живот, а не да гледам как другите го правят Wink

# 62
  • Sofia
Еййй, слава на Бога, вече си мислех, че съм единствената Tired
Додо, ама ще ме снимаш ли HugАко кажеш да, може даже да се напъна да се науча да плета hahahaРекламации - на щанда Joy

Ще те снимам, кво да правя ? Mr. Green
Кърмиш ли още ? Wink

# 63
Аз гледам ББ. Знаеш ли от кога го чакам да започне, че да си направим темичка за ББ и да си обсъждаме в нея  Laughing

Много отдавна не ми се беше случвало да не мога да си публикувам отговорът в дадена тема, от наплив на други форумци, пишещи по същата  Crazy

Та сега си се кефя  Party

# 64

как пък една тема за благотворителност не удари 56 страници за няколко часа? newsm78 newsm78 newsm78

Нито хляб има там, нито зрелища... К`во да се прави...

Само да вмъкна за всички, които като мен не могат да се включат с подобни творения:
Момичета, винаги има огромна нужда от хора за самото организиране и провеждане на един такъв благотворителен базар. Така, че стига да искате можете да се помогнете и с това!

# 65
  • София
Не гледам.
Сега имам други вълнения - как да преодолея страха си първо да оставя детето на баба му за една седмица и второ - от полета ми със самолета на АЛИТАЛИЯ до Рим и обратно, предвид факта, че същия кацна скоро аварийно на летище Букурещ.
Стигнах до извода, че трябва да се "накова" яко преди да тръгна за летището. А понеже не пия, ще ми е лесно това упражнение, предполагам.  newsm78

# 66
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
И аз не го гледам. Не, че имам нещо против ББ, но си имам по интересни занимания.
Не мога да плета (опитвала съм, но безкрайно ме изнервя), ама ако ми остане време мога да сготвя някоя и друга гривничка, обички и такива джунджурийки от мъниста, корда, тел и конци.

А за полудяването за мен няма надежда да се оправя. Моето е хронично видиотяване с признаци на ненормализъм и вродена простотия.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2006, 13:37 от adara

# 67
  • София
Аз единствено мога да се включвам в темата за ББ само след предаване по Нова, защото го нямам 24 часовия канал. Днес дори си говорихме с познати, че май е по-добре така. Няма да ми заема вниманието денонощно. Аз се дразня в темата, че всеки пуска по една дума и за 10 минути отлетели 5 страници с глупости  Naughty
Додо между другото вчера и аз това си помислих - темите замряха и всичко живо в ББ затова и отскачах до другите форуми да си разгледам на спокойствие темичките  Hug

# 68
ББ не гледам.
Кой колко гола в чия врата бил вкарал изобщо не ме вълнува.
Кой бил застрелян и как му викали в мафията не знам.
Дали ще се увеличи цената на парното или няма да се увеличи цената на парното - мистерия за мен.
Анимационни герои-уроди не понасям.
Видеоклипове, музика и текст си свалям при поискване.
Реклами не гледам.
Телевизор нямам.
Вестници не чета.
Що така?

# 69
Малииии,не очаквах такъв интерес за ББ,100 човека в момента преглеждат темата Crazy

# 70
Аз също не гледам ББ и довечера ще има спор в къщи  Twisted Evil Не виждам какво има за гледане
....... "всички участници са тъпи, много е зле този път", а после гледат, коментират и ....край няма ........ Предпочитам да си живея моя живот, а не да гледам как другите го правят Wink
  Peace Peace Peace

# 71
ББ не гледам.
Дали ще се увеличи цената на парното или няма да се увеличи цената на парното - мистерия за мен.
Реклами не гледам.
Телевизор нямам.
Вестници не чета.
Що така?

Щото целият свят е събран в един човек до теб... Wink

# 72
  • Sofia
ББ не гледам.
Реклами не гледам.
Телевизор нямам.
Вестници не чета.
Що така?

Хм newsm78
А шалчета плетеш ли ?

# 73
хаха,
аз не съм се разписала само там май  newsm78
но получих смс преди малко от моя приятелка: " Биг Брадър почна - курви и селяци".
 Mr. Green класика.

# 74
  • В светлината на слънцето
Олеле, толкова ли съм изостанала. Аз даже и в темата за ББ-то не съм правила опити да влизам. Чак като споменахте, че имало над 50 страници с мнения обърнах внимание на цифрата. Просто като видя Биг Брадър, Сърв., фолк или нещо такова, го подминавам като бърз влак междуселска гара. А сега чувам, че имало стотина мераклии, чакащи да се дадат мнението в темата. Ужас!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт