"Бременна ли си съм?" - тема бързи въпроси и отговори 52

• 45 312
  • 746
  •   1
Отговори
# 510

Dani300 Възможно е , но си изчакай закъснението и направи нов .

# 511
Защо постоянно се съветват жени без проблеми, да се бутат точно в този момент по лаборатории, да правят кръвни тестове. Да не говорим, че 1 кръвен тест сам по себе си е все едно направен навреме уринарен.
Лабораториите само за жени с проблеми ли са?
По-добре ли е постоянно да купуват тестове за бременност и да треперят по къщите си, чудейки се това изпарителна черта ли е, въображаема ли е, какво е? Аз наистина не разбирам каква е драмата, при условие, че дамата се вълнува и иска да разбере дали е бременна. Не е като да няма достатъчно лаборатории.

# 512
Не знам какво толкова има да се чудиш на 1 тест. На кутията си има подробно описание за разчитане на резултати. 1 черта - отрицателен, 2 черти (макар и с бледа) - положителен. Сивееща черта или размазана - невалиден тест. Всеки се вълнува и трепне в очакване, но това тестване 10 дни преди цикъл, търсене на въображаеми черти, гледане на теста след 1 час, чудене по форумите, няма да ви направи по-бременни, ако не сте! При кръвен тест пак почва голямо чудене и питане -ниско ли е, удвоява ли се добре, защо не се.... Още притеснения. Трябва спокойствие и търпение! Чакаш деня на МЦ - тестваш се, чакаш 10тина дни - отиваш на лекар.

# 513
Здравейте , искам да разкажа това,което се случва на мен . На 22ри януари приятелят ми свърши в мен , последният ми редовен цикъл беше от 10.01 до 16.01 ,на 07.02 започнах да изпитвам лека болка в гърдите и се осъмних, направих си уринарен тест от аптеката , който показа втора бледа чертичка , не издържах и отидох на кръвен, който показа завишени нива на ЧХГ тоест бременност -131 ,което според таблицата бях в 3 г.с..На следващия ден -9.02 отидох на преглед при АГ, която каза,че е прекалено рано и не вижда нищо ,  да се върна на 17.01,тоест на 7 дни закъснение на МЦ, притеснявам се ще може ли да се види плодният сак

# 514
  • София
Леле колко бързо разбирате... Аз разбрах едва в 8г.с.
Лекарят беше категоричен, че поне 12 дни закъснение трябва да имам, за да ида да ме погледне на ехограф.

# 515
Здравейте момичета, на кратко, изкарах извън маточна бременност, правих ми коремна операция за премахване. След операцията направихме цветна снимка, за да проверим проходимостта на тръбите и всичко е наред и доктора каза да започваме бебе правене. След операцията цикъла ми е нередововен, закъснява ми с около седмица и по старите данни изчислих овулацията и започнахме бебе правене. Започнах да имам признаци след няколко дни, даже повръщах, но уви днес мисля, че ми дойде цикъла без никакви признаци преди това и понеже се притеснявам от предната случка си направих тест за бременност, който е отрицателен. Въпроса ми е възможно ли е да е грешен?

# 516
На мен предгледът ми е на 01.03, на която дата ще съм в 19тия ден от закъснението, иначе се изкушавам да отида още утре на преглед, но знам, че няма смисъл.

# 517
  • София
Не, след като има менструация.

# 518
Milenaka, при извънматочната имах менструация

# 519
Milenaka, при извънматочната имах менструация

И отрицателен тест ли ?

# 520
Ел_си, тогава беше положителен,втора бледа чертичка, кървих 2 седмици, после ми дойде и цикъла....

# 521
  • София
При менструация И отрицателен тест не виждам място за съмнение.

# 522
Да, бързо е разбрала и бързо е напускала коментари в темите. Аз отвогорих сутринта на същия коментар, само че тук е махнала краят, в който пита кога и дали може да си направи медикаментозен аборт.
И като прочетеш целия коментар на ново и какво да ви кажа .... Не искам да се заяждам с момичето, но оставам с впечетлението, че е младо и объркано и правят глупости.

Леле колко бързо разбирате... Аз разбрах едва в 8г.с.
Лекарят беше категоричен, че поне 12 дни закъснение трябва да имам, за да ида да ме погледне на ехограф.

# 523
Здравейте все още не съм си направила тест, но на 06.02. трябваше да имам цикъл поне очаквах и все още нямам 7-ми ден на закъснение. Да ли да изчакам още малко

# 524
Ше покаже достоверен резултат, направи си тест, може дори да не е със сутрешна урина. Успех

Общи условия

Активация на акаунт