Полудяхте ли ?????

• 7 208
  • 208
  •   1
Отговори
# 90
    Ми на въпроса на авторката: "Не,не съм полудяла", но за 2 часа и половина снощи си забравих битовизмите и максимално се накефих на подбора на екипите Peace Много бързо ги отписаха някои потребители тук, че били прости, та дори психопати Sick Това е народа бе хора Crazy
Колкото и тука да има желаещи да се разграничат от хората в къщата, този път екипът на предаването е бръкнал по- дълбоко сред народа Grinning
Като сте по улиците се огледайте и ще ги видите Hug
Пък,че участниците говорят на диалект- така е, но така говорят хората в страната Mr. Green
Веднага ще си зададете въпроса, това ли сме ние българите- мда, по- голямата част, другите са достатъчно умни, трезви, инертни, та да не се напъват да влизат вътре Whistling, това не прави тези в къщата ЛОШИ Stop
Ина, защо така с лошото за коафьорите, бе Crossing Arms И ти поне се занимаваш със социални явления, що така отричаш това Shocked
Всеки има право на избор Peace, та в тоя смисъл не се сърдете, че до 4 декември Къщата ще е основната тема Laughing Пък вие си хортувайте тук, по живо по здраво  bouquet

# 91
Аз защо нищо не виждам??? smile3518

# 92
Аз защо нищо не виждам??? smile3518

Да не си късогледа като мен?

Къде са ти очилата?  Grinning

# 93
И аз не съм го гледала, не гледам и няма да го гледам.
Но днес, докато бяхме на разходка, чух сигурно 100 пъти въпроса: "Гледахте ли снощи Биг Брадър?"
Не го гледам, не за да се правя на интересна. Просто не ми харесва. Не мога да му хвана смисъла и главния герой. newsm48

# 94
  • Sofia
Не, но пък правя чудесен Earl Gray с мед.
 +1 Healing Potion

Добре, ти ще отговаряш тогава за физическата издръжливост на агитката. И ще приготвяш чай, когато шаловете не са достатъчни вече, за да ни предпазят от необратимо измръзване / по Коледа е студено Wink/

# 95
Всякакви хора, всякакви идеали...  Confused Тва е положението - чалга, биг брадър, бате бойко, сите българе заедно... Накъде вървим, питам аз  smile3507 newsm12

# 96
О,и това май се превърна в темичка за ББ..
Полудели сте.. Twisted Evil

# 97
Добре, ти ще отговаряш тогава за физическата издръжливост на агитката. И ще приготвяш чай, когато шаловете не са достатъчни вече, за да ни предпазят от необратимо измръзване / по Коледа е студено Wink/
Агитката - с минижупи и помпони.  Пък ще се окаже, че за да ви почерпя ще трябва да се наредя на опашка.

# 98
И аz не съм сред феновете на това предаване. Даже не zнам какво представлява, zащото още не съм гледала и 1 серия  Embarassed Не zнам дали ще ми хареса  newsm78 но в момента не ми се zанимава с това  Laughing Имам да си планирам първи рожден ден на детето и се чудя как и къде и 2 ваканции  Laughing а и Коледата трябва да се планира . Също се zанимавам с търсене на подходящи ясли ... та ТВ то ми е последна грижа (освен Коломбо  Wink).

Това горното все едно аз съм го писала. Без детските ясли, тях ги уредих вече.... Joy

Не знам на какъв акъл трябва да си /яко липса според мен дори на първите 7/, за да гледаш въобще ББ. Камо ли ББ3?!

# 99
  • В светлината на слънцето
Може ли някой да ме светне какво е мероприятието с шаловете и кога? Извинявам се за незнанието, но не бях известно време в родната България и явно съм пропуснала инфото. Ако мога с нещо да бъда полезна, откликвам веднага и от сърце.

# 100
  • вече и в други градове
И аз не съм го гледала, не гледам и няма да го гледам.
Но днес, докато бяхме на разходка, чух сигурно 100 пъти въпроса: "Гледахте ли снощи Биг Брадър?"
Не го гледам, не за да се правя на интересна. Просто не ми харесва. Не мога да му хвана смисъла и главния герой. newsm48
newsm10

# 101
Айде и аз да се разпиша като НЕ на ББ. Не, че съм много против - който иска да си гледа; аз лично не ща. Много ми е тъпо. Първото издание го следях до някое време и това е.
Една форумка писа в тази тема, че тези вътре, това е народа; не съм ги гледала, но мога да си представя какво става там. И си мисля, че е права. ТОва сме всички ние (много или малко).

# 102
  • в баира
dodo_dodo: Като не ти се приказва за ББ (не че и аз желая), я кажи нещо повече за фотографията. Професионално ли се занимавш, защото от снимките ти личи, че снимаш перфекто. Направо съм възхитена, дори чукнах на някои Gold.
Не изчетох всичките страници, но видях, че си автор на темата и реших да те попитам.

# 103
  • с/у ОколоМръсТното
И аз против ББ3 и Сървайвър.
Та за какво си думате?

# 104
Нека полудяват хората по ББ, така поне ще намалеят разни ексцесивни състояния във форума. Цялата енергия ще се изразходва ведна седмична тема  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт