Пазаруване от Aliexpress.com 60

• 34 435
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
https://
Много се извинявам, нямам възможност да чета назад, а трябва бързо да реагирам. Не виждам никъде в приложението след ъпдейта къде може да се отвори диспут и отброяването на времето, както беше преди.

Ако наистина ти е толкова спешно седни на компютър и свърши работата както трябва. Освен това мобилните телефони имат различни ОС и е възможно приложението да търпи разлика върху някои марки и модели.

# 226
Много се извинявам, нямам възможност да чета назад, а трябва бързо да реагирам. Не виждам никъде в приложението след ъпдейта къде може да се отвори диспут и отброяването на времето, както беше преди.

Ако наистина ти е толкова спешно седни на компютър и свърши работата както трябва. Освен това мобилните телефони имат различни ОС и е възможно приложението да търпи разлика върху някои марки и модели.

Никога не съм и няма да разбера защо българина вместо докато пише отговор не се опита да помогне, а се заяжда, може би защото аз не съм такава. Просто не ми отговаряйте, по-възпитано ще е.

# 227
Имам пратка, която по техния тракинг номер ми дава, че е влязла на 14 януари в България. В сайта на бг пощи ми дава това:

13.01.2021 03:21   NETHERLANDS   AMSTERDAM 3   Receive item from customer (Otb)

Влязла ли е в България или не?

# 228
Имам пратка, която по техния тракинг номер ми дава, че е влязла на 14 януари в България. В сайта на бг пощи ми дава това:

Не знам колко е вярно, но от БГ пощи ми казаха, че това го пишели ориентировъчно. Имам пратки от месец, които уж са в България, ни вест, ни кост от тях

# 229
  • Варна

Дай проследяващ номер и ще ти кажем къде е.

# 230
  • Варна

Никога не съм и няма да разбера защо българина вместо докато пише отговор не се опита да помогне, а се заяжда, може би защото аз не съм такава. Просто не ми отговаряйте, по-възпитано ще е.

...Освен това мобилните телефони имат различни ОС и е ВЪЗМОЖНО приложението да търпи разлика върху някои марки и модели...  Това беше точния отговор.
Освен това отговорът е след 12 часа. Ако е било спешно би трябвало проблемът да е решен.

# 231
  • София
Включвам се и аз с въпрос за очаквана доставка и начин на получаване?
Ето това ми пише в проследяване.

По какъв начин да очаквам да получа пратката, ако не отиде в митница. От пощата ли трябва да го взема или ще ми я доставят до адрес?

# 232
  • Бургас
Включвам се и аз с въпрос за очаквана доставка и начин на получаване?
Ето това ми пише в проследяване.

По какъв начин да очаквам да получа пратката, ако не отиде в митница. От пощата ли трябва да го взема или ще ми я доставят до адрес?

Досега всичко, поръчано от Полша, ми е идвало със Спийди!

# 233
Здравейте! Имам въпрос за една пратка, която малко ме обърка. Поръчах 2 спортни комплекта от един търговец в една поръчка, като не бях запозната, че би било добре да помоля търговеца да изпише по-ниска стойност. Стойността на стоките е около 37 долара. В сайта на български пощи при проследяване излиза следното:

28.01.2021 14:12   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Receive item at office of exchange (Inb)      
28.01.2021 16:58   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Send item to domestic location (Inb)      
29.01.2021 12:02   BULGARIA   БРСЦ Митническо оформяне   Send item to customs (Inb)

Въпросът ми е: Дали пратката ми е задържана на митница? За да знам дали да се разказвам до близкия пощенски клон. Благодаря предварително, извинявам се ако вече е коментирано, но различните становища ме объркаха/

# 234
  • Бургас
Здравейте! Имам въпрос за една пратка, която малко ме обърка. Поръчах 2 спортни комплекта от един търговец в една поръчка, като не бях запозната, че би било добре да помоля търговеца да изпише по-ниска стойност. Стойността на стоките е около 37 долара. В сайта на български пощи при проследяване излиза следното:

28.01.2021 14:12   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Receive item at office of exchange (Inb)      
28.01.2021 16:58   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Send item to domestic location (Inb)      
29.01.2021 12:02   BULGARIA   БРСЦ Митническо оформяне   Send item to customs (Inb)

Въпросът ми е: Дали пратката ми е задържана на митница? За да знам дали да се разказвам до близкия пощенски клон. Благодаря предварително, извинявам се ако вече е коментирано, но различните становища ме объркаха/
Според мен трябва да изчакате първо съобщението от БГ пощи, че е пристигнала пратката във вашия клон и да отидете да си я получите.Там на място ще разберете дали се налага да я обмитявате. Обикновено търговците занижават и то доста стойностите на пратките.

# 235
Като новак в темата, може ли някой набързо и накратко да ми каже горе-долу колко често се случват разочарования със стоки от Алито? Отговаря ли полученото на картинката или едно показват друго получаваш? Много ми се пазарува, обаче засега изпитвам съмнения с качеството.

# 236
  • София
Досега всичко, поръчано от Полша, ми е идвало със Спийди!
Много благодаря за информацията, това ми е първа поръчка и имам доста чуденки.

# 237
  • here and now
Като новак в темата, може ли някой набързо и накратко да ми каже горе-долу колко често се случват разочарования със стоки от Алито? Отговаря ли полученото на картинката или едно показват друго получаваш? Много ми се пазарува, обаче засега изпитвам съмнения с качеството.
Зависи какво пазаруваш. Дрехи не бих поръчала от там, но разни домакински джаджи, кейсове, калъфи, кабелчета са си ок. И телефон съм поръчвала преди години и е бил ок.
На доста от нещата има реални снимки в отзивите, та можеш да добиеш по-ясна представа.

# 238
  • Варна
Дреболии поръчвам, козметични неща за мотора си, играчки за детето, телефон си взех по-миналата година, сребърни бижута, спортна чанта и подобни. Като цяло покупките ми, с изключение на телефона, са до трийсетина лева на парче най-много като съм преценила, че мога да ги прежаля, ако нещо не ми допадне или се окаже калпаво. Само 1-2 пъти ми се е случвало да се разочаровам, нямам нито една загубена или непристигнала поръчка. Аз лично смятам да продължа да пазарувам.

# 239
Аз бих ти дала като съвет да гледаш отзивите на хората. Там също има качени снимки от тях и можеш да прецениш долу горе какво да очакваш. Поне аз така правя.. Blush

Общи условия

Активация на акаунт