Телешки стек аламинут

  • 678
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 202
Здравейте, взех си телешки стек аламинут от Лидл, и го взех за скарата, обаче ми казаха, че трябвало да се вари преди това?!
Моля, за съвети, техники, че да ми се получи.

# 1
  • София
  • Мнения: 4 192
На силен тиган с нагорещено масло с билки пържиш по 90-120 секунди от страна. Не го тормозиш с нишо за да не си загуби соковете. Оставяш 5 мин да почине и ядеш

# 2
  • Мнения: 202
На силен тиган с нагорещено масло с билки пържиш по 90-120 секунди от страна. Не го тормозиш с нишо за да не си загуби соковете. Оставяш 5 мин да почине и ядеш

А начуква ли се преди това?

Общи условия

Активация на акаунт